Ben tatile geldim memlekete . Ama o işyerinden diğer grupla birlikte görüşürken öğle molasında aklına bile gelmiyorum. ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten duygularım var . Bir cumartesi günü yine oturduk bir yerde hesap ödemeye geldi ve ben 100 TL m var diye param bozulsun dedim o da tamam dedi felan . Kahvelerin parasını ben verdim üzerine bir de gel sana dürüm ısmarlılayayım dedim bir de öyle ısmarladım . Bilmiyorum neden hala bu durumdayım bilmiyorum
Ablacım 100 tl zaten bozuk para artik azicik haberleri izle.
100 tl bozdurmak icin kahve ismarlamana gerek yok artik dahada bozulsun diye durum ismarlamana hic gerek yok.
Su ortamda 100 tl ile kahve icip birde durum yemissiniz valla sevinin bence 😁

Gerçekten duygularım var . Bir cumartesi günü yine oturduk bir yerde hesap ödemeye geldi ve ben 100 TL m var diye param bozulsun dedim o da tamam dedi felan . Kahvelerin parasını ben verdim üzerine bir de gel sana dürüm ısmarlılayayım dedim bir de öyle ısmarladım . Bilmiyorum neden hala bu durumdayım bilmiyorum
Duyguların oldugunu sanıyosundur belki olamaz mı? Merak insanı ayakta tutan seylerden biri zaten. Merak duygusu tetikliyor seni bu biraz insanı takık yapıyor. Hani vardı basımda böyle biliyorum, iletisimimiz bu sekil ikimiz ıssız ilerleyip yüzeysel bi sevismemiz oluyordu. Merak ediyordum ister istemez ileriye ne zaman gidecek diye bekliyordum. Sonuc mu?
Karsımda duran bi boynu bükük… bende boynu bükük ayrıldım bu hikayeden.
Zaten basıma ne geliyorsa meraktan geliyor. Merak duygusunun cezbediciligi kaybolunca inatta kalmıyor hırsta.

Sabahtan beri mesajlaşıyoruz aslında . Ama öğlenleyin evden bir şeyler getirdiğini söyledi . Kurumda yemek yiyecekti. 6 kız grubumuz var . O kızlar ve iki erkek (biri benim görüştüğüm bu kişi) öğlen birlikte konuşurlarken bile aklına gelmiyorum . Tam öğlen molasında tamam git yemeğini ye yazdım tenezzül edip dönmedi bile. Saat bir buçuk da döner artık . Yok bi de kahve içeceklermiş bilmem ne.. gerçekten önceki erkek arkadaşımı mumla arıyorum . O olsa asla bana böyle davranmazdı her öğlen arar sorardı . Her konuda eksiklik hissediyorum artık . Kafam çok karışık . Mesaj yazdığında işteyken felan yazar . Ama böyle eve gittiği zaman akşam .. iki saat yemek molası verir. Sonra yazar . Yazmasında sorun yapmıyorum ama öğlen bu telefonu nasıl eline alıp bana anlatmıyor. Gerçekten bilmiyorum. Demekki bensiz de oturtabiliyorlar .
ay nolur salın şu adamları ya, bir öğlen molası var işte çıkmış az salın olur mu

Ben söylim tatlı da söylemen lazımdı bi de cebine harçlık koyman lazımdı

İş yerindeyken insanlar neden sevgilileriyle mesajlaşır hiç anlamam. Yazdıklarınızı daha okurken boğuldum. Adamı biraz rahat bırakın

Vazgeçemiyorum belki de inada mı bağladım . Bilmiyorum . Sürekli konuşmak istiyorum neden yazmadı diye merak ediyorum
Vazgecememenizin nedeni adamın sizi takmamasi . Adama gerçek manada kavusamadiginiz için , adam sizi sevmiyor sadece takılıyor yani ben anlamıyorm sizin iliskilerinizi

Eşim de işte sabah kahvesini içmeden önce yazar sonra da bitirince yazar. Bugün içmeden yazdı ama bitince yazmadı çok sinirliyim ben de, haklısın yani.
Kahve kötü olmuş da icemeyip dökmüştür diye kendimi avutuyorum ahh ahh

Sabahtan beri mesajlaşıyoruz aslında . Ama öğlenleyin evden bir şeyler getirdiğini söyledi . Kurumda yemek yiyecekti. 6 kız grubumuz var . O kızlar ve iki erkek (biri benim görüştüğüm bu kişi) öğlen birlikte konuşurlarken bile aklına gelmiyorum . Tam öğlen molasında tamam git yemeğini ye yazdım tenezzül edip dönmedi bile. Saat bir buçuk da döner artık . Yok bi de kahve içeceklermiş bilmem ne.. gerçekten önceki erkek arkadaşımı mumla arıyorum . O olsa asla bana böyle davranmazdı her öğlen arar sorardı . Her konuda eksiklik hissediyorum artık . Kafam çok karışık . Mesaj yazdığında işteyken felan yazar . Ama böyle eve gittiği zaman akşam .. iki saat yemek molası verir. Sonra yazar . Yazmasında sorun yapmıyorum ama öğlen bu telefonu nasıl eline alıp bana anlatmıyor. Gerçekten bilmiyorum. Demekki bensiz de oturtabiliyorlar .
Şaka misiniz siz..milleti mi trolluyorsunuz?Yok eğer gercekseniz bu ne sefil bir hayattır.

Demekki bensiz de oturtabiliyorlar .
Oh my God!!!
Nasıl sensiz oturabilir??? Benim kocam bensiz otursa ,öğle yemeği yerken yağlı elleriyle mesaj yazmasa vallahi bosarim.
Hele sizinki gibi fakamayan fakbadime neler yapmam... İnsan fakbadisinden de ilgi alaka görüp öğlen telefonu almayacaksa kimden alacak???

Vazgeçemiyorum belki de inada mı bağladım . Bilmiyorum . Sürekli konuşmak istiyorum neden yazmadı diye merak ediyorum
Ablacım gençsin, güzel bir ilişki yaşamak istemen gayet normal ama bu adam san bir şey sunmuyor. Yani karşı atraftan sana bir ilgi, alaka gelmiyor, adam seni istemiyor. Seninleyken bedensel olarak seni kullanıyor üstüne paranı yiyor daha doğrusu sen yediriyorsun. Senin için duygusal tatmin olmayan bir ilişki içindesin, neden yani? Mutlu değilsin ki.:KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X