Ben tembelim.

İlk evlendiğimizde bir hafta sonu eşim bu oda çok dağıldı toplasana dedi. Odanın %95i kendi dağınıklığı bu arada. Niye kolun mu koptu,bacağın mı yok dedim benimki şok 🤭 kv evden gidene kadar bardak kaldırtmadım ona diye gururla anlatırdı. Bir dedi üç dedi en son dedim ki iyi halt ettin anne donunu bile çıkardığı yerde bırakıyor pis. Bir daha demedi kv. Yediğini mutfağa götürmeyi öğrenmesi 3-5ay , makineye koyması da 3-5 ay sürdü. Oranın kendi evi de olduğunu algılayıp söylemeden bana yardım etmesi 3 yılı buldu 🤦 İkimiz de çalışıyorsak beraber ev işi yapacağız gibi basit bir mantığı 3 yılda kavradı, işine gelmiyor ya ondan. Bunlar böyle nimetten sayıyorlar kendilerini.
Evet ya hep anneden kaynaklı bir de gururla anlatiyormuş şok resmen. Bence kadın çalışmazsa da yardim etmeli sonucta gündelikci dahi yarim gün işe 100 alıyor kadına 200-300 harclik veriyor üstüne de evde yardim etmiyor :sinirli: çalışn insanlar da yari yariya olmali ev isi, iyi yapmissiniz valla siz de bastan pes etseydiniz su an yardim etmezdi

bana hiç garip gelmedi

tavsiyem kalabalıkları azaltın

yani işe yaramayanları atın minimalize edin evi

lakin benim de botlarım montlarım kazaklarım vs kaldırılmış değil

Mart ortasından beri evden de çıkmadım

ama ben o eşyalar bana hizmet etsinler diye aldım tüm vaktimi onları toplamaya ayıramam ki

herkesin önceliği farklı tek tip değiliz

bu süreçte her gün 5 öğün yemek yaptım ama bu tarz işler yapmadım kita p okudum tv izledim rap şarkı sözü bile yazdım

kendisini tembelim diye yaftalamayın, kimsenin sizi acımazsızca eleştirilerini de kayle almayın

sağlıkla kucağınıza alın

İşler yapmayınca çok birikiyor ve altından kalkması çok zor oluyor. O yüzden yapacağıniz işleri ayırın parçalara bölün günlük 2 saat iş yapmak zor değildir sonrası tv kitap ne yapıyorsanız artık.
Düzenli bir görüntü sizi çok daha mutlu edecektir.
Ben bu yıl fazla kıyafetlerimi verdim hep poşet poşet. Şu an dolabım daha ferah. Bikaç gün önce de kışlıkları düzelttim.
Neden isteksizsiniz onu bulmak lazım aslında.

Back
X