bu konuyu bayadır açmak istiyordum .benzer konular açılıyordu onları falan da okudum.benim sorunum ,ben temizlik yapmayı bilmiyorum galiba veya çok üşengecim ya da beceremiyorum.tam olarak sorun ne bilmem de benim evim bi türlü düzene girmiyor.yardımcı falan da tutuyorum ama o da olmuyorki.daha doğrusu evi tam toparlayamadığımdan yardımcı tutmak da sorun oluyor.o yüzden sık sık da tutamıyorum.en komiği de kadın geldikten 3-4 gün sonra ev yine eski haline dönüyor yapılan da boşa gidiyor.herkesin fırınına bakıyorum pırıl pırıl.fırını temizleyim diye bi kalkışsam olmuyor temiz falan görünmüyor.halı silsem hiç bi leke çıkmıyor.gücüm yetmiyormu ne.halıları okadar sık da yıkamaya gönderememki.mutfak halısı yıkanıp geliyor ben 1 hafta içinde batırıyorum.koltuk silsem beceremiyorum koltukları da kızım sağolsun sık sık batırıyor.çekmecelerim hiç düzenli olamıyor.zaten düzeltmeyi hiç sevmem.çabuk da dağıtıyorum malesef.of içim sıkılıyor.ben ne yapcam ya.bu duruma çok takıyorum.bana bi akıl verin.diyceksinizki yap o zaman ama beceriksizmiyim neyim.bana bi formül bulun ne bileyim bilmediğim birşeyler varsa öğretin.komik oldu belki ama birilerinden de akıl almak lazım gerçekten