Ben top model miyim

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar..burada geçen bi konu vardı eşim top model misin dedi diye,bende bu durumun tersini yaşıyorum ve artık bunalıyorum..sürekli perdeyi çek,pencereyi kapat artık daral geldi..tamam akşam kapanırda gündüz niye kapatayım ya biraz dışarıyı görüp nefes almak istiyorum,son zamanlarda bu baskıları çok arttı bende milletin camını gösterdim herkesinki açıktı,kavga ettik.kim bana meraklı ya ben top model miyim..

Slm kızlar..burada geçen bi konu vardı eşim top model misin dedi diye,bende bu durumun tersini yaşıyorum ve artık bunalıyorum..sürekli perdeyi çek,pencereyi kapat artık daral geldi..tamam akşam kapanırda gündüz niye kapatayım ya biraz dışarıyı görüp nefes almak istiyorum,son zamanlarda bu baskıları çok arttı bende milletin camını gösterdim herkesinki açıktı,kavga ettik.kim bana meraklı ya ben top model miyim..

Eşiniz ne niyetle söylüyor bilmiyorum kimsede sapik degilse tabiki oturup sizi izlemez ama ben diğer camlara bakan perdelerimin açık olmasindan çok rahatsız olurum. Kendi adıma yani.

tamam
Bu arada ben cidden top modelim top gibiyim at yuvarla beni
Hanzoluk var sinir krizi çözüm olur

şey yapın balkona çıkarken elbise falan giyin millet Göremiyor benı bari ben kendimi göstereyim akılları kalmasın diyin ya da normal giyinirim camı pencereyi açarız diyin

Top gibi kalçalarım var maşallahımm var jajaj kapı pencere açayım ben ay millet görsün beni gözleri bayram etsin pandemi yüzünden herkes evdeeeeeeeee

Eşimde takılır bazsn ama karışmaz bana hiç giydiğime gezdiğime ondan çok ben rahatsız oluyorum Kimsenin evimi gözlemesini istemiyorum perdelerim hep kapalıdır

tamam
Bu arada ben cidden top modelim top gibiyim at yuvarla beni
Hanzoluk var sinir krizi çözüm olur

şey yapın balkona çıkarken elbise falan giyin millet Göremiyor benı bari ben kendimi göstereyim akılları kalmasın diyin ya da normal giyinirim camı pencereyi açarız diyin
Ben röhtöşambırımla gesiom evde elimde ayaklı bardak bence en çok ben top modelim... Hakkım yenmesin dağıtırım buraları :KK70:

Evliliğin ilk yılları oluyor sonra alışıyorlar 🤣
Bir kaç sene sonra terse dönüyor siz kapatıyosunuz onlar açıyor 🤦🏼‍♀️

Üf bu erkekler de sıktı artık ya. Çıplak gezmediğin sürece aksam açık kalsa bile nolur yani. Ben de görüyorum milleti kadini da erkegi de hicte ilgimi cekmiyor görseler nolur gormeseler nolur.

:D :D :D :D herkesin derdi ayrı valla :D :D

Top model olan sakınmaz sakınılmaz
Modelliğin anlamı olanı sergilemektir
Model güzelliği olması gerekmiyor kıskanılmak için
Karşınızdakinin hanzo olması yeterlidir

Yokuspokus Yokuspokus diye bir üye var baya güzel kadın vesselam hayır onun kocası yapmıyor sizin kocalara ne oluyor anlamıyorum
Hep çok seksidir ne bileyim kısacık şortlar leoparlı taytlar giyer seksi gacıdır
Balık etlidir maşallah pü pü
bir de ben varım güzel olarak hayır yanı benım sevgilim de yapmıyor anlamadım gitti bu işi

Back
X