• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben top model miyim

Kendim güzel olmadığımı belirtmeye çalıştım hala neyin sataşması bu ama yanlış yerden yürümüşsün ben güzel değilim kocam da romantik değil hanzo gördüğün üzere
İnsan kendini güzel gördüğü sürece güzeldir. Öyle demeyin biber sürerim yoksa. Her dişi güzeldir...

Hayır kendime güvenim tam kusurlarımla mutluyum,güzelim de kocam beni kıskanıyor değil arkadaş öyle demiş de..
Kuzum evler yanyanaysa hakikaten sıkıntı ama.yok gorme ihtimalleri yok kocan.paronayaklik yapiyorsa aynisini sende ona yap hem beliki empati kurar oda raharlar ben oyle yapardim.

Ay konuyu hatirladim esim bana top model misin dediydi başlığı :KK53: ben nefret ederim ya acik perdeden :KK70: merakli insanlar her yerdeler :KK70: kiskancliktan yapiyorsa onu 16.YY a isinlayabiliriz.

Top modelim. Yazın sıcağında deli miyim kliması evde pencere kapalı oturayım.

Ya kdin derdinden bahsetmis yok guzel misin de bilmem ne de.guzel olsa ne olur kendini begense nolur yani ortada kadina nefes bile aldirmayan bir koca var ve kadin buraya dert yandiginda dert sahibi oluyor.yapmayin hanimlar...
Benim dedem 80 yasindaydi vefat etti.Allah rahmet eylesin canimdi benim.evlerinin karsisi deniz.3 kat.sag tarafta bi agac var sadece perdeleri orttururdu
Dede derdim karsisi deniz evi gozetlemek isteyen agaca cikar derdi.ki evde de 80 yasinda babannem var. Kiskanclik degil bu kultur.esinle konusarak halletmeye calis.oyle gormustur olmadi tasinalim dip dibe evlerin olmadigi bi yere deyin ev gosterin pahalilarindan belki vazgecer🤷‍♀️

@GangstaWalk diye bir üye var baya güzel kadın vesselam hayır onun kocası yapmıyor sizin kocalara ne oluyor anlamıyorum
Hep çok seksidir ne bileyim kısacık şortlar leoparlı taytlar giyer seksi gacıdır
Balık etlidir maşallah pü pü
bir de ben varım güzel olarak hayır yanı benım sevgilim de yapmıyor anlamadım gitti bu işi
uff uff...şimdi ben şu iki güzel top modeli çok merak ettim ya..
pencereleri perdeleri aci verinde biraz göreyim gizz..

Ben röhtöşambırımla gesiom evde elimde ayaklı bardak bence en çok ben top modelim... Hakkım yenmesin dağıtırım buraları :KK70:
Yaz bağaaa 2 top ne lobutlar devirir sen düşün g...:müzle yıkarız etrafı
Nereyi nereyle yıkarsınız bilemiyorum da benim labut sizi geyikten yıktı geçti :cry:var mı geyikten banlanmak isteyen?

Back
X