Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendim güzel olmadığımı belirtmeye çalıştım hala neyin sataşması bu ama yanlış yerden yürümüşsün ben güzel değilim kocam da romantik değil hanzo gördüğün üzereTamam çok güzelsin, kocan da seni kıskanıyor. Çok romantik![]()
İnsan kendini güzel gördüğü sürece güzeldir. Öyle demeyin biber sürerim yoksa. Her dişi güzeldir...Kendim güzel olmadığımı belirtmeye çalıştım hala neyin sataşması bu ama yanlış yerden yürümüşsün ben güzel değilim kocam da romantik değil hanzo gördüğün üzere
Yandın bacım konu bizimkilerin hoşuna gittiKendim güzel olmadığımı belirtmeye çalıştım hala neyin sataşması bu ama yanlış yerden yürümüşsün ben güzel değilim kocam da romantik değil hanzo gördüğün üzere
Hayır kendime güvenim tam kusurlarımla mutluyum,güzelim de kocam beni kıskanıyor değil arkadaş öyle demiş de..İnsan kendini güzel gördüğü sürece güzeldir. Öyle demeyin biber sürerim yoksa. Her dişi güzeldir...
Bende niye tutuyorum diyordum demek ki sorun top model olmamammış..:)Top modeller böyle davranan adamları tutmuyorlar yanlarında şekerim
Yaa çok tatlısınBende niye tutuyorum diyordum demek ki sorun top model olmamammış..:)
Gençlik,her şeyi toz pembe görünen yaşlar,henüz olgunlaşmamış olmak,sorunların halledilir gözükmesi..şuan ki aklın o an olmamasıNeden evlendiniz bu adamla?
Kiyamam , en azindan ozelestiri yapabilecek kadar akilli bir kadinsinizGençlik,her şeyi toz pembe görünen yaşlar,henüz olgunlaşmamış olmak,sorunların halledilir gözükmesi..şuan ki aklın o an olmaması
Kuzum evler yanyanaysa hakikaten sıkıntı ama.yok gorme ihtimalleri yok kocan.paronayaklik yapiyorsa aynisini sende ona yap hem beliki empati kurar oda raharlar ben oyle yapardim.Hayır kendime güvenim tam kusurlarımla mutluyum,güzelim de kocam beni kıskanıyor değil arkadaş öyle demiş de..
uff uff...şimdi ben şu iki güzel top modeli çok merak ettim ya..@GangstaWalk diye bir üye var baya güzel kadın vesselam hayır onun kocası yapmıyor sizin kocalara ne oluyor anlamıyorum
Hep çok seksidir ne bileyim kısacık şortlar leoparlı taytlar giyer seksi gacıdır
Balık etlidir maşallah pü pü
bir de ben varım güzel olarak hayır yanı benım sevgilim de yapmıyor anlamadım gitti bu işi
Olabilemez biz pencereli karşılıklı açıyoruz hep işte hahahah benü nü çizecekuff uff...şimdi ben şu iki güzel top modeli çok merak ettim ya..
pencereleri perdeleri aci verinde biraz göreyim gizz..
Ben röhtöşambırımla gesiom evde elimde ayaklı bardak bence en çok ben top modelim... Hakkım yenmesin dağıtırım buraları![]()
Nereyi nereyle yıkarsınız bilemiyorum da benim labut sizi geyikten yıktı geçtiYaz bağaaa 2 top ne lobutlar devirir sen düşün g...:müzle yıkarız etrafı