- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde açık perdeden hoşlanmıyor. Bende daralan bir tipim. Ama sorun olmuyor. O yokken açıyorum akşam olunca kapıyorum.Slm kızlar..burada geçen bi konu vardı eşim top model misin dedi diye,bende bu durumun tersini yaşıyorum ve artık bunalıyorum..sürekli perdeyi çek,pencereyi kapat artık daral geldi..tamam akşam kapanırda gündüz niye kapatayım ya biraz dışarıyı görüp nefes almak istiyorum,son zamanlarda bu baskıları çok arttı bende milletin camını gösterdim herkesinki açıktı,kavga ettik.kim bana meraklı ya ben top model miyim..
Boşver sen..Top model.olsan kapatılman mi gerekecek?
Ay öyle demeyin ya gercekten izleyen insanlar var cok rahatsiz edici. Artniyetli degiller tabi ama bizim karsi apartmandaki kadin sürekli balkonda cocuguyla bizim apartmandaki görüş mesafesindeki daireleri izliyor ve gercekten cekirdek citliyor yan balkondaki kadinla dedikodu falan yapiyorHavalar sıcak şort giyiyorsam eşimin gözü perdelerde ..
Sanki tüm site ellerinde çekirdek bizim evi gözlüyorlar![]()
Seni bilmem ama konu sahibinin kocası kendinden biliyor işiBizim gece gündüz açık camlar perdeler. Ben top model değil miyim?![]()
Teorimi çürüttünüz benim koca duymasınAy öyle demeyin ya gercekten izleyen insanlar var cok rahatsiz edici. Artniyetli degiller tabi ama bizim karsi apartmandaki kadin sürekli balkonda cocuguyla bizim apartmandaki görüş mesafesindeki daireleri izliyor ve gercekten cekirdek citliyor yan balkondaki kadinla dedikodu falan yapiyor![]()
Bizim apartmanla karsidaki dipdibe sayilabilir belki de ondandir diğer apartmanlar da hic böylesiyle karsilasmamistim ama karsimizdaki apartmanlar hep boştu ya da önü açıktıTeorimi çürüttünüz benim koca duymasın![]()
Artık çok geç..üredik..ama ben üredim..Çözümü olmayan bu konuyla alakalı tek tavsiyem: Eşinizin üremesine müsaade etmeyin
Slm kızlar..burada geçen bi konu vardı eşim top model misin dedi diye,bende bu durumun tersini yaşıyorum ve artık bunalıyorum..sürekli perdeyi çek,pencereyi kapat artık daral geldi..tamam akşam kapanırda gündüz niye kapatayım ya biraz dışarıyı görüp nefes almak istiyorum,son zamanlarda bu baskıları çok arttı bende milletin camını gösterdim herkesinki açıktı,kavga ettik.kim bana meraklı ya ben top model miyim..
Evet benim de bu tarz şahit olduğum durumlar oldu çevremde,kişi kendinden bilir işi lafına da katılıyorum ama benim ki gerçekten istisna..hiç bu taraklarda bezi yok..Olsa da carlayabilsem noktasına geldim..5 yıllık evlilikte tek kefil olduğum şeyi kimsenin namusuna göz dikmemesi..Bir konu vardı bir zamanlar o geldi aklıma....
Kadının kocası çok dindarmıs pencere kapı perde actrmazmıs... Baş örtüsünü evde bile takmasını istermiş.
Sonra kadın bir gün adamın telinde karsı apartmanda balkon yıkayan askılı şortlu bir bayanın videosunu bulmus. Hesap sormus seytana uydum vs gbi seyler söylemiş. Kendini aklamaya çalışmış.
Kişi kendinde bilir işi diye bosa dememis ler![]()