Ben top model miyim

Bende acmam perdeyi tulu ceksen bile cam acikken ev hava alabiliyo sonucta:)bizim karsida tarla var mangal fln yakiyolar adamlar bu yone dogru isiyolar bizimkisi isemeli mişmali hemde:) esin hakli olabilir sonucta neden millet ev halimizi gorsunki ortada sapik cok valla

Ben perde açık seviyorum. Ruhum daralıyor afaganlarbasıyor. Ben ruh hastası top model miyim?

Benimki de perdelere takıktır çünkisi 45 derece yerde yaşıyoruz donsuz geziyoruz normal yani

Slm kızlar..burada geçen bi konu vardı eşim top model misin dedi diye,bende bu durumun tersini yaşıyorum ve artık bunalıyorum..sürekli perdeyi çek,pencereyi kapat artık daral geldi..tamam akşam kapanırda gündüz niye kapatayım ya biraz dışarıyı görüp nefes almak istiyorum,son zamanlarda bu baskıları çok arttı bende milletin camını gösterdim herkesinki açıktı,kavga ettik.kim bana meraklı ya ben top model miyim..
Eşimde açık perdeden hoşlanmıyor. Bende daralan bir tipim. Ama sorun olmuyor. O yokken açıyorum akşam olunca kapıyorum.

Benim eşim olacak hırt da böyle evin içinde mini şort giysem gözünü belerte belerte bakıyo ya kapı çalarsaymış ya dışardan görselermiş. O böyle yaptığı için ben de her yere sortla gidiyorum Bi iki tehdit etti başının etini yicem diye bişi yapamadı bıraktı. Sakın yılma

Havalar sıcak şort giyiyorsam eşimin gözü perdelerde ..
Sanki tüm site ellerinde çekirdek bizim evi gözlüyorlar :KK53:
Ay öyle demeyin ya gercekten izleyen insanlar var cok rahatsiz edici. Artniyetli degiller tabi ama bizim karsi apartmandaki kadin sürekli balkonda cocuguyla bizim apartmandaki görüş mesafesindeki daireleri izliyor ve gercekten cekirdek citliyor yan balkondaki kadinla dedikodu falan yapiyor :KK70:

Ay öyle demeyin ya gercekten izleyen insanlar var cok rahatsiz edici. Artniyetli degiller tabi ama bizim karsi apartmandaki kadin sürekli balkonda cocuguyla bizim apartmandaki görüş mesafesindeki daireleri izliyor ve gercekten cekirdek citliyor yan balkondaki kadinla dedikodu falan yapiyor :KK70:
Teorimi çürüttünüz benim koca duymasın :ıslık:

Bizimde perdeler çekiktir her zaman camlar ise açık.

Bu tarz şeyler başkaları bakıyor yada bakmıyordan ziyade nasıl rahat ettiğimizle alakalı bence. İsterse kimse bakmasın ev ve dışarı kıyafetleri farklı biri olarak özellikle dikkat ediyorum. Eşimde dikkat eder. Ama ikimizde aynı düşündüğümüz için sorun olmuyor bizde.

Bir konu vardı bir zamanlar o geldi aklıma....
Kadının kocası çok dindarmıs pencere kapı perde actrmazmıs... Baş örtüsünü evde bile takmasını istermiş.
Sonra kadın bir gün adamın telinde karsı apartmanda balkon yıkayan askılı şortlu bir bayanın videosunu bulmus. Hesap sormus seytana uydum vs gbi seyler söylemiş. Kendini aklamaya çalışmış.
Kişi kendinde bilir işi diye bosa dememis ler 😁

Slm kızlar..burada geçen bi konu vardı eşim top model misin dedi diye,bende bu durumun tersini yaşıyorum ve artık bunalıyorum..sürekli perdeyi çek,pencereyi kapat artık daral geldi..tamam akşam kapanırda gündüz niye kapatayım ya biraz dışarıyı görüp nefes almak istiyorum,son zamanlarda bu baskıları çok arttı bende milletin camını gösterdim herkesinki açıktı,kavga ettik.kim bana meraklı ya ben top model miyim..

Gün gelmis devran dönmüs 😂

Pencere tabiki açık olur da evin içi ve biz dışarıdan görülecek gibiysek mutlaka perde çekili olur. Rahat oturup kalkamam, bi uzanayım isterim...

Bir konu vardı bir zamanlar o geldi aklıma....
Kadının kocası çok dindarmıs pencere kapı perde actrmazmıs... Baş örtüsünü evde bile takmasını istermiş.
Sonra kadın bir gün adamın telinde karsı apartmanda balkon yıkayan askılı şortlu bir bayanın videosunu bulmus. Hesap sormus seytana uydum vs gbi seyler söylemiş. Kendini aklamaya çalışmış.
Kişi kendinde bilir işi diye bosa dememis ler 😁
Evet benim de bu tarz şahit olduğum durumlar oldu çevremde,kişi kendinden bilir işi lafına da katılıyorum ama benim ki gerçekten istisna..hiç bu taraklarda bezi yok..Olsa da carlayabilsem noktasına geldim..5 yıllık evlilikte tek kefil olduğum şeyi kimsenin namusuna göz dikmemesi..

Back
X