Ben top model miyim

Maşaallah.. O zaman asırı kıskan mı desem ne desem bilemedim ama asla normal bir insan davranışı değil

Bizim sitede de çok rahat kocalar var sanırım,akşamları güneşlik açık oturmak moda oldu ama insanlar daha çok ev dekorasyonu sergileme derdinde o kadar para verdik bari tabiiki bizimki sizinkinden daha guzel kafasi ,naparsiniz işte idare edin insanların zaman zaman böyle takıntıları oluyor,gelip geçmesini umalim

Bizim gece gündüz açık camlar perdeler. Ben top model değil miyim?
Heee bizim de açık ama karşı tarafta boş bir arazi ve mezarlık var. Top modelliğimi takdir edecek kimse yok.

Sevgili konu sahibi, açık pencerenin önünde soyunmak gibi bir alışkanlığınız mı var? Sanmam. Eşinize deyin ki; kişi kendinden bilir işi. Milletin penceresini daha az dikizlersen bence bu paranoyalarını yenebilirsin. Ne daraltıyorsunuz kendinizi? Ciddiye değil tiye alın, o daralsın.

Eviniz zemin katta mı mahalle kötü mü ? Perdeler derken tül perdeleri mi kapat diyor yoksa eski usul perdeler falan komple mi kapat diyor?
Bunların hiç biri yoksa eşinizde şizofreni vb psikolojik haatalıklar ileride gösterebilir diğer davranışlarına da dilkat edin. Var böyle bir tanıdığım eskiden böyleymiş perdeleri kapattırırmış şimdi tedavi görüyor

Eski konunu hatirliyorum. Cam silerken sorun cikarmisti yanlis hatirlamiyorsam. Kisi kendi nasilsa karsisindakini de oyle gorurmus. Esiniz baskalarinin evini dikizliyor mu da kendi evinin de surekli dikizlendigini dusunuyor?
Bunun top midel olup olmamakla alakasi yok. Esinizin tedavi olmasi gerekiyor.

Benimki de öyle ama bunun dışında baskısı olmadığı için takmıyorum. Çünkü ben harbiden hiç dikkat etmiyorum, evimin her penceresinde stor perde var ve hep tamamen açıyorum ondan kızıyor. Malum yazın da şort atlet yayıla yayıla yattığımdan

Hayır 3.kat..mutfaktaydım zebra perde..akşam olunca güneşlikli kapatıyoruz zaten yani gündüz dahi genelde kapatıyor bi hava alsın diye arada açıyor..ne tarz davranışlar mesela daha detaylı biliyor musunuz

Ciddi yorumcular yazsın Gerisi için burası kaygan bir yol gibi

velev ki top modelsiniz. eşiniz top model görünce sapıtıyor sanırım milletten de aynı performansı beklediğine göre

Eşim de bu ara evde giydiğim şortlara taktı.Normalde çok dikkat çekiyormuşum ,bi de şunları giyiyorsun diye söyleniyor.Valla hiiççç umrumda değil,rahatıma bakarım.

velev ki top modelsiniz. eşiniz top model görünce sapıtıyor sanırım milletten de aynı performansı beklediğine göre
Sapıtmıyor aksine başı önünde olur...ben bu tarzda bi konu olduğu için daha önceden ironi yaptım..kapalı bi kadın olup evde açık olduğum için kimsenin açık görmesini istemiyor söylediği bu bende daralmaya gelemiyorum bu kadar evimde de rahat edemeyeceksem..

kapalı bir kadınsanız perdeleri açıp öyle görünmemeniz gerektiğini zaten biliyosunuzdur. top modellikle ilgili konuyla bağdaşlaştırdığınız için ben kıskançlıkla iligili bi mesele olduğunu düşünmüştüm günaha girme algısıyla ilgili olduğunu değil

Model değilim ama ben de çok cekiyorum bu durumda. Dürbünle ev röntgenleyen bie arkadası travma olmus benim kocamda ondan kapı pencere kapatır. Manyaklıgın türü say say bitmez anacım ben de de aynı dertten var

İdrak ölüden farksız bu ara efem. Düşük bütçeli depresyon yaşıyorum.
Merhabalar idrak hanimcigim nerelerdesiniz gözlerim yorumlarını zi arar oldu.
Burda bir kac üye var boyle yorumunu mizahını cok sevdigim sende onlardan birisin.
Nasılsın neler yapiyorsun tazmanya canavarın nasil yine.bir depresyon moduna geçmişin bir sebep var mi acaba yazmak istersen tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…