• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben utandım o utanmadı

Benim kayınvalidem de birkeresinde eşim biraz rahatsızdı yatak odasında yatıyordu girdi yatağa oturdu.Burnu akıyo peçete varmı dedi çekmecelerimi açtı..Çok sinirlendim eşime dedim anenn birdaha 1.si evimize çat kapı gelmeyecek önceden arayıp müsaitmisiniz diyecek
2.Asla yatak odama girmeyecek neolursa olsun!!!Çünki ortalığı karıştırıyor

ayy sonunda bir kaynana yatak odasına kadar gidip oğluşu üşümesin diye üstünü de örttü demek:KK48::KK48::KK48::KK53: bdv den "kaynanalar çıldımış olmalı" diye harika kısa filmler serisi çıkar :KK70:

Benim kayınvalidem de birkeresinde eşim biraz rahatsızdı yatak odasında yatıyordu girdi yatağa oturdu.Burnu akıyo peçete varmı dedi çekmecelerimi açtı..Çok sinirlendim eşime dedim anenn birdaha 1.si evimize çat kapı gelmeyecek önceden arayıp müsaitmisiniz diyecek
2.Asla yatak odama girmeyecek neolursa olsun!!!Çünki ortalığı karıştırıyor
vaginal tampon uzatsaydın çekmeceden al anne bu odada bunla idare edicen artık diye:KK70:

1 ay sonra düğünüm var , evimizi döşemeye falan başladık , anahtar bir bende bir nişanlımda var. Anahatarı aldığımız gün kaynanam benim anneme "bir anahtar sende bir anahtar bende dursun kapıda falan kalırlarsa " dedi.. :KK57::KK57: (çilingircilerden haberi yok sanırım :KK51:)

duyar duymaz sırıtarak olmaz öyle şey yoook yoook dedim :KK45:

evlerimiz yakın yürümelik mesafe de , ben durmadan çıkıp gelir diye korkarken birde anahtar mı vereceğim :63::KK12:

nişanlımla o gün konuştum herşeye eyvallah ama anahtar olmaaaaazzzz :KK14: olur mu öyle şey vermem tabiki falan dedi ama benim kaynanaya güvenim yok :KK45: fazladan bir tane var nişanlımda onu çalabilir :KK17::KK53:

düşünsenize yeni evliyim kocamla yatak odasındayım kapı çaldı bakasımız gelmedi :KK45: olamaz mı olabilir :confused::KK70:

kaynanamda kapıyı geç açtık diye eve daldı :mad: alllaaaaaahhh :KK62:

ya da mesela kulaklığımı takmışım yemek yapıyorum kapının çaldığını duymamışım , arkamı bi dönüyorum kaynana :KK57: yanında görümce :KK62::KK57:

bu meseleleri kafama takıp dururken konuyu gördüm telaşelendim :KK17:

ay çabuk al anahtarı o ne öyle ama :KK43:
eşinizle paylaşın mutlaka rahatsız olduğunuzu , hoş ne durumdasınız ilk sayfadan başka okumadım ama..

Canım beterim beteri var benim kayınpederim evlendiğimiz ilk gün sabah namazların da aradı durdu sonra sabah 8 de uyandırmak için aradı bi iki hafta gitti böyle sonra evimize geldiler sabah namazında yatak odasına daldı sabah namazı geçiyor dedi ben kıpkırmızı oldum sesini duyduğum gibi eşimde şaşırdı o yetmedi abisigiller geldi yengesi sabah ben namazdayken yastık rahatsız etmişte yatak odasından yastık değiştirmeye girmiş eşimde yatakta beni bekliyormuş Aşkım erken geldin beni mi özledin Demişti :D baktım aile sorunlu babası yine bir sabah namazında geldiğin de tamam baba bizim abdest almamız lazım kılarız biz müsaadenle dedim bidaha yapmadı eşime karın ne terbiyesi Demiş o da sen odaya öyle dalarsan kızda anla diye öyle der kaç kere uyardım illa böyle mi Olmalı Demiş küstü gitti bidaha da yapmadı , bazen Eşler uyarsa da anlamıyorlar önemsemiyorlar çok kendin Güzelce diyebilirsin benim gibi zıvanadan çıkmadan önce

çok ayıp gerçekten:KK12:yani pat diye eve girmiş bir de yatak odanıza kadar giriyor
yatak odanıza kilit takın
hatta mümkünse ondaki anahtarı çaktırmadan alın kaybettiğini sansın

Kapının arkasına anahtar takın bari...
Yuh diyorum başka bir şey diyemiyorum.
Ben yokken bile 'acaba eve geliyorlar mıdır' diye kafayı yiyen biri olarak, böyle durumda bildiğiniz evden kovardım.
Ne münasebet ya...

image.webp

Bence iş üstündeyken yakalanmanız lazım. Walla...
Ancak o zaman anlar çünkü... Oha diyorum ilave olarak...

Aile içinde değişik ilişkiler varsa normal geliyo zarar tövbe tövbe

bazı kv ler oğullarının yatak odasına çok meraklı oluyorlar Freud belki buna bir terim bulmuştur ama ben bilmiyorum

freud un değil ama annelerle oğul arasındaki oedipus kompleksine karşı neden gösterilen bi olgu var. buraya yazarsam ortalık karışır :D

Bi dahakine anahtar sesi duyduğun gibi atla adamın üstüne, yapış dudaklarına...akşamdan da tangayla uyu...
Sok olsun :KK53:

olay malesef esınde bıtıyor esın annesını fark ettıgınde odadan cıkarmalıydı sen ne yapsan fayda etmez malesef nefret ederım yatak odama dalınmasından

Tek tavsiyem,UTANDIR.Baktın kapı sesini duydun geliyor çık adamın üstüne hemen.Girsin bi öyle görsün bakıyım bidaha giriyomu.Kocan sonuçta bu durumda senin utanıcak bişeyin olmaz,O utansın.Bu ne lan.Millet şaşırmış haa.

Back
X