• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben utandım o utanmadı

Tek tavsiyem,UTANDIR.Baktın kapı sesini duydun geliyor çık adamın üstüne hemen.Girsin bi öyle görsün bakıyım bidaha giriyomu.Kocan sonuçta bu durumda senin utanıcak bişeyin olmaz,O utansın.Bu ne lan.Millet şaşırmış haa.
yok anacım bunlarda utanma falan yok dedigim gibi ben utandım o utanmadı gerçekten

Kaynanaları anlamak gerçekten çok zor. Neden oğullarının artık evli ve bir evi olduğunu kabul etmezler de sürekli oğlunun evine müdahale etme gereği duyarlar. Bir de anahtar alma meselesi var. Yahu ne olacak anahtarı alınca. Nasıl bir duygu tatminidir anlamam.
Benim kaynanada evlendik ilk günden eşimden istemiş. Bende anlam veremediğimi zaten benim evime ben evde yokken girmemesi gerektiğini evdeyken de kapıyı çalınca benim açacağımı anahtarı vermeye gerek olmadığını anlattım ama eşim anasına laf geçiremedi. benden gizli vermiş. Eşim bir de bana "senin annende de olsun benim annemde de olsun" dedi. Benim annem hayatta almaz üstelik zaten annem ben evde yokken bizim eve asla girmez, o yüzden anahtar da istemez dedim. Neyse o yazın köye gittiler giderken bıraktılar bir daha da geri vermedim.
Annem yatak odamızı geçtim eşimin tek dinlenmek için yattığı odaya dahi izinsizi bırakın izinli dahi girmez. Ayıp der. Ama erkek anneleri kendi evi gibi davranır.

aslında birşey daha var ilk evlendiğimde kız kardeşim nişanlısı yemeğe gitmiştik. ordan bizi eve bıraktılar yukarı çıktılar ben yatak odasına geçmiştim kız kardeşimde geldi nişanlısı arkasından geldi ama içeri girmedi vay efendim o benim yatak odamı nasıl görürmüş. demediklerini bırakmadılar. öyle bi insanlar işte

Gerçekten bana çok komik geldi, erkek kardeşim evli,aynı evde kalıyoruz. Gelinimiz bazen benim eşyalarımı alır,onlar evde yokken lazım olsa arayıp izin istemeden odalarına adım atmam. Düşüncesizce bir davranış

kapıyı içerden kilitleyin ve bi sonra bi bahane ile anahtarı alsın eşiniz. burada eşinizin orta yolu bulması lazım..

hem diyorum böyle konu yazılınca yahu yatarken kapının üstüne anahtar bırakın açılmıyorrrrrrr .
iki gelir açamaz üç gelir açamaz dahada gelmez inş. zaten bu aileye anahtar verme olayı kadar saçma bişey görmedim !

Bende bu kaynanada anahtar olması olayını anlayamıyorum...
Bir yere giderken bırakmak tamam da normalde vermeyin anahtarınızı ....

ben eşimin ailesiyle aynı binada yaşıyorum
dün oruçluyuz diye geç saate kadar yattık. eşim'in ailesinde evimin yedek anahtarı var .
kayınvalide pat diye girdi içeri malum gecelikle duruyorum evin içinde yatak odamıza kadar geldi dengesiz uyuma numarası yapıyorum. üstümü örtmeye çalışıyo üşüycen diyo eşim o arada uyandı yatağın kenarına oturdu muhabbet ediyolar okadar sinirlendimki anlamadı ama üstümü örttüm döndüm arkamı yattım sinirden birşeyde diyemedim. ve daha bunun gibi birsürü şey okadar sıkıldım bunaldımki anlatamam
:rolleyes:

Herşey eşinizde bitiyor.
Kendisi tepki koymadıkça , kv daha çok misafir olur yatak odanıza.
Ufak ufak tatlı tatlı konuşun eşinizle.

dün oruçluyuz diye geç saate kadar yattık. eşim'in ailesinde evimin yedek anahtarı var .
kayınvalide pat diye girdi içeri malum gecelikle duruyorum evin içinde yatak odamıza kadar geldi dengesiz uyuma numarası yapıyorum. üstümü örtmeye çalışıyo üşüycen diyo eşim o arada uyandı yatağın kenarına oturdu muhabbet ediyolar okadar sinirlendimki anlamadı ama üstümü örttüm döndüm arkamı yattım sinirden birşeyde diyemedim. ve daha bunun gibi birsürü şey okadar sıkıldım bunaldımki anlatamam
insanın evi mahremidir..sen anahtarı elinle verirsen o da girer tabi neden atar yapıyorsun..
odana da girer her yerinede girer..
al anahtarı olsun bitsin..

Bence burda kv kadar gelin de suclu. Anahtari verme kardesim. Kapini kitle. Evi yikip girecek degil ya. Bastan koy kuralini. Rahat et. Kimse de seni suclamaz anahtar vermedin diye.

Bence eşine devamlı rahatsız olduğun durumlardan şikayetçi olmalısın.
O kapı meselesi yavaş yavaş halledilmeli.Eşinde bu rahatlık varken haklıyken haksız duruma düşersin.Bence ilk olarak evindeyken yalnız bile olsan kapıyı arkadan kilitlemelisin.:stop:Gelen zile bassın bi zahmet

salata konusu çözüldü mü de şimdi yatak odası sırada??
birini çözmeden diğerine geçersen hiç biri çözülmeyecek. Bu aynen sınavda soruların tümünü okuyup da çözmeyen çocuk gibi.. Sonuçta işaretleme yapmazsa sınavda kalır.

salata konusu çözüldü mü de şimdi yatak odası sırada??
birini çözmeden diğerine geçersen hiç biri çözülmeyecek. Bu aynen sınavda soruların tümünü okuyup da çözmeyen çocuk gibi.. Sonuçta işaretleme yapmazsa sınavda kalır.
tamam ögretmenim bidaha sizden izin almadan konu açmam

tamam ögretmenim bidaha sizden izin almadan konu açmam
öğretmenmişsin ama kendini ifade edemiyorsun hiç bir konuda? Ağlamayan çocuğa meme vermezler.
Başka bir atasözü; tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
Uzar gider bu liste.
Bilmem anlatabildim mi?

Back
X