• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben üzmemek için çabalarken.

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Eski erkek arkadaşımla 2 sene önce ayrıldık. Ayrılan bendim çünkü artık sinirine katlanamaz olmuştum. En küçük şeyde sinirleniyor sonra özür diliyordu ama kalbim kırılıyordu. Bi de o lise terk ben üniversiteye gidiyorum bu önce onun için sorun olacak ilerde ve benim için sorun olacak ailemin beklentisi dolasıyla. Hala beni arıyor mesaj atıyor Allah'a şükür dün mesaj atmadı ama ben aynı şeyleri tekrar yaşamak istiyorum ona nedenlerine kadar anlattım vazgeçmiyor. Onu üzmemek için çabalıyorum ne yapsam üzülecek biliyorum ama nasıl vazgeçirebilirim ?

Eski erkek arkadaşımla 2 sene önce ayrıldık. Ayrılan bendim çünkü artık sinirine katlanamaz olmuştum. En küçük şeyde sinirleniyor sonra özür diliyordu ama kalbim kırılıyordu. Bi de o lise terk ben üniversiteye gidiyorum bu önce onun için sorun olacak ilerde ve benim için sorun olacak ailemin beklentisi dolasıyla. Hala beni arıyor mesaj atıyor Allah'a şükür dün mesaj atmadı ama ben aynı şeyleri tekrar yaşamak istiyorum ona nedenlerine kadar anlattım vazgeçmiyor. Onu üzmemek için çabalıyorum ne yapsam üzülecek biliyorum ama nasıl vazgeçirebilirim ?

Birini vazgecirmek istiyorsaniz ondan vazgectiginizi belli etmelisiniz oncelikle...

Bu sadece anlatmakla olmaz tavirlarinizla da desteklemelisiniz sozlerinizi.

Size ulasamamali, irtibati tamamen kesmelisiniz...

Aksi halde naz yaptiginizi, ikna edilmeyi beklediginizi dusunecek hakli olarak... :KK14:

Kesinlikle cevap vermezseniz, ve ne istediğinizi net bir şekilde belli edersiniz, asla tekrar birlikte olmayacağınızı anlayacaktır bence de.

Telefon numarası değiştirmek ve sanal ortamda o kişiyi engellemek bu kadar zor bir iş değil ki.
Tabi siz gerçekten hayatınızdan tamamen çıkarmak istiyorsanız??

Sizin üzülmeniz onun pek umurunda değil gibi..Seni istemiyorum demeniz ve onun size ulaşmasını engellemeniz yeterli.
Gereksiz iyiliğin iyi olana faydası yok.

Numarımı değiştiremem babam istemiyor. Onu numarasını engellesem arkadaşı var. Ve ona açık açık söyledim olmayacağını kendisi bile dedi imkansız gibi diye ve aşırı soğuk davrandım iki gündür mesaj atmıyor. Bi sıkıntı mı var sen bu değilsin diyor. İki senedir doğru düzgün konuşmadık bir yılda konuşmamız 5-6 keredir herhalde. Ama adam hala seviyor.

Numarımı değiştiremem babam istemiyor. Onu numarasını engellesem arkadaşı var. Ve ona açık açık söyledim olmayacağını kendisi bile dedi imkansız gibi diye ve aşırı soğuk davrandım iki gündür mesaj atmıyor. Bi sıkıntı mı var sen bu değilsin diyor. İki senedir doğru düzgün konuşmadık bir yılda konuşmamız 5-6 keredir herhalde. Ama adam hala seviyor.
Böyle durumlarda kati ve net davranmak gerek.
Asla telefonu acmamak, mesaja cevap vermemek, aynı ortamda bulunmamak vs.
Aksi halde bu mevzu uzar, açık kapı bırakıyor olursunuz.

Millet yolunda giden harika iliskisinde ay donumu unutuldu diye acaba sevmiyor mu derken...

Siz siniriyle iliskinizi bitirmis, iki senedir dogru duzgun konusmadiginiz, bir yilda 5-6 kez konustugunuz adamin sizi sevdigini mi saniyorsunuz?

Gercekten sevildiginizde bu yasadiginizin aliskanliktan baska bir sey olmadigini anlayacaksiniz.

Cok soguk davrandiniz diye iki gundur mesaj atmadigini soyluyorsunuz da...

Ayrildiginiz adama neden soguk davraniyorsunuz, direkt muhatap olmamaniz lazim.

Cunku ayrildiginizdan haberi yok adamin, olsa 'bu sen degilsin, bir sıkıntı mi var' demez...

Ayrica birlikteliginizin imkansiz oldugunu kabul eden, siniriyle sizi bezdirmis bir eski sevgili varken...

Babaniz neden numaranizi degistirmenizi istemesin?

Sevgilinizden haberi yok diyelim, numaranizi degistirmek istemenize neden karsi cikiyor?

Buradan ayrilmaya niyeti olmayan sadece eski sevgilinizmis gibi gorunmuyor kisacasi...

Beni yargılıyorsunuz. Babam numaranı değiştirme o konu da ben çok çektim numaraları kaybettiğim oldu dedi bu bir. İkincisi beni bezdirdi kabul ediyorum ama sinirinden başka bana herhangi bir yanlışı olmadı ve ayrılan ben oldum. Askerden yeni geldi ben insanları üzmekten korkan bir insanım askerdeyken askerlik zordur diye mesaj attığında arkadaşça cevap verdim belki hatalıyım ama dediğim gibi insanları üzmekten korkan bi kişiliğim var ha biraz önce yine mesaj attı. Ve benim için değişmeye çalıştığını söyledi. Sevmeyen insan bunları yapmaz ama ben olmayacağını biliyorum bu yüzden vazgeçmesini istiyorum nasıl vazgeçirebilirim bu soruyu dile getirdim.

Soğut kendinden durumları anlat anlamazsa açık açık konuş eğitim durumunu falan varsın kötü bilsin seni.

Anla artık lütfen, bitti canım. Üzülmeni istemiyorum..

Diyerek kendinden vazgeçiremezsin.

Telefonlarına, mesajlarına cevap vermeyeceksin.
İmkan dahilinde her yerden engelleyeceksin.
20 aramanın üstüne tek mesajla soğuk ve katı bir şekilde istemiyorum artık ya anlamıyor musun?!! Bitti bitti. Mutluluklar sana. Son mesajım diye yazacaksın. Gerçekten de son olacak..

2 gündür mesaj atmıyordu yine atmaya başladı dünden beri cevap vermiyorum bi skıntı mı var neden cevap vermiyorsun diye çok hatalı olduğumu anladım demek ki umut vermişim istemeden teşekkür ederim.

Sevmiyor :)
Takıntı yalnızca..
Kimi kişilerde terkedilen taraf takıntı yapıyor..
O beni nasıl terkeder diye..
1 yılda 5-6 kere aradıysa yine iyi..
Benim eski bi sevgilim hayatımda başkası varken, kalbimde başkası varken
-Gel iki medeni insan gibi konuşalım demişti..
Diğeri arada ulaşmaya çalışır..
Ama ben numaramı değiştirdim..
Diğeri sevgilim varken yazanıda sevgilime sevk ettim konuşsunda artık sussun diye..
Çok şükür efendi bi şekilde konuşmuşlar :)
sizde numaranızı değiştirin, onun numarasını engelleyin.
Onun ulaşabiliceği her numarayı engelleyin..
Vee en önemlisi ona cevap ver-me-yinn-- !! :)
Daha fazla uğraşmaz :)

rahatsız oluyorum de bitirsin böyle üzmeyeceğim derken daha çok üzersin çocuk baksana umutlanıyr bellliki saçma sapan net olmak lazım böyle konularda net ol ki o da bir an evvel üzülüp sonrasında kurtulsun takıntısından :KK66:

Eski sevgilimi gördüm resmen. 4 sene pes etmedi. Numaramı değiştirdim bi şekilde buldu. Sosyal aglardan engelledim yeni hesaplar açıp yine ulaştı. Sürekli mesaj attı cevap vermedim ama ısrar devam etti.
Nisanimdan 1 gün önce upuzun bi mesaj yazmış bilmiyordu nisanlanacagimi hissetmis gibi bi sürü şey yazmış içim acidi ona üzüldüm bende his namına bişey kalmadı. Ama o son mesajı oldu.
Demem o ki kafaya taktiysa ne yaparsan yap mesaj atmaya devam eder ama sen cevap verme. Verdiğin her cevap onu umitlendirir

Back
X