Ben üzülerek anne olmaktan vazgeçtim

ben eşimden şiddet görüyorum onun ilgisini kandım beni yargılama in sakın çünkü şiddet gören bir kadın psikolojisi iyi olmayan bir kadın ne yaptığını bilemez benim çocuğumla yargılayamaz çünkü benim sorunlarının olduğunu biliyordu zaten bunu kullandı ben o kahveyi tedavisi toplamanın yıl gördüm ve 10 yıl sonra ne iyileştim ve tamamen iyileşmiştir depresyonunda yoktu bir sayfada lanso deplesyonu demişsiniz evet ben ondan korkuyorum açıkçası arkadaşlar

Siz kendinizi dileyin ilk önce.. Ne istediğinize karar verin.. Herkes herşeyde fikir ve yorum sahibidir ama önemli olan sizin ne istediğiniz.. hayırlısı olsun inşAllah umarım en doğru karara ulaşırsınız

İnsanlar her zaman bir şey söylerler. İyi de yapsan söylerler, kötü de.
Evlensen boşanmanın yolunu gözlerle, bekar kalsan aman bi evlenemedin derler.
Okumasan bi halta yaramadın derler, okusan okumakla adam olunmaz derler.
Bebek yapsan ikinciyi beklerler, yapmasan olmuyor mu derler.
Kapansan gerici derler, açılsan yollu derler.

Yaniii derlerde derler. Onları susturamazsın. Başkası için asla hiçbir şeyden vazgeçmeee. Asla kendini onlaraa kaptırma.Aslaaa kendinden ve hayatından vazgeçmeee. Ve asla tedavilerini aksatma. Hiçbir duygudan vazgeçme...
👏👏👏👏

Arkadaşlar ben OKB ve majör depresif bozukluk hastasiydim çok şükür ilestimm ama okadar tedavi sürecinde malesef insanların kötü olmasiylaaa laflarindqn bıkıp annelik duygumdan vazgecmelimiyim bide benim anne karnında bebeğimi kaybetme korkum var bunu nasıl asabilirim lütfen yardım edinnn
İnsanlar yüzünden annelikten vazgeçebilecek biriyseniz daha iyilesmemissinizdir, bence de vazgeçin şuanda sağlıklı değilsiniz

Şuan belki inanmasiniz ağlıyorum ben OKB yendim sırf anne olmak için ama geldi biri hayatımı mahfetti gitti korkuyorumm çünkü herşeyle baş edebilirim. Ama evlat acısıyla aslss
Vazgeçin hayattaki en büyük sorumluluk ve çok zor saglikli geliştiremezsiniz herkesin anne olmasi şart değil.

Ben biri yüzünden vazgectimm eğer kaybedersem o psikolojiyle herkesi üzmüş olurum bundan korkuyorumm hatta ona zarar vermrktendeee
doktor tavsıye etmemıs su tarz cumlelerınızı de gordum suan anne olmayı saglıgınız acısından zaten dusunmemelısınız doktor dusunmeyın demıs ondan daha ustunu yok suan bu ortamda
ustune soz soyleyemeyız sızde soylememelısınız
doktor ne dedıyse ona uyun lutfen

Vazgeçmekle iyi yapmışsınız. Doktor da tavsiye etmemiş. Hamilelik, lohusalık çok geçici süreçler ama annelik ömür boyu. Uykusuzluğun , yorgunluğun hayatınıza katacağı tempoyu kaldıramayacağınızı öngörmüştür. Buna rağmen çocuk sahibi olmak da çocuğa haksızlık. Benim bir tanıdığım var epilepsi hastası aynı zamanda sinir hastası. Israrla çocuk sahibi olmak istiyor ama kesinlikle doktor önermiyor çünkü ilacı kullanmadığı zaman bayılıyor o kadar kötü oluyor ki ben şahit oldum krizine yol ortasında düştü ağzından köpükler çıkıyordu kendine getiremedik uzun süre. Baktığım zaman mental olarak da çocuk bakacak yeterliliği yok neredeyse 40 yaşında , uzun süredir evli ama yemek yapmayı bilmez hergün annede yemek yerler ya da anne yemek yapıp evlerine götürür. Evlat edinmek istediler tabi sosyal hizmetler inceledi ve uygun değilsiniz dedi. Yani doktorlar çocuk sahibi olmayın diyorsa olmayın gerçekten sizin iyiliğiniz için de çocuğun iyiliği için de.

ben eşimden şiddet görüyorum onun ilgisini kandım beni yargılama in sakın çünkü şiddet gören bir kadın psikolojisi iyi olmayan bir kadın ne yaptığını bilemez benim çocuğumla yargılayamaz çünkü benim sorunlarının olduğunu biliyordu zaten bunu kullandı ben o kahveyi tedavisi toplamanın yıl gördüm ve 10 yıl sonra ne iyileştim ve tamamen iyileşmiştir depresyonunda yoktu bir sayfada lanso deplesyonu demişsiniz evet ben ondan korkuyorum açıkçası arkadaşlar

Eşinizden siddet goruyorsaniz cocuk dusunmeyin zaten.

Back
X