Ben ve Galiba Yersiz Kuruntularım Bilemedim

kanaryam07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
71
7
86
31
Benimkisi dertden daha çok fikir danışmak olabilir...Şimdi 4 aylık bir ilişkim ciddi düşündüğümüz benim annem felan biliyor sevgiliminde annesi felan ailesi biliyor tabiki yalnız sevgilimin annesi telefonla konuşurken sevgilimle hiç beni sormuyor yani nasıl iyi mi gibisinden bir kere sevgilim benimde yanımda olduğunu söyledi telefonda bende selam söyle dedim daha o zaman 1 ay yeni olmuştu bide ilişkimiz sizce yanlış mı yaptım hani daha yeniyiz belki ondan ama daha hep sevgilime annenle konuştuğunda yanında olduğumu söyleme diyorumm...Yani biz ciddi düşünüyoruz 22 yaşındayız ama tabiki ciddi bir isteme nişan için en az 5 yılımız var bazı sebeplerden dolayı...
Sizce kuruntu mu yapıyorum?

Hiç bisey dusunme önüne bak sadece.
Ayrıca 5 yıla kadar kim ole kim kala

Kendimi sevdreyim diye selam söyle.annen beni sordu mu gibi şeylere girme.zamanı gelince sever de arar da sorar da.şimdi 2 kişilik yaşa.sonra hepsi dahil olur zaten

Valla yeniyi birakin ben sizin ailelerinizin 4 ayda bilmesine bile sasirdim. Olur oyle hemen iliskiler mukemmel ilerlemez 4 aydan bahsediyoruz sonucta

Kendimi sevdreyim diye selam söyle.annen beni sordu mu gibi şeylere girme.zamanı gelince sever de arar da sorar da.şimdi 2 kişilik yaşa.sonra hepsi dahil olur zaten

Galiba haklısın hemde çok bende çok düşünme sorunu var galiba yani etrafımdakileri gördükçe boyle oldu galiba sagol ya

daha 4 aylık ilişkide ne ciddisi?bir durun bakalım..
bu kadar yeni bir ilişkiyi annesinin sormaması da normal,kadın henüz ciddi görmüyordur.
üzerinden 1 sene geçsin ondan sonra düşersin bu dertlere.

Sakin arkadasim Daha bi kac aylik bi iliskiden bahsediyoruz hersey zamanla olur, siz anlasin onemli olan o

Heppiniz yorumları için teşekkür ederim belkide siz bende yaşça buyuk ablalarmsnzdr yani bende bu cahil genc aklimla etrafmda gorduklerimle boyle dusundum sanırsam

Heppiniz yorumları için teşekkür ederim belkide siz bende yaşça buyuk ablalarmsnzdr yani bende bu cahil genc aklimla etrafmda gorduklerimle boyle dusundum sanırsam

Ben anlayamıyorum eskiden yani biz daha üniversitedeyken evlilik denince köşe bucak kaçardık,şimdi herkeste evlilik telaşı,bir an önce evleneyim de nolacaksa olsun,sonrası hüsran...
Daha çooook küçüksün evlilikten ziyade çalış,gez,toz hayatı öğren biraz.Evlilik nasıl olsa olur vakti gelince.

4 aylık ilişkide beylik laflara gerek yok. biz ciddiyiz vs işleri çocukça.
ayrıca 4 aylık ilişkide anne babayla muhatap olmanın da bir anlamı yok.
şu an size harika bir şeymiş gibi gelebilir ama çok yorulursunuz.
5 yıl uzun bir zaman. bekleyin bakalım neler olacak.

Nasıl başlarsa öyle gider her zaman olmasa da arada bi sorabilirdi açıkçası.. ilerde biraz kaynanalık yapacak gibi duruyor.. düşün taşın ailesini iyice tanımaya çalış sadece yanındakiyle evlenmiyorsun klişe ama gerçek bu..

5 yıla oo her şeyden önce can taşıyruz. şimdiden bunları takmayın mutluluklar

Daha 4 ay olmuş aceleniz ne. Bide 5 yıl varmış önünüzde. Bu kadar tanışma meraklısı olma.

Cok acelecisin.
5 sene var daha diyosun, ve biz ciddiyiz diyosun.
Sor bakalim burda lay lay lom olsun diye iliskiye baslayan varmi?
Basta hersey olumlu, hersey iyidir, ciddi ciddi evlilik gibi gorunur sonu.
Ama oyle olmyor.

5 sene sonra siz hala sevgili kalicakmisiniz acaba. Su an kv adayim kotu birimi acaba? Diye karalar baglamak niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…