Bazen genetiktir. Eşimin ailesinde de herkes zayıf erkekler evlenince kilo alıyor kadınlar 10 tanede dogursa ayniÖncellikle önceden de konu açmıştım ve ordada kilomdan yakınıyordum çok zayıfım boyuma göre ve kaç seneden beri böyle eskiden eli altı kiloydum univeristeden sonra elli kırk dokuz arası değişmedi bende ve herkeisn dilinde ben ve kilom varız erkek arkadaşımin ailesi bugün tanışmaya geldiler bize ve kafalarına takilan tek şey çok zayıf olmam kilo al diye baski yapıyor kendisi günde kaç öğün yedin çekip resim at ye vs diyor bunun bir çözümü yok mu ben çok yoruldum tiroidime baktırdım diyetiseyne gittim çözüm olmadı
Ne b.k yemeye karışırlar.İster kilolu ol ister zayıf.Öncellikle önceden de konu açmıştım ve ordada kilomdan yakınıyordum çok zayıfım boyuma göre ve kaç seneden beri böyle eskiden eli altı kiloydum univeristeden sonra elli kırk dokuz arası değişmedi bende ve herkeisn dilinde ben ve kilom varız erkek arkadaşımin ailesi bugün tanışmaya geldiler bize ve kafalarına takilan tek şey çok zayıf olmam kilo al diye baski yapıyor kendisi günde kaç öğün yedin çekip resim at ye vs diyor bunun bir çözümü yok mu ben çok yoruldum tiroidime baktırdım diyetiseyne gittim çözüm olmadı
Ben 20 yaşıma kadar çok çıtır kızdım.1.72 boyum kilom 65 ti.70 lere çıktım.Sonra 5 sene sonra kadar 80 lere daha sonra 2019 larda 90 şuan 95 kiloyum.Ne alıyorum ne veriyorum.Yaşım 29 hep 49-50 arasındayım, bende alamıyorum hiç. Çok zor aslında yiyememek kilo alamamak ama etraftaki insanlar anlamıyor. Ben çözüm bilmiyorum o yüzden dertleşir gibi yazdım kusura bakmayın. Umarım çabucak istediğiniz kiloda olursunuz
22 yaşında 44 kiloydumÖncellikle önceden de konu açmıştım ve ordada kilomdan yakınıyordum çok zayıfım boyuma göre ve kaç seneden beri böyle eskiden eli altı kiloydum univeristeden sonra elli kırk dokuz arası değişmedi bende ve herkeisn dilinde ben ve kilom varız erkek arkadaşımin ailesi bugün tanışmaya geldiler bize ve kafalarına takilan tek şey çok zayıf olmam kilo al diye baski yapıyor kendisi günde kaç öğün yedin çekip resim at ye vs diyor bunun bir çözümü yok mu ben çok yoruldum tiroidime baktırdım diyetiseyne gittim çözüm olmadı
1.63Boyun kaç ki?
Çok Fazla takmışlar sürekli dilendirdiler bunu söyleyen ise babasıNe b.k yemeye karışırlar.İster kilolu ol ister zayıf.
İnşallah22 yaşında 44 kiloydum
33 yaşında 54 kiloyum
23-25 yaşlarım aradında kilo almak için kalori hesaplar öyle yerdim alamazdım
Şimdi kilo vermek için kalori hesaplayıp yiyorum veremiyorum
Yani sadece bi 7-8 sene bekle
İlk kilo alımını 25 inden sonra hiçbir şey yapmadığın halde yaşarsın zaten
Ben de tamtersi üç senedir bi depresyona girdim aldım da aldım kiloları şuan veremiyorum çok genc bi yaşta olmama ragmen veremiyorumÖncellikle önceden de konu açmıştım ve ordada kilomdan yakınıyordum çok zayıfım boyuma göre ve kaç seneden beri böyle eskiden eli altı kiloydum univeristeden sonra elli kırk dokuz arası değişmedi bende ve herkeisn dilinde ben ve kilom varız erkek arkadaşımin ailesi bugün tanışmaya geldiler bize ve kafalarına takilan tek şey çok zayıf olmam kilo al diye baski yapıyor kendisi günde kaç öğün yedin çekip resim at ye vs diyor bunun bir çözümü yok mu ben çok yoruldum tiroidime baktırdım diyetiseyne gittim çözüm olmadı
Keşke bende alsaydimBen de tamtersi üç senedir bi depresyona girdim aldım da aldım kiloları şuan veremiyorum çok genc bi yaşta olmama ragmen veremiyorum
Boy 163 müş 50 kilo gayet normal o kadar zayıf değil dert edilecek bişey yokİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?