Ben ve kilo sorunum

Evsaa01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
81
-4
1
Öncellikle önceden de konu açmıştım ve ordada kilomdan yakınıyordum çok zayıfım boyuma göre ve kaç seneden beri böyle eskiden eli altı kiloydum univeristeden sonra elli kırk dokuz arası değişmedi bende ve herkeisn dilinde ben ve kilom varız erkek arkadaşımin ailesi bugün tanışmaya geldiler bize ve kafalarına takilan tek şey çok zayıf olmam kilo al diye baski yapıyor kendisi günde kaç öğün yedin çekip resim at ye vs diyor bunun bir çözümü yok mu ben çok yoruldum tiroidime baktırdım diyetiseyne gittim çözüm olmadı

Bazen genetiktir. Eşimin ailesinde de herkes zayıf erkekler evlenince kilo alıyor kadınlar 10 tanede dogursa ayni

Yaş ilerledikçe hem metabolizma hem vücut daha ağır hareket edeceği için kilo alacaksın, bir de 25 den sonra daha kemikleşiyor vücut, merak etme kilo alırsın

Yaşım 29 hep 49-50 arasındayım, bende alamıyorum hiç. Çok zor aslında yiyememek kilo alamamak ama etraftaki insanlar anlamıyor. Ben çözüm bilmiyorum o yüzden dertleşir gibi yazdım kusura bakmayın. Umarım çabucak istediğiniz kiloda olursunuz

Kimseyi memnun edemezsin zayıf olsan kilo al , kilolu olsan zayıfla derler bence hiç takılma. Takıldıkça kilo alamazsın kafana göre takıl :)

Evlenirken 40 kiloydum . Boyum 1.54 evlendikten 2 sene sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ve şuanda 54 kiloyum şimdide karnım ve sırtımdan rahatsız oluyorum . Banada diyorlardı al diye takılma . Alamıyorumu anlamazlar . He de geç . Spor yap kasların kalınlaşır oda kilo gibi durur . Sonra zamanla aalırsjn zaten

Ne b.k yemeye karışırlar.İster kilolu ol ister zayıf.

Ben 20 yaşıma kadar çok çıtır kızdım.1.72 boyum kilom 65 ti.70 lere çıktım.Sonra 5 sene sonra kadar 80 lere daha sonra 2019 larda 90 şuan 95 kiloyum.Ne alıyorum ne veriyorum.

22 yaşında 44 kiloydum
33 yaşında 54 kiloyum
23-25 yaşlarım aradında kilo almak için kalori hesaplar öyle yerdim alamazdım
Şimdi kilo vermek için kalori hesaplayıp yiyorum veremiyorum

Yani sadece bi 7-8 sene bekle
İlk kilo alımını 25 inden sonra hiçbir şey yapmadığın halde yaşarsın zaten

İnşallah

Ben de tamtersi üç senedir bi depresyona girdim aldım da aldım kiloları şuan veremiyorum çok genc bi yaşta olmama ragmen veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…