- 25 Nisan 2018
- 4.760
- 9.174
- 158
Ama boyunuz için kilonuz çok fazla verseniz daha sağlıklı olursunuz.Ben 20 yaşıma kadar çok çıtır kızdım.1.72 boyum kilom 65 ti.70 lere çıktım.Sonra 5 sene sonra kadar 80 lere daha sonra 2019 larda 90 şuan 95 kiloyum.Ne alıyorum ne veriyorum.
Hepsi ve herkes sürekli aşırı zayifsin diyor kemiklerim iri zayiflik fazla belli ediyorBoy 163 müş 50 kilo gayet normal o kadar zayıf değil dert edilecek bişey yok
İnsallah alırsın aslında benim kilom eskiden iyidi sonradan ne olduysa anlamadim ellilerden yukarı cikamdmYaşım 29 hep 49-50 arasındayım, bende alamıyorum hiç. Çok zor aslında yiyememek kilo alamamak ama etraftaki insanlar anlamıyor. Ben çözüm bilmiyorum o yüzden dertleşir gibi yazdım kusura bakmayın. Umarım çabucak istediğiniz kiloda olursunuz
1.63 boy elli kiloKaç yaşındasın? Boyun kaç? Bunları da yaz bence
Erkek arkadasinin ailesi haddini aşarak senin kilonu sorun ediyor (çünkü her şeyinle onlara kendini begendirmelisin?!) ve erkek arkadasin da ağızlarını kapatmak yerine sana baski yapiyor, sen de bu cirkin davranışlara rest çekmek yerine kendini suçlu, kusurlu görüp bir de çabalıyor musun? Pes.Öncellikle önceden de konu açmıştım ve ordada kilomdan yakınıyordum çok zayıfım boyuma göre ve kaç seneden beri böyle eskiden eli altı kiloydum univeristeden sonra elli kırk dokuz arası değişmedi bende ve herkeisn dilinde ben ve kilom varız erkek arkadaşımin ailesi bugün tanışmaya geldiler bize ve kafalarına takilan tek şey çok zayıf olmam kilo al diye baski yapıyor kendisi günde kaç öğün yedin çekip resim at ye vs diyor bunun bir çözümü yok mu ben çok yoruldum tiroidime baktırdım diyetiseyne gittim çözüm olmadı
EvetAma boyunuz için kilonuz çok fazla verseniz daha sağlıklı olursunuz.
Yani bence bu kadar abartılacak azlikta değilmiş. 1.63 boy 50 kilo normal ki öyle zayıflıktan ölecek boyutu değil onlar abartmış.1.63 boy elli kilo
Kendileri tekte değil ailem kız kardeşlerim herkes ama herkes kilon zayifsin diye baski yapıyor ne yapabilirim ki benErkek arkadasinin ailesi haddini aşarak senin kilonu sorun ediyor (çünkü her şeyinle onlara kendini begendirmelisin?!) ve erkek arkadasin da ağızlarını kapatmak yerine sana baski yapiyor, sen de bu cirkin davranışlara rest çekmek yerine kendini suçlu, kusurlu görüp bir de çabalıyor musun? Pes.
Bugun kilonu konusan, buna kadar karışan insanlar yarın daha neler neler bulur da karışır, tahmin bile edemezsin. Erkek arkadaşın da her seferinde, seni onlara yarandirmak icin yirtirir durur.
Boyuna göre gayet iyisin ya ne güzel bir zayifliktasin halbuki. Herkes o kilolara inmek için uğraşıyor. Onların üstüne vazife sanki. Kilo alsan bu sefer de olmadı böyle kilo ver derler. Hiçbir şeyden mutlu olmaz insanoglu. Kendini mutlu etmeye çalış. Karşılarında özgüvenli ol. Ben memnunum halimden de.
Teşekür ederimBoyuna göre gayet iyisin ya ne güzel bir zayifliktasin halbuki. Herkes o kilolara inmek için uğraşıyor. Onların üstüne vazife sanki. Kilo alsan bu sefer de olmadı böyle kilo ver derler. Hiçbir şeyden mutlu olmaz insanoglu. Kendini mutlu etmeye çalış. Karşılarında özgüvenli ol. Ben memnunum halimden de.
Tanışmaya gelen aile zayıf olmana takılamaz, bunu konuşamaz, sevgilin de onların lafını sana taşıyamaz, ne münasebet ya? Önce bunun absürt bi şey olduğunun farkına varın suçlu hissetmek yerine.Kendileri tekte değil ailem kız kardeşlerim herkes ama herkes kilon zayifsin diye baski yapıyor ne yapabilirim ki ben
Saglikliysaniz kime ne ki. Ay ne sacma foto cekip atmak nedir. Begeniyosan boyle begenmiyosan yol al diyemediniz miÖncellikle önceden de konu açmıştım ve ordada kilomdan yakınıyordum çok zayıfım boyuma göre ve kaç seneden beri böyle eskiden eli altı kiloydum univeristeden sonra elli kırk dokuz arası değişmedi bende ve herkeisn dilinde ben ve kilom varız erkek arkadaşımin ailesi bugün tanışmaya geldiler bize ve kafalarına takilan tek şey çok zayıf olmam kilo al diye baski yapıyor kendisi günde kaç öğün yedin çekip resim at ye vs diyor bunun bir çözümü yok mu ben çok yoruldum tiroidime baktırdım diyetiseyne gittim çözüm olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?