Ben ve kilo sorunum

İnsallah alırsın aslında benim kilom eskiden iyidi sonradan ne olduysa anlamadim ellilerden yukarı cikamdm

Erkek arkadasinin ailesi haddini aşarak senin kilonu sorun ediyor (çünkü her şeyinle onlara kendini begendirmelisin?!) ve erkek arkadasin da ağızlarını kapatmak yerine sana baski yapiyor, sen de bu cirkin davranışlara rest çekmek yerine kendini suçlu, kusurlu görüp bir de çabalıyor musun? Pes.
Bugun kilonu konusan, buna kadar karışan insanlar yarın daha neler neler bulur da karışır, tahmin bile edemezsin. Erkek arkadaşın da her seferinde, seni onlara yarandirmak icin yirtirir durur.

Ben 22 yaşımda 53 kiloyla evlendim boyum 1.75
Şuan 31 yaşındayım 58 kiloyum iki çocuğum oldu bu süreçte. Geçen sene 10 kilo falan fazlam vardı doğumdan kaynaklı çabaladım verdim. O zamanda herkes verme bu kiloyu diyip duruyordu ama bence zayıfken daha güzel. Sende çok kilo almaya çalışma zaten ileride istemesende aliyosun bikac kilo illa ki.

Kendileri tekte değil ailem kız kardeşlerim herkes ama herkes kilon zayifsin diye baski yapıyor ne yapabilirim ki ben

Ben zayıflığı ve inceliği beğenirim aslında ama sen istiyorsan bir şey diyemem ilk başta kafaya takmamak gerekiyor çünkü taktıkça kilo alamıyor insan ve ben de ne yapıp ne edip 45 ten 48 e çıktım ve toparlandım

Boyuna göre gayet iyisin ya ne güzel bir zayifliktasin halbuki. Herkes o kilolara inmek için uğraşıyor. Onların üstüne vazife sanki. Kilo alsan bu sefer de olmadı böyle kilo ver derler. Hiçbir şeyden mutlu olmaz insanoglu. Kendini mutlu etmeye çalış. Karşılarında özgüvenli ol. Ben memnunum halimden de.

Teşekür ederim

Kendileri tekte değil ailem kız kardeşlerim herkes ama herkes kilon zayifsin diye baski yapıyor ne yapabilirim ki ben
Tanışmaya gelen aile zayıf olmana takılamaz, bunu konuşamaz, sevgilin de onların lafını sana taşıyamaz, ne münasebet ya? Önce bunun absürt bi şey olduğunun farkına varın suçlu hissetmek yerine.

Ben de universitedeyken ilk yillarda 49 kiloydum 1.63 boyundayim (hastanede vs olcturdum her sene ayni net boyum hatasiz). Fizigim begeniliyordu kimse de asiri zayif demiyordu. Ben de kemikli sayilirim kalca kemigim omuzlarim genis. Ama bu kilo 20lerin sonunda ya da 30 yaslarinda iyi durmayabilir. Yuzunuz yanakli degilse o belki insanlari rahatsiz ediyordur kilo alsaniz yuzunuz guzellesir. Asyali kizlar 45 kilo ama onlara kimse kilo al demez cunku yuzleri genis ve etli ve kilo alinca daha da genisliyor ve cirkinlesiyorlar.

Kardeşim zaten evlendikten sonra ister istemez kilo alırsın. Bunun hamileliği var bilmem nesi var. Sonra insan off çok şiştime geliyor.
Bu yüzden hiç üzülme. Şimdi zayıfsın diyenler sonradan da kilo ver şişmişsin der. Sağlıcakla

Saglikliysaniz kime ne ki. Ay ne sacma foto cekip atmak nedir. Begeniyosan boyle begenmiyosan yol al diyemediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…