Ben ve o ....

Size tavsiyem suraya yazmaya dahi utandiginiz seyleri yasamayin. Yasamayin kardesim! Sevip sevmediginden bile emin degilsin. Hangi akla hizmet sevismekten bahsediyorsun? Yalnizliktan olmezsin korkma. Bi kac ay sonra buraya "bakire degilim sevgilim terketti intihar etmek" istiyorum yazdigin konulari gormeyiz umarim.

Eğer reddettigin için terk edecekse emin ol reddetmesen de seni kullanıp kullanıp eninde sonunda terkedecek .. Simdi terk ederse en azından kendi doğrularım vardı vazgeçmedim dersin ama onunla birlikte olur kendini kullandirirsan yarin terkettigin de daha da aci olur ve kendini çok aciz görürsün ..

Erkek arkadaşın seni açık açık kullanmak istiyor yani
Çok afedersin ama işini gördükten sonra seni terketçek.
Sana evlenilecek değil eğlenilecek kız gözüyle bakıyo. Bi de uutanmadan söylüyo, kendiliğinden gelişse olay tamam dicem. Seni sevseydi bir anlık zevkine senin bakireliğine dokunmazdı. SENİ SEVMİYOR. İnan bana.

Yalnız kalmamak için cinsel ilişkiye mi gireceksin ?
Sadece seni cinsel obje olarak görecek emin olabilirsin bundan
Canı isteyince yanına gelecek birlikte olacak ve gidecek
Sanma ki derdimi dinler beni anlar..
Iliskiyi her redettiginde seni tehdit edecek ve sen istemesende birlikte olacaksın
Koca koca kizlarsiniz akıl mantık yok mu sizin oralarda
Hiç mi kitap okumasiniz bi dergi cevirmezsiniz
Ne bilim ya anlamıyorum ve ben gerçekten böyle düşünen kadınlara çok üzülüyorum
Lütfen cahil olmayın ya lütfen

Gidecek olan zaten gider, şimdi ya da iki ay sonra farkeder mi? Sırf cinsellik için yanınızda duracak adam için pişman olacağınız şeyler yapmayın

Ilerde pisman olacagin biseyi ki sen de pisman olacagini biliyorsun asla yapmaa...! 1 sene 2 sene 5 cikip ayrilirsa senden ne olacak bunun garantisi yok. Ben senin isteklerini karsilayamam uzgunum ayrilirsan da bunun icin ayrilmis ol diceksin konu kapancak hadi sende istyorsan o ayri tabi

Erkek arkadasinda gokten inmedi ya. Onunla tanistigin gibi baska arkadaslarla da tanisirsin. Bende istiyorum demiyorsun da, aman beni terketmesin diye kiviriyorsun. Sacma sacma hareketlerle kimseyi elinde tutamazsin. Kendi dogrularin, kararlarin yok mu? Nasil mecbur olabilirsin ki bu kadar bi tarafina duskun adama?

Oyle adam istiyor diye sevisilmez. Sen isteyeceksin once, karsindaki adamla sevismek istedigine emin olacaksin. Sen istemedin diye seni terk edecek adam da zaten yaninda yoktur, golgedir sadece. Bi zahmet golge de etmesin istemez.

Şöyle aklı uçkurunda adamlara güveniyorsunuz ya ne deyim ben. Yalnız kalacakmış koca şehirde. Bence sen ailenin yanına dön. Tek başına yaşayacak yeterlilikte değilsin anlaşılan. Kız milletinin bukadar saftirik olacağına inanmak istemiyorum. Adam istiyor bu istemiyor ama yalnız kalmaktan korkuyormuş. Sevişmek için daha güzel ve özel sebepler olmalı bukadar mı muhtaçsın adama yani

Seni seviyor ve yanlız olmanı istemiyorsa evlensin o zaman .. Ama bunu istemediğini biliyorsun ..
Kendine kız arkadaşlar edin lütfen .kendini o seni terk ettiği zaman daha büyük bir yanlızlığa mahkum etmek üzeresin

Birlikte olmadınız diye ayrılacaksa ayrılın bence.Yalnız kalmamak için Bi erkekle beraber olunur mu yaa

Ortada 'biz' yoksa, niye bir şey yapayım ki?
Hele de istemediğim, sırf kaybetmemek adına fedakarlık yapacağım bir şey...

Belli ki yasin küçük. Uğraşma böyle şeylerle. git kariyer yap.kursa yazıl. Okuyorsan okulunu bitir.ayaklarının üzerinde dur. Dur ki ; kaybetmekten korkan insan değil de, kaybedilmekten korkulan insan ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…