- Konu Sahibi papatya999
-
sadece şehirde yalnız kalmamak adına beraber olacaksın. zorunlu olarak. buda iyiymiş. arkadaş terapiye ihtiyacınmı var senin acabaHayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim
Kullanıp kullanıp tabiki terkedicek ama arkadaş bunu hala çözememiş ..İlişkiye girince seni terketmeyeceğine nasıl bu kadar eminsin?
Kullanıp kullanıp tabiki terkedicek ama arkadaş bunu hala çözememiş ..
sana bu insan herşeyi yaptırabilir demekki..o kim ki bu kadar kendinden ödün verebiliyorsun? cahillikte son nokta.. defolup gitsin bence.. yok ben ömrüm boyunca unutmayacağım bir yara almak istiyorum diyorsan tabi sen bilirsin.. kimse vazgeçilmez değildir.. o vazgeçiyorsa sen ondan önce davran,yol ver gitsin..Merhaba kizlar
Birini kaybetmemek için sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmak üzereyim sanırım. Bunu yapmanın doğru olmayacağını biliyorum ama onu kaybetmek beni çok korkutuyor ... konuyu size açık bir şekilde anlatamıyorum cunku gerçekten anlatmaya utanıyorum.ve sizden başka kimsem yok anlatacağım kizlar. Lütfen bir şeyler yazın çok kötü hissediyorum.
Merhaba kizlar
Birini kaybetmemek için sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmak üzereyim sanırım. Bunu yapmanın doğru olmayacağını biliyorum ama onu kaybetmek beni çok korkutuyor ... konuyu size açık bir şekilde anlatamıyorum cunku gerçekten anlatmaya utanıyorum.ve sizden başka kimsem yok anlatacağım kizlar. Lütfen bir şeyler yazın çok kötü hissediyorum.
Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim
Napcan ? Istiareye mi yatalim ?
Sonuç böyle birşey yapmicam arkadaşlar haklısınız yapsamda gidecek yapmasamda onunla çıktığım için Zaten pişmanım bunu yaparsam hayatım boyunca kendimi basit bir kız gibi hissederimsonuç ne oldu acaba bende takipteyim.
Haklısın en azından şimdi üzülürüm ilerde üzülmem o kadar böyle bişeyi yaparsam kendi mi çok basit hissederim zaten beni bu zaman a kadar resmen yatıp kalkacağı biri gibi gormus bu beni çok uzuyorSana 100% garanti veririmki ilerde " iyikide yapmamisim' diyceksin.
Tabi eger yapmazsan.
Eger yaptiysan senin sonun ' keske' yle baslar, omur boyu bi pismanlik.
Bi seferligine evet desem cozuldumu sorun saniyosun? Hayir!
Daha cok daha cok istiycek.
Sana su an nazik davranan adam bi dahakine seni tehditlerle elde etmeye caliscak. Aksam gelicek hic kusura bakma isini halledicek sonra kalkip gidicek. Sonra sen yine yanlizsin. Derdin yanliz kalmaksa bu kk da oyle guzel gruplar varki, oturup cay iciyoruz sohbet ediyoruz hissi veriyor.
Burya takil derim ben.
Haklısın bundan sonra yalnız olsamda tek başıma ayaklarım üstünde durmaya caliscam. Ben çaresiz biri değilim sırf beni bırakmasin diye ona istediğini vermicemzaten bırlıkte olursan asıl terkedıleceksın haberın yok...bunu dıyen adam zaten senı sevmıyordur...senle bırlıkte olacak gununu gun edecek sonra baska dala konacak...sonra sen ah vah hayatım mafoldu dıye agladıgınla kalacaksın...ınanmayın su erkek musveddelerıne..kendınızı bu haksızlığı yapmayın...guclu olun bıraz...hatta sızden bunu ıstedıgı ıcın tekmeyı basın bu adama...sevmıyor senı cok bellı
Haklısın SMC zaten bir gün basıp gidecek .. düşmeyecegim ben böyle bir hataya.Şimdi birisi için yapmaman gereken birşey yaparsın sonra o sana giderken el sallar. Seni seviyorsa o şey her neyse yapmasanda yanında kalır zaten. Gideceği varsa yapsan da bir gün başını alır gider...
Rahatlayın kizlar Sevişmedim öyle bir şey yapmayida düşünmüyorumnaptın konu sahibi seviştin mi?
haklısınız ne diyeyim sağolun bazen insan gerçekleri goremicek kadar kör oluyor duygusal düşünüyornasıldı söz;
sevdiğini özgür bırak, dönerse senindir dönmezse hiç senin
böyle miydi. neyse konu sahibi, bu konular ülkemizde hoş karşılanmıyor malum. o yüzden sevgi pıtırcığı olamıyorum ben bu konularda. adam seviyorsa biraz sorumluluk almalı, bu da evlilikle oluyor. hani evlenmeden ilişki yaşayanların durumu çok farklı, orada kadın zaten yaptığından utanmıyor, ayrılırsam ne olur kaygısı taşamıyor. ama sizin öyle mi, buraya yazamamışsınız bile.
şimdiden ayrılırsak ne olur endişesi içindesin, o zaman bu korku daha büyüyecek. şimdi ayrılmaktan korkup ilişki düşündüğün adam, o gün seni dövecek belki yine ayrılmaktan korkacaksın. belki başka fantazileri çıkacak ortaya.
çok kötümser konuştum biliyorum ama, ne demişler, erkek milletine güven olmaz :)
doğru olanı yapmışsınRahatlayın kizlar Sevişmedim öyle bir şey yapmayida düşünmüyorum
Eğer kabul edersende o şehirde hayatına hem yalnız hemde pişman olarak devam ediceksin. Derdine dert katmanın anlamı ne? Bu şehirde yalnızım demek duyduğum en anlamsız neden olur. Şehir değiştir, karaterini değiştireceğine...Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?