Ben ve o ....

Konuyu yaz da öneri verelim bilmeden ne yazmamizi bekliyorsun

kaybet daha iyi

Haklısın buraya geldiğimden beri yalnızlık korkusu bende saplantı olmuş resmen artık kendim gibi davranmiyorum sırf gitmesin diye benden ne isterse yapmaya hazır moddayim salakca davranıyorum kabul ediyorum kendimi en kisa zaman da toplamak için elimden geleni yapıcam

Nasıl böyle bisey dusunebiliyorsunuz!!!
O kimki !!! Onu kaybetmemek için kendi kisiliginizi kaybediyorsunuz.
Akıllı olun lütfen sonra çok pişman olursunuz.
İki gün sonra kafani duvara vurur naptm diye yok sonra hamile miyim diye vs vs.
Ha ya birlikte olursun benle yada senden ayrilirim diyen birinden de uzak dur.bu kadar mide bulandırıcı biseyi nasıl kabul edebiliyorsunuz!!

Kabul etmedim sakin olun

Net olarak istemiyorum demeye korkuyorum basar gider diye
Bu kadar aciz olmayın. Bu kafayla yağmurdan kaçarsınız doluya tutulursunuz siz. Karşınızdaki adamın durumunuzdan, yalnızlık zaafınızdan yararlanarak tehditkar bir üslupla sizi mecbur etmeye çalışması midenizi bulandırmıyor mu? Bulandırmadığı belli. Hala kaybetmekten korktuğunuzu söyleyebiliyorsunuz. Özsaygınızı gözden geçirin.

YAPMA LÜTFEN YAPMA! Sana böyle bişey teklif ettiği için bile kendini kötü hissediyorsundur şimdi. Nasıl bunu ister anlam veremiyosun belki. Ama yapma. Yaparsan ayrılır mi ayrilmaz mi bilmiyorum. Ama sen öyle bir pişman olursun ki kendine dair hiç bişey kalmaz sende. Dersin ki keşke şu koca şehirde yapayalnız kalsaydim da huzurum yerinde olsaydı. Ailemin yüzüne rahat rahat bakalabilseydim dersin. YAPMA..

Yapmayacağım. Gitsin ne yapayım en azından ilerde pişman olmam şu an bile kendimi nasıl kullanilmis aptal gibi hissediyorum birde bunu yaparsam kendimi bir daha biraz zor toplarim

Aman bi kadınla birlikte olmak için Bukadar psikolojik tehdit yapan adamdan kimseye hayır gelmez.

Yatarsın hamile kalırsın ne bileyim benden olduğunu der kalırsın öyle ağzın açık.

Canın istediğinde istediğinle seviş.

Net olarak istemiyorum demeye korkuyorum basar gider diye

Kızma ama gercekten saçmalıyorsun. Basar gider ne ya defolsun gitsin ve yalnız kal. Pişman olacağını biliyorsun sonuçta. Sana saygı duymali bu konuda. Illa istiyorsa evlensin ya da ayrilsin ama sen istemiyorsan sirf çeker gider diye birlikte mi olunur. Evet konu bile açtığına gore PISMAN OLACAKSIN belli. O yüzden yapma bunu. Elin adaminin senden ayrilma ihtimalinden dolayi mi yapacaksın ne sacma.

Yapmayacağım. Gitsin ne yapayım en azından ilerde pişman olmam şu an bile kendimi nasıl kullanilmis aptal gibi hissediyorum birde bunu yaparsam kendimi bir daha biraz zor toplarim
En doğru karar canım. Boşver. En azından 1 ay aptal hissedersin 2 ay hissedersin uzulursun sonra geçer. Kendini ve aileni düşün

Ya bacim, boyle durumlara niye getiriyorsun kendini? Burdaki konulari da mi okumuyorsun? Bugun bana kendini teslim et diyen yarin baska seyler de ister Allah korusun. Boyle birsey olacaksa da helalin olan kisiyle olsun. Yani kisisel gorusum. Yasin daha cok cok kucuk. Rabbim karsina iyi bir insan cikarir insallah. Okulunu bitir, meslegini eline al, seveceksen asik olacaksan da ol. Sonra gercekten o sevdigin adamla evlen. Ama bu en sona olacak is. Boyle bir adama degmez s..sizin tekiymis zaten. Iffetine sahip cikanlarin yanindadir Allah unutma.

Haklısınız bende boyle bir seyi helalim olan biriyle yasamak isterim. Kendimi boyle bir duruma dusurdugum icin pismanim sanki kendi hayatım yokmuş gibi hep onu düşünüyorum.

Cok yanliş dusunuyorsun.. evli olmadan sana bu gozle yaklasan adama nasil kendini birakabikirsin ki ilisliden sonra terk etmeyecegi ne malum ondan sonra yaptiginla kalirsin.. o pantlonunu ceker gider aeb kalirsin.. belki senle sadece bu is icin birlikte sonra sana yol verecek o zaman ne yapcaksin.. herkese yanimda kalsin diye her istedigini yaparim gözüyle bakarsan ileriki hayatini düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…