Ben ve o ....

papatya999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
122
37
98
Merhaba kizlar
Birini kaybetmemek için sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmak üzereyim sanırım. Bunu yapmanın doğru olmayacağını biliyorum ama onu kaybetmek beni çok korkutuyor ... konuyu size açık bir şekilde anlatamıyorum cunku gerçekten anlatmaya utanıyorum. ve sizden başka kimsem yok anlatacağım kizlar. Lütfen bir şeyler yazın çok kötü hissediyorum.

Aman haaaa sakın kaybedeceğin bir şey yapma
Çünkü o biri var ya
Dünyada kalan son kişi
Ondan başkası yok, olamaz.

Pişman olacağın şeyi yapmanı o biri mi istedi senden? O halde hemen isteklerine cevap ver. Ver ki kaybetmeyesin.

Dur tahmin edim
Bakire değilsin ama bunu diyemiyosun kaybetmemek için ?

Hm anladim galiba ama dogrumu anladim acaba? Eger düsündügüm sey ise. Sonradan pisman olacagini düsünüyorsan sakin yapma karsindaki insani kaybedecek olsan dahi.

Aman ha sakın zevişme:)

Sevişecek misin ? Yapmak üzereyim derken sevişmek için sözleştiniz mi?

ben yaptım. evliyiz şu an ama çoooooooook pişmanım. sakın yapma. keşke kendiliğinden düzelseydi konu diye düşünmekten inan 1 günüm geçmiyor.
Sanirim ne demek istediğimi anladın şu an bulunduğum şehre yeni geldim ve o kadar yalnızım ki o burdaki tek tanıdığım kendimi yanındayken rahat güvende hissettiğim insan ama o beni benim ona baktığım gizle görmüyor onu reddersemde yalnız kalmaktan beni terketmesinden korkuyorum onsuz ne yaparım bu şehirde bilmiyorum beni tek mutlu eden şey burada o gibi

yok ben yanlış anlamışım. ama yine de sakın uyma ona sen. bunun için yanında olan adama değer mi be kendinden ödün vermek. bırak gitsin.

Benimde aklıma ayni şey geldi
Öyle ya da değil yapma
İleride o kişiyle mutlu olsan bile her şey yalanlar üzerine kurulmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…