- 22 Temmuz 2015
- 122
- 37
- 98
- Konu Sahibi papatya999
-
Merhaba kizlar
Birini kaybetmemek için sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmak üzereyim sanırım. Bunu yapmanın doğru olmayacağını biliyorum ama onu kaybetmek beni çok korkutuyor ... konuyu size açık bir şekilde anlatamıyorum cunku gerçekten anlatmaya utanıyorum.ve sizden başka kimsem yok anlatacağım kizlar. Lütfen bir şeyler yazın çok kötü hissediyorum.
Napcan ? Istiareye mi yatalim ?
Aman ha sakın zevişme:)Merhaba kizlar
Birini kaybetmemek için sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmak üzereyim sanırım. Bunu yapmanın doğru olmayacağını biliyorum ama onu kaybetmek beni çok korkutuyor ... konuyu size açık bir şekilde anlatamıyorum cunku gerçekten anlatmaya utanıyorum.ve sizden başka kimsem yok anlatacağım kizlar. Lütfen bir şeyler yazın çok kötü hissediyorum.
Ikiz miyiz acabaNapcan ? Istiareye mi yatalim ?
Ikiz miyiz acaba
Merhaba kizlar
Sanirim ne demek istediğimi anladınben yaptım. evliyiz şu an ama çoooooooook pişmanım. sakın yapma. keşke kendiliğinden düzelseydi konu diye düşünmekten inan 1 günüm geçmiyor.
yok ben yanlış anlamışım. ama yine de sakın uyma ona sen. bunun için yanında olan adama değer mi be kendinden ödün vermek. bırak gitsin.Sanirim ne demek istediğimi anladınşu an bulunduğum şehre yeni geldim ve o kadar yalnızım ki o burdaki tek tanıdığım kendimi yanındayken rahat güvende hissettiğim insan ama o beni benim ona baktığım gizle görmüyor onu reddersemde yalnız kalmaktan beni terketmesinden korkuyorum onsuz ne yaparım bu şehirde bilmiyorum beni tek mutlu eden şey burada o gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?