- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi papatya999
-
Arkadaşım yaş kaç ya?Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim
Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim
ayy çok güldüm yaaa annem geldi aklıma nişanlıyken millete evlensin ay evde kalcak yoksa başka kocada yok nerde bulalım derdi.yaşıda geçiyo.derdi ne dio bu kadın derdim hiiç anlamazdım.şimdi anlıyorum.19 yaşındaydım evlediğimde.Aman haaaa sakın kaybedeceğin bir şey yapma
Çünkü o biri var ya
Dünyada kalan son kişi
Ondan başkası yok, olamaz.
Pişman olacağın şeyi yapmanı o biri mi istedi senden? O halde hemen isteklerine cevap ver. Ver ki kaybetmeyesin.
Sanırım sevgilini kaybetmemek için onunla birlikte olarak seninle evlenmesini sağlayacaksın. Bu, iğrenç birşey. Sakın yapma. Kadınlık onuru diye birşey var.Merhaba kizlar
Birini kaybetmemek için sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmak üzereyim sanırım. Bunu yapmanın doğru olmayacağını biliyorum ama onu kaybetmek beni çok korkutuyor ... konuyu size açık bir şekilde anlatamıyorum cunku gerçekten anlatmaya utanıyorum.ve sizden başka kimsem yok anlatacağım kizlar. Lütfen bir şeyler yazın çok kötü hissediyorum.
Sanirim ne demek istediğimi anladınşu an bulunduğum şehre yeni geldim ve o kadar yalnızım ki o burdaki tek tanıdığım kendimi yanındayken rahat güvende hissettiğim insan ama o beni benim ona baktığım gizle görmüyor onu reddersemde yalnız kalmaktan beni terketmesinden korkuyorum onsuz ne yaparım bu şehirde bilmiyorum beni tek mutlu eden şey burada o gibi
Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim
ya cinsellik yada ayrılık değilmi olay.Merhaba kizlar
Birini kaybetmemek için sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmak üzereyim sanırım. Bunu yapmanın doğru olmayacağını biliyorum ama onu kaybetmek beni çok korkutuyor ... konuyu size açık bir şekilde anlatamıyorum cunku gerçekten anlatmaya utanıyorum.ve sizden başka kimsem yok anlatacağım kizlar. Lütfen bir şeyler yazın çok kötü hissediyorum.
ha açıklanmış sonra. yol ver o zamanya cinsellik yada ayrılık değilmi olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?