Ben ve o ....

Sana 100% garanti veririmki ilerde " iyikide yapmamisim' diyceksin.
Tabi eger yapmazsan.
Eger yaptiysan senin sonun ' keske' yle baslar, omur boyu bi pismanlik.

Bi seferligine evet desem cozuldumu sorun saniyosun? Hayir!
Daha cok daha cok istiycek.
Sana su an nazik davranan adam bi dahakine seni tehditlerle elde etmeye caliscak. Aksam gelicek hic kusura bakma isini halledicek sonra kalkip gidicek. Sonra sen yine yanlizsin. Derdin yanliz kalmaksa bu kk da oyle guzel gruplar varki, oturup cay iciyoruz sohbet ediyoruz hissi veriyor.
Burya takil derim ben.

Canım, birşey sormak istiyorum. Eğer isteğini kabul ederseniz buna değecek insan mı o ? Seninle bir gelecek bile düşünmüyor belli ki, bakmış ki yanında anne yok, baba yok, hesap soranı yok, rahat rahat canım çektiğinde elimin altında olur diyor...

Gerçekten değecek mi böyle bir erkeğe ???

nasıldı söz;
sevdiğini özgür bırak, dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.

böyle miydi. neyse konu sahibi, bu konular ülkemizde hoş karşılanmıyor malum. o yüzden sevgi pıtırcığı olamıyorum ben bu konularda. adam seviyorsa biraz sorumluluk almalı, bu da evlilikle oluyor. hani evlenmeden ilişki yaşayanların durumu çok farklı, orada kadın zaten yaptığından utanmıyor, ayrılırsam ne olur kaygısı taşamıyor. ama sizin öyle mi, buraya yazamamışsınız bile.
şimdiden ayrılırsak ne olur endişesi içindesin, o zaman bu korku daha büyüyecek. şimdi ayrılmaktan korkup ilişki düşündüğün adam, o gün seni dövecek belki yine ayrılmaktan korkacaksın. belki başka fantazileri çıkacak ortaya.
çok kötümser konuştum biliyorum ama, ne demişler, erkek milletine güven olmaz :)

Arkadaşım yaş kaç ya?

Kendi başına yaşayacak olgunlukta bir insan değilsen, ne işin var başka şehirlerde. Dön ailenin yanına, otur annenin dizin dibinde.

Sevişsen de o adamın yanında kalacağının garantisi yok. Bu sefer beni kullandı, terk etti diye ağlayacaksın.

Şimdi birisi için yapmaman gereken birşey yaparsın sonra o sana giderken el sallar. Seni seviyorsa o şey her neyse yapmasanda yanında kalır zaten. Gideceği varsa yapsan da bir gün başını alır gider...

zaten bırlıkte olursan asıl terkedıleceksın haberın yok...bunu dıyen adam zaten senı sevmıyordur...senle bırlıkte olacak gununu gun edecek sonra baska dala konacak...sonra sen ah vah hayatım mafoldu dıye agladıgınla kalacaksın...ınanmayın su erkek musveddelerıne..kendınızı bu haksızlığı yapmayın...guclu olun bıraz...hatta sızden bunu ıstedıgı ıcın tekmeyı basın bu adama...sevmıyor senı cok bellı

Bence bu kadar kişinin söylediği kelimelere kulak ver.
İlerde pişman olacağın şeyler yapma
Hele ki yok beni terk edecek falan diye
Kursa yazıl bir şeyler yap
Arkadaş mı yok elin herifinden medet umuyorsun
Seni gene terk edecek ki sen beni sahiplenir falan sanıyorsun
Galiba yok öyle bir dünya.

ayy çok güldüm yaaa annem geldi aklıma nişanlıyken millete evlensin ay evde kalcak yoksa başka kocada yok nerde bulalım derdi.yaşıda geçiyo.derdi ne dio bu kadın derdim hiiç anlamazdım.şimdi anlıyorum.19 yaşındaydım evlediğimde.

Allahda sizi güldürsün.

Sanırım sevgilini kaybetmemek için onunla birlikte olarak seninle evlenmesini sağlayacaksın. Bu, iğrenç birşey. Sakın yapma. Kadınlık onuru diye birşey var.

Allah yeni nesile akıl fikir versin. adam gidecek diye kendi hayatını hiçe sayan yalnız kalmaktan bu kadar korkan bir nesil yazık...
ben bunların hepsinin dini vicdani duyguların yeni nesilde daha eksik olduğu için yaşandığını düşünüyorum. biz anamızdan babamızdan korkmasak Allah tan korkardık.
o adam öyle bir pislik ki senin zaaflarınla seninle oynamaya çalışıyo sakın izin verme sakın sen çok değerlisin bunu hep hatırlat kendine..

ciddi ciddi sizi sekse zorlayan ve bu olmazsa terk edeceğini bildiğiniz kişiye mi sığınıyorsunuz?
yalnız kalın daha iyi
ve küçük bir bilgi her koşulda yalnız kalacaksınız.
bu kafada erkekler alacağını alır ve gider.
terk edecekmiş, hıyara bak sen, durduğu hata.

Niye herkes koskoca şehirde yanlız kalmamak için sevdiği ile birlikte mi oluyor ?
Yanlız kalınca ne oluyor öcüler mi yiyor,
Sonuçta ne olacak peki o koskoca şehirde yapayanlızda kalabilirsiniz,
Sizi terk edince durumunuzu hiç düşündünüz mü ?
Herşey bu kadar basit olmamalı hele ki siz !!!!
Varsın sizden bunu isteyen adam terk etsin , zaten önemi yok böyle bir adamın ,

En son ne oldu bilmiyorum ama her türlü kaybedeceksin.
Birlikte olmazsn gidecek olursan da istediğini alıp gidecek..
İleri de bugun de buraya evleniyorum ama başka biriyle birlikte oldum söylersem beni terkeder kızlık zarimi diktirmem lazım diye konu acarsin canim

sen bunu yapınca o sana daha çok mu bağlanacak zannediyorsun? sakın sakın yapma senden bunu isteyen adamın umrunda olmaz bırakır seni o zaman sana daha çok koyar, daha çok kızarsın kendine bile bile yaptım diye..

ya cinsellik yada ayrılık değilmi olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…