- 12 Temmuz 2006
- 57.378
- 219.440
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
Konuyu neresinden tutsam? Hanımlar yapmayın bu işin sonu konu kapatmaya toplu banlanmaya gider.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahi burda gezenti teyzelere takmış bir güruh var çok komik yahune yapsın insanlar yaşlanınca evden çıkmasınmı ,gezmesinmi? Herkesin oğlu kızı arabayla gezdiremeyebilir,ayrıca bir gün hepimiz yaşlanacağız,yaşlanınca aklınıza gelir bu düşünceleriniz mutlaka
Yani orasi oyle de ben bu hamileyim cocugum var triplerine gelemiyorum bende hamile kaldim cocuk dogurdum cok adedersiniz it gbi calistm ankara da yasiyorum ise 2 saat gidis 2 saat gelis yaptm ama cikipta ona bagiraym buna catayim demedim cocuk yapmak da benim tercihim calismakta otobuse binmekte.yani bu kadar prensesligi bebim bünyem kaldirmiyo =)
Neden azarlar şekilde yazdınız ? Karşınızda çocuk mu var ?Bagiracakmiş, bagirsan nolur? Kimse sana yer vermek zorunda değil. Hele ki bagirirken...
Herkes ayni ucretini odeyip biniyor. Hamile, engelli ve yaslilar ayrilmis olan koltuklarda oturanlar haric kimsenin kalkma zorunluluğu yok bence. Toplu tasima hosuma gitmiyor, binmiyorum. Sen de binme o zaman.
Bagiracakmiş, bagirsan nolur? Kimse sana yer vermek zorunda değil. Hele ki bagirirken...
Herkes ayni ucretini odeyip biniyor. Hamile, engelli ve yaslilar ayrilmis olan koltuklarda oturanlar haric kimsenin kalkma zorunluluğu yok bence. Toplu tasima hosuma gitmiyor, binmiyorum. Sen de binme o zaman.
Keyfi duruma çıkmıyorum dışarı oglum hasta böbreklerndn dr. Götürüyorum her ay keyfi durumda da eşimi bekliyorum zaten bende ilk hamilelikte 8ay cogunlukla ayakta gttm geldim hic gocunmadm dolmusun cogu isten dönüyordu onlarda yorgundu ama biraz anlayış olsun insanlardnGençlerde de Allah korusun hasta olanlar var ise? Kimse kimseyi anlamaz hale gelmiş...
Köyde karnında çocukla çay toplayan teyzelere acıyalım bence... Sizlerin bir sıkıntılı durumu yok, ayrıca yeni yürümeyi öğrenen çocukla, çocuk arabasız ne işiniz var dışarıda. Bir iki zaman sabredin, o çocuğa da yazık :/
Hamile ve kalp hastası olan karısını taksiye ayda 1 bindirsin eşiniz. Onun harici her konuda haklısın. Ben eşinize kızdım açıkçası. Ayda 1 hastaneye gidiyorsunuz alttarafı. Artık yaz da geldi sıcaklar başladı . Karısını taksiye bindirsin adam olsunda bir zahmet. ( kalp hastası olduğunuz İçin bu yorumum)Ben zaten kalp hastasiyim tek cikmam yasak sadece ayda bir hastaneye gidiyorum inaninki saat ucte gittim ve durum böyleydi.hamile ve hasta olmasam bu kadar tepki vermem inanın ama gezip tozmak için hiç binmedim otobüse
Ayrica çocuğunuzu da sizide tebrik ederim bu davranisindan dolayı...
ha evt bi de işin o yönü var bu kadar sıkıntılı bi durumda;Hamile ve kalp hastası olan karısını taksiye ayda 1 bindirsin eşiniz. Onun harici her konuda haklısın. Ben eşinize kızdım açıkçası. Ayda 1 hastaneye gidiyorsunuz alttarafı. Artık yaz da geldi sıcaklar başladı . Karısını taksiye bindirsin adam olsunda bir zahmet. ( kalp hastası olduğunuz İçin bu yorumum)
Beş aydan fazla gebeligim gormedim Sorani yoksa yazardimBir arkadaş sormuş ama cevap vermemişsiniz. Kaç aylık olduğunuzu söylememişsiniz.
Karnınız çok belli değilse yani anlamamışlardır.
Ama bazı hamilelerin tavrı da benim hoşuma gitmiyor.
Bir kere metroda otururken hamile kadın yanımda durmuş ama ben hamile olduğunu anlamamıştım karnı varmış da nasıl yorgunsam görmemişim stajdan geliyordum.
Neyse ne olduysa kendini fark ettirip yer vermem için karnını ağzıma sokmaya kalktı nerdeyse bu ne yapıyor ya taciz etti beni derken anladım hamileymiş karşıdaki kalktı yer verdi.
O an kendimden utandım nasıl anlamadım diye ama sonra da kadına kızdım resmen yer vermem için fiziksel temas sağladı zorla, bu hareket hoş değil ben de yorgunum sonuçta kalkıp yer vermeyedebilirim.
Yorgun olmasam da gelip deseydi ben hamileyim yer verin ben ya da başkası kalkar verirdi ama böyle karnını ağzıma sokması hoş değil....
Ona da dedim ablacim ama anlamayana ne yaparsiniz...ha evt bi de işin o yönü var bu kadar sıkıntılı bi durumda;
1) eş kişisi neden yanınızda değil?
2) hadi kendisi gelemiyo neden ayda 1 olan bi kontrole taksiyle göndermeyip riske atıyo?
3) en çok dert yanılması gereken kişi burda eş kişisiyken, otobüsteki halkın sizin üstünüzdeki sorumluluğu kendisinden fazla mıdır?
hadi Ateizler bunu da cacıklasın![]()
Ben eşine cidden kızdım. Normal sağlıklı bir kadın olsa neyse ama kalp hastası kadın yahu gerekirse kenara para koyarsın her gün 3-5 ( durumları yoksa) aylık kontrole kadar toplanır taksi parası.ha evt bi de işin o yönü var bu kadar sıkıntılı bi durumda;
1) eş kişisi neden yanınızda değil?
2) hadi kendisi gelemiyo neden ayda 1 olan bi kontrole taksiyle göndermeyip riske atıyo?
3) en çok dert yanılması gereken kişi burda eş kişisiyken, otobüsteki halkın sizin üstünüzdeki sorumluluğu kendisinden fazla mıdır?
hadi Ateizler bunu da cacıklasın![]()
Valla ben olsam şöyle konu açardım "Kalp hastasıyım,hamileyim, eşim beni aylık kontrole çocuğumla beraber otobüsle gönderiyo"Ona da dedim ablacim ama anlamayana ne yaparsiniz...
+1000Ben eşine cidden kızdım. Normal sağlıklı bir kadın olsa neyse ama kalp hastası kadın yahu gerekirse kenara para koyarsın her gün 3-5 ( durumları yoksa) aylık kontrole kadar toplanır taksi parası.
Canım benim bence eşinle sakince konuş. Otobüslerde sıcakta Kalbinin sıkıştığını söyle mutlaka bir çaresine bakacaktır. Kapalı bir bayansan daha da zor. 3-4 yıl önce kapalı bir kız bulunduğum otobüste sıcaktan kalp krizi geçirdi. Ambulans la hastaneye zor yetiştirdiler. Eğer sizde kapalıysanız iki katı sıcaklar ve bunalırsınız böyle ortamlarda. İnşallah böyle bir durum bir daha başınıza gelmezOna da dedim ablacim ama anlamayana ne yaparsiniz...