Ben Vega ...

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Kusura bakmayın lütfen işteydim ve telefondan giriyorum
Şimdi arkadaşlar en son her şeyin duzeldigini sanmıştım ve çok mutlu oldugumu dusunuyordum
Eşimin iyi işi vardı gelirimiz iyiydi sonra eşim iş değiştireceğini söyledi kendine iş kuracakti ve o dönem araba modelini yukseltecekti bende sevindim tabi sonra bir öğrendim ki iş kurma işi hikayeymis ve arabamizi satmış bana da araba kiralamış bir saat içinde her şey ortaya çıktı tabi ben nahvoldum ayrıldığı iş yerini dolandırmış bu arada adam yüz binlira kayp para nerde yok araba nerde yok nereye harcadın taştan ses var ondan yok tabi bende bosanalim dedim adam kabul etti ve ben sancılı sürece girdim iş aradım ev taşıdım ailem köstek oldular devamlı ama sonunda evimi taşıdım iş buldum ve adamdan Kurtul dum arkadaşlar

Son düzenleme:
Nasıl yani eşin seni bosamis ve senin haberin yok oylemi

Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Evet hatırladım sizi ara sıra konularınızı okuyordum,sizin için hayırlısı ne ise o olsun umarım bundan sonra çok mutlu bir hayatın olur.

hoşgeldin vega, hayırlı olsun,
ama ben böyle show haberin, "ünlü oyuncu neden boşandı? az sonra!!!" haberleri tadınla konulardan çok rahatsız oluyorum.
yanlış anlaşılamalara da çok açık oluyor,
umarım ilk mesajını düzenler, kendini doğru bir şekilde ifade edersin.

Merhaba.
Konularinizi okumadim, sizi de tanimiyorum.
Ama merak ettim.
'Anlatacagim' diyip gitmissiniz, niye?

Hesabı hacklenmiştir belkide kadıncağğzın

Son düzenleme:
Siz zaten yıllardır bir boşanıp bir boşanmıyordunuz.
Anlamsız bir birliktelikti. Bitmesi hayrınıza olmuş bence.

'Arkası yarın' dizisi gibi olmuş konu. İnsanları merakta bırakmak iyi mi hissettiriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…