- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Ne eleştiren, ne de seven gruptayım.Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Eskisi kadar aktif değilim forumda hayat telaşesi ama seni de bayadır göremiyordum buralarda loch, hoşgeldin yeniden nikini görmek ne güzel. Alıştın mı istanbula, ufaklık büyüdü mü :)Boşanmanız için kandırmasına gerek yoktu hatırladığım kadarıyla.
Hayırlısı olsun.
Oyhh koptum. Siz cok yasayin ins.Boşandım yazmış , eşim beni habersiz boşadı yazmamış .
buraya üye olduğumda ilk takip ettiğim üyelerdensiniz konularınız da öyle... umarım böylesi sizin için daha hayırlı olmuşturBen Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Kandırmış derken geçmiş olsun kurtulmuşsunuzBen Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Yazıp gitmiş galibaiyi de niye detay yok neye yorum yapalım nasıl kandırmış 2 sene hiçbirşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?