Ben Vega ...

Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Ne eleştiren, ne de seven gruptayım.
Ancak ne zaman anlatacaksınız meraktayım.

Boşanmanız için kandırmasına gerek yoktu hatırladığım kadarıyla.
Hayırlısı olsun.
Eskisi kadar aktif değilim forumda hayat telaşesi ama seni de bayadır göremiyordum buralarda loch, hoşgeldin yeniden nikini görmek ne güzel. Alıştın mı istanbula, ufaklık büyüdü mü :)

Konuya bir yorumum yok çünkü ayrıntı yok, geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah.

Vega geçmiş olsun gelip anlat merak ettik, bu arada resminde kullandığın adama ve filme bayılıyorum.makas eller izlediğim en güzel fantastik filmlerden

Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
buraya üye olduğumda ilk takip ettiğim üyelerdensiniz konularınız da öyle... umarım böylesi sizin için daha hayırlı olmuştur

Kandırmış derken geçmiş olsun kurtulmuşsunuz

Konunu hatırlıyorum birara barisacak gibiydin.hayati düzene girmiştir inşallah.kocanin cinsel eğiliminden Dr şüphe ediyordun galiba . doğru muymus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…