Ben Vega ...

Yemi sezon dizi tanıtımı gibi yazınca merak sardı herkesi

Tüm sayfalari okudum yazmis mi diye Neyse ben bi kahve yapimda öyle beklim, gelecek bölüm heyecanli gibi

Ay hala mı yazmadı gelip? Bence buradaki insanlara ayıp bu, kimse kusura bakmasın da oturup dizi bekler gibi takip etmek zorunda değil herkes. Derdin varsa yazar paylaşırsın, "Yazıyorumm yazıyoruumm yazdım" falan nedir yani? Sonra kendinizi çok önemsiyorsunuz deyince kızıyorlar, "Benim acım var Allah senin de başına verirse görürsün" diyorlar.

Niye bu kdr merak ediyosunuzki millet :) aldatmistir borc yapmistir... en fazla keş olmustur .. ne olabilirki? :) konu sahibi yanlissam yanlis de

Ya da paravan evlilik yapmıştır aslında gaydir. Hepsini okuduk gördük BDVde.

Gece yazar demiştim, konuyu görünce yazmış sandım. 6 sayfa olmuş ortada konu yok. Hoş değil.

Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
O adamdan beklenir sasirma ... kurtulmussn

Her sayfayı acaba anlatmış mı? Umuduyla açıp okudum ama anlatmamışsınız. Eşiniz sizi kandırmış siz de bizi mutlu musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…