- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
ne için kandırdı seni ben o kısmı anlayamadım?Beş parasız kaldım ailem destek yerine kostek oldu bu adımı çıkarmadığı kaldı annemin
Hayırlı olsun canım inşallah bundan sonraki hayatın çok güzel olur...Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Kusura bakmayın lütfen işteydim ve telefondan giriyorum
Şimdi arkadaşlar en son her şeyin duzeldigini sanmıştım ve çok mutlu oldugumu dusunuyordum
Eşimin iyi işi vardı gelirimiz iyiydi sonra eşim iş değiştireceğini söyledi kendine iş kuracakti ve o dönem araba modelini yukseltecekti bende sevindim tabi sonra bir öğrendim ki iş kurma işi hikayeymis ve arabamizi satmış bana da araba kiralamış bir saat içinde her şey ortaya çıktı tabi ben nahvoldum ayrıldığı iş yerini dolandırmış bu arada adam yüz binlira kayp para nerde yok araba nerde yok nereye harcadın taştan ses var ondan yok tabi bende bosanalim dedim adam kabul etti ve ben sancılı sürece girdim iş aradım ev taşıdım ailem köstek oldular devamlı ama sonunda evimi taşıdım iş buldum ve adamdan Kurtul dum arkadaşlar
Sen anlatmıştın ailene ilk zamanlar destek olmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam, neden sonradan U dönüşü yaptılar?Beş parasız kaldım ailem destek yerine kostek oldu bu adımı çıkarmadığı kaldı annemin
Maddi olarak hiç bir şey beklemeyim diye sırt döndüler. Canım arkadaştan borç aldım aikemde para varkenSen anlatmıştın ailene ilk zamanlar destek olmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam, neden sonradan U dönüşü yaptılar?
Amin canım ailem devamlı işin magazin kısmı ile ilgileniyorlar oğlumu almaya gidiyorum yorgunum bile diyemiyorum hastalandım tek başıma hastanede surundumailen hala mı köstek?
Allah yardımcın olsun.
inşallah her günün diğerinden güzel olur.
Anlatır im canim böyle olsun istemezdimVega kurtulduğuna sevindim ..
Zor olacaktır ailene zaten anlam veremedim .
Umarım hakkında ıyi olur .
Müsait zamanında baştan sona anlatsan ıyi olur.
Anlatır im canim böyle olsun istemezdim
Biri oylr bisey demis de kafam karisti.Yok ya ne ikinci çocuğu tek çocuk hala çok şükür
Evet annem bakıyor ama hiç yorgun misin diyen yok bitiyorum yorgubluktanAilen mi bakıyor çocuğuna?
Evet annem bakıyor ama hiç yorgun misin diyen yok bitiyorum yorgubluktan
Geldi mi konu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?