Ben Vega ...

vega buraya eller havaya dim dim disk

Vega srn bizi o donem anlamissin da yanlis anlamissin canim. Biz sana bosanma dedik cunku sen anam babam arkamda degil isim gicim yok birikmisim yok ve ortada cocuguma bakacak kimse yok dedin. Bizde sana bosanma is bul birikim yap kendi ayaklarin ustunde furabilfigin zaman bas tekmeyi dedik. Ama anladigim kadariyla yeni bir cocuk yapmissin.
Kocana sans ver demedik oysaki kendine sans vermeni istedik.

Yeni cocuk var mi yok mu kafam karisti yaaa!

Oysa ki biz veganin kocasini kandirip birikim yapmasi i istemistik.

Ben Kadir kötü Kadir uleen der gibi Vega sayfaları okuyarak mı senin izini sürelim anlatsana uzunca konuyu yahu sende bizde rahatlayalım bacım

Kusura bakmayın merakta bırakmak yada arkası yarın yapmak gibi bir niyetim yoktu iş yerindeydim iş çıktı kısa kesmek zorunda kaldım

Yok ya ne ikinci çocuğu tek çocuk hala çok şükür

Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Canim 1. Sayfada guncelle istersen surekli soru soruldu

Kusura bakmayın işteydim müşteri gelince kısa oldu birazdan herşeyi anlatacagim

Bu arada kızlar bir ayda sıkıntıdan on kilo verdim sağlık sorunları yasadim şimdi çalıştığım yer burası sorunlu gece vardiyasindaydim ve o yüzden yazamadım ayrıca oğlumun velayetini aldım eski eşim kira mi karşılıyor adam film gibi kandırmış beni arkadaşları bile yaka silkti

Beş parasız kaldım ailem destek yerine kostek oldu bu adımı çıkarmadığı kaldı annemin

ailen hala mı köstek?
Allah yardımcın olsun.
inşallah her günün diğerinden güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…