Hayır eşiyle sorunları olduğu zamanlarda zaten oğlu 1 yaşlarındaydı. Eşi değişim gösterip barışmışlardı.Daha yeni mi boşandın üstelik araya bir de cocuk sıkıştırdın
Aminnn hep beraber yasayalim :))Amin İnşAllah siz de çok yaşayın :)
Aminnn hep beraber yasayalim :))
Yeni cocuk var mi yok mu kafam karisti yaaa!Hayır eşiyle sorunları olduğu zamanlarda zaten oğlu 1 yaşlarındaydı. Eşi değişim gösterip barışmışlardı.
2 yıl içerisinde bu kardeş de tüm ülke vatandaşları gibi kandırılmış sanırım.
Ne demek istiyorsunuz????tüm ülke vatandaşları gibi kandırılmış sanırım.
Çok merak ettik seni hayırdırKusura bakmayın merakta bırakmak yada arkası yarın yapmak gibi bir niyetim yoktu iş yerindeydim iş çıktı kısa kesmek zorunda kaldım
Yok ya ne ikinci çocuğu tek çocuk hala çok şükürVega srn bizi o donem anlamissin da yanlis anlamissin canim. Biz sana bosanma dedik cunku sen anam babam arkamda degil isim gicim yok birikmisim yok ve ortada cocuguma bakacak kimse yok dedin. Bizde sana bosanma is bul birikim yap kendi ayaklarin ustunde furabilfigin zaman bas tekmeyi dedik. Ama anladigim kadariyla yeni bir cocuk yapmissin.
Kocana sans ver demedik oysaki kendine sans vermeni istedik.
Canim 1. Sayfada guncelle istersen surekli soru sorulduBen Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Kusura bakmayın işteydim müşteri gelince kısa oldu birazdan herşeyi anlatacagimAy hala mı yazmadı gelip? Bence buradaki insanlara ayıp bu, kimse kusura bakmasın da oturup dizi bekler gibi takip etmek zorunda değil herkes. Derdin varsa yazar paylaşırsın, "Yazıyorumm yazıyoruumm yazdım" falan nedir yani? Sonra kendinizi çok önemsiyorsunuz deyince kızıyorlar, "Benim acım var Allah senin de başına verirse görürsün" diyorlar.
Tamam on dakikayaCanim 1. Sayfada guncelle istersen surekli soru soruldu
ailen hala mı köstek?Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Kusura bakmayın lütfen işteydim ve telefondan giriyorum
Şimdi arkadaşlar en son her şeyin duzeldigini sanmıştım ve çok mutlu oldugumu dusunuyordum
Eşimin iyi işi vardı gelirimiz iyiydi sonra eşim iş değiştireceğini söyledi kendine iş kuracakti ve o dönem araba modelini yukseltecekti bende sevindim tabi sonra bir öğrendim ki iş kurma işi hikayeymis ve arabamizi satmış bana da araba kiralamış bir saat içinde her şey ortaya çıktı tabi ben nahvoldum ayrıldığı iş yerini dolandırmış bu arada adam yüz binlira kayp para nerde yok araba nerde yok nereye harcadın taştan ses var ondan yok tabi bende bosanalim dedim adam kabul etti ve ben sancılı sürece girdim iş aradım ev taşıdım ailem köstek oldular devamlı ama sonunda evimi taşıdım iş buldum ve adamdan Kurtul dum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?