bende zorunluluklardan dolayı annemden ayrı büyüdüm hemde ayrı şehirlerde
çünkü üvey baba beni istemiyordu ben evlenene kadar başka şehirde annemden
uzak hem okudum hem çalıştım :çok üzgünüm:
affetme olamaz çnkü kızgın diilim kırgınım bu ailemden başlayp herkese kadar gitti mesela dede-annaanne-babanne geldiğnde onları misafr olarak görüyorum ewde aile fotoğrafı çektiriyolar girmek istemiyorum çok yapmacık geliyo falan :S
bunun bilinçaltına da indim bu yaşadıklarım yüzünden bi erkekten güzel sözler duyduğumda gerçekten bana biraz değer verdiğinde bağlanıyorum we sonunda üzülen ben oluyorum
bazı arkadaşlarım ilerde seninde çocuğun olunca sende aileye karışınca değişicek herşey demişti sizce olur mu?
cnm şmdi görüşüyomusun annenle,yılların hasretiyle daha mı bağlısınız yoksa benim gibi soğukmusunuz
affetme olamaz çnkü kızgın diilim kırgınım bu ailemden başlayp herkese kadar gitti mesela dede-annaanne-babanne geldiğnde onları misafr olarak görüyorum ewde aile fotoğrafı çektiriyolar girmek istemiyorum çok yapmacık geliyo falan :S
bunun bilinçaltına da indim bu yaşadıklarım yüzünden bi erkekten güzel sözler duyduğumda gerçekten bana biraz değer verdiğinde bağlanıyorum we sonunda üzülen ben oluyorum
bazı arkadaşlarım ilerde seninde çocuğun olunca sende aileye karışınca değişicek herşey demişti sizce olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?