- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.394
Merhaba herkese
benim cildim 2 sene öncesine kadar kupkuru sürekli pul pul olan hatta krem sürmezsem özellikle ağız çevremdeki pulluklar acıyan bir ciltti.
ama ne oldu ne yaptım bilmiyorum 2 sene önce normale şimdiler de 4-5 aydır yağlı cilt oldu
hatta bazen yağlı olduğunu hissdeip yüzümü ykıyorum
ki normal de sabah haricinde akşam kesin akşamdan önce de bazen yıkarım yüzümü
ben 2 senedir makyaj yapmıyorum ancak özel günler de işe kalem bile sürmeden geliyorum (önceden böyle değildim göz kuruluğundan kalemi bırakınca şimdi düzeldi ama bana üşengeçlik çöktü) bunun dışında yediklerim de bir değişiklik yok hatta 2 senedir sağlıklı beslenmek için çabalıyorum
neden oldu bilmiyorum ama çözümü var mı nasıl yağ dengesini kurabilirim.
yıllardır gözlük kullanıyorum gözlüğüm yüzüme değen kısımları yağlanmış
ben hiç kür falan yapıp sürmedim şimdiye denk yüzüme neler yapabilirim
bana yardım edin lütfen
benim cildim 2 sene öncesine kadar kupkuru sürekli pul pul olan hatta krem sürmezsem özellikle ağız çevremdeki pulluklar acıyan bir ciltti.
ama ne oldu ne yaptım bilmiyorum 2 sene önce normale şimdiler de 4-5 aydır yağlı cilt oldu
hatta bazen yağlı olduğunu hissdeip yüzümü ykıyorum
ki normal de sabah haricinde akşam kesin akşamdan önce de bazen yıkarım yüzümü
ben 2 senedir makyaj yapmıyorum ancak özel günler de işe kalem bile sürmeden geliyorum (önceden böyle değildim göz kuruluğundan kalemi bırakınca şimdi düzeldi ama bana üşengeçlik çöktü) bunun dışında yediklerim de bir değişiklik yok hatta 2 senedir sağlıklı beslenmek için çabalıyorum
neden oldu bilmiyorum ama çözümü var mı nasıl yağ dengesini kurabilirim.
yıllardır gözlük kullanıyorum gözlüğüm yüzüme değen kısımları yağlanmış
ben hiç kür falan yapıp sürmedim şimdiye denk yüzüme neler yapabilirim
bana yardım edin lütfen