- 16 Kasım 2024
- 613
- 134
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
arkadaslar merhaba, çok yakın bir arkadaşım var (ben öyle zannediyorum) neyse kızla farklı ünilerdeyiz ama aynı yerde yasıyoruz. her üni dönüsü mutlaka buluşalım bulusalım deriz böyle bulusuruz son dakika ve genelde benim sormamla. neyse bu sefer yaz tatiline geldik başlarda stajı vardı bir şey demedim ama bittikten sonra bir seyler yapalım dedim o da hatta hevesli bir sekilde yapalım dedi. neyse stajı bitti, bir kez bile bulusalım demedi ama her gün dısarıda bir şeyler yapıyor yapmasa da boş boş evde oturuyor ya da ofisleri var oraya gidiyor. garip gelen planlara böyle evet kanka yapalım çok iyi olur gibi hevesli yaklasması. neyse ben hiçbir şey demedim hatta uzaklastım biraz. bana bulusalım demedi demedi 1 hafta sonra geri üniversiteye gidecekmiş o zaman dedi. 3 gün önce yazdı bi bulusamadık gitmeden önce bulusalım diye. tamam ne zaman dedim, işte gündüzleri müsaitsen ofise gel diyor yani ortada bir plan bile yok. gündüzleri asırı sıcak olduğu için aksam müsait misin dedim kanka bu aksam isimiz var dedi. neyse en son artık dedim aksamları müsait misin diye evet kanka dedi, tamam dedim sen bana haber ver müsaitliğinde, o da dedi ki tamam şurda şurda otururuz dedi hatta. 3-4 gün oldu tık yok haber verme yok, snaplerinden görüyorum hiçbir şey de yapmıyor, sadece ofise gidiyor ofiste evlerine 5-10 dk. yani anlayamadım bu kisinin amacı nedir benimle bulusmak istemiyorsa niye böyle hevesli hevesli gibi davranıyor ya da niye bulusalım bulusalım diyor. zaten bana bulusalım dememisti o kadar dememe rağmen, şimdi gideceğine 1 hafta var diyor. uzaklastım açıkçası