- 16 Kasım 2024
- 615
- 134
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
evet hem arayı bozmuyor ama hem de o kadar da önemsemiyorBence bosver benimde yasadığım yerde lise arkadaşım var baska yerde okuyordum yasadığım yere gelir gelmez plan yapardı benimle hatta bizimde bi dönem sürekli planlarımız bozulurdu bende bi ara sen gibi düsüniyodum ama bir isi cıktığını söyleyip o isi yaparken hep foto video atardı seninki bastan savma yapmıs biraz
Kullanmam yan cebime at misali biraz(deyim doğru mu pek emin değilim öyle biseyevet hem arayı bozmuyor ama hem de o kadar da önemsemiyor
aynen aslında bayadır öyle yapıyordum geçen yazınca yapmadım işte. soracağını da sanmıyorumKullanmam yan cebime at misali biraz(deyim doğru mu pek emin değilim öyle bisey) o yüzden üstüne düşme yaptığın şeye devam ilgini alakanı geri çek onun yaptığı gibi sende ona yap eğer bir sorun mu var tarzı bisey sormuyosa zaten yakın arkadaşın değildir bence
yok ben zaten 1 kez teklif ettim sonrasında haber ver dedim. haber vermedi gideceğine 1 hafta kala buluşalım dedi ben de tamam dedim yine, akşam müsait misin dedim bugün değilim başka zaman olur diyince haber et dedim yine o kadar. onun dışında hiç yazmadım hadi diyeBirinin peşinde ısrarla koşmanızı anlayamadım tamam hevesli görünüyor gibi davranmış ama.
Hevesli ise 2 kere sen dediysen 3.de onun teklif etmesini beklersin görüşmek isterse zaman ayarlar.
Bana çok saçma geliyo bu kadar ısrarcı olmanız iyi niyetlisiniz farkındayım ama.
1 kere 2 kere dersiniz o dönüş yapmadan tekrar iletişime geçmezsiniz.
Beni bi arkadaşım geri çevirse bi kaç kez spnra o bana yazsa oralı olmam pek işim olmasa bile görüşmeyebilirm.
Kimseye bu kadar kolay olmayın
birde o birkaç gün önce yazışında cidden buluşacağız sandım ben de geldiğimden beri bir şey yapmıyorum sıkıldım, yine aynı şeyi yapacağını bilemedimBirinin peşinde ısrarla koşmanızı anlayamadım tamam hevesli görünüyor gibi davranmış ama.
Hevesli ise 2 kere sen dediysen 3.de onun teklif etmesini beklersin görüşmek isterse zaman ayarlar.
Bana çok saçma geliyo bu kadar ısrarcı olmanız iyi niyetlisiniz farkındayım ama.
1 kere 2 kere dersiniz o dönüş yapmadan tekrar iletişime geçmezsiniz.
Beni bi arkadaşım geri çevirse bi kaç kez spnra o bana yazsa oralı olmam pek işim olmasa bile görüşmeyebilirm.
Kimseye bu kadar kolay olmayın
çok haklısınız evet bu açıdan düşünememiştimNe takıyon kafaya…. Tecrübe topluyorsun.
Böyle böyle insan tanıyacak, kendini kullandırmayacaksın.
Bırak evinde pineklesin…
işte işin garip yanı bu teklif ediyor ama ediyor sadece. örnek çarşıdaysan yanıma gel diyor mesela özel bir buluşma planı yapmıyor. sonra da müsait değilim bu akşam sonrasında haberleşiriz diyor. madem vaktin yok (güya) ne diye haydi diyorsunYahu istemezse istemesin, senin goturmenle giden bı arkadasliksa gitmesin zaten, bir sen teklif edersin sonra o eder böyle yürür bu işler, tek tarafin istemesiyle yürümez.
Zamanla öğreneceksin… bizde yaşadık tecrübe ettik… böyle insanlar karşısındakinin enerjini emer. Bi de şöyle düşün senin için çabalamayan insan için çırpınmak enerji harcamak beyhude bir çaba…çok haklısınız evet bu açıdan düşünememiştim
bu aralar galiba arkadaşlıklar arasında garip kopmalar yaşanıyor. Ben de yaşadım ve yaşıyorum. Aynı şekilde çevremde de çok fazla var. Bence sorun hep iletişimsizlik. Bence bu konuyu onunla konuşmalısın hislerini anlat. Eğer hislerini görmezden geliyor ve kendini açıklamıyor, düzeltmiyorsa sen de sınırını çiz. kimse vazgeçilmez değildirevet düsünceleriniz nelerdir merak ediyorum
yok açıkçası konuşmak istemiyorum ve kendisi de ne yaptığının farkındadır diye düşünüyorum. burcunuz ne bilmiyorum ama genel olarak ateş grubunda arkadaşlıktan yana kopmalar yaşanan bir zaman dilimiymişbu aralar galiba arkadaşlıklar arasında garip kopmalar yaşanıyor. Ben de yaşadım ve yaşıyorum. Aynı şekilde çevremde de çok fazla var. Bence sorun hep iletişimsizlik. Bence bu konuyu onunla konuşmalısın hislerini anlat. Eğer hislerini görmezden geliyor ve kendini açıklamıyor, düzeltmiyorsa sen de sınırını çiz. kimse vazgeçilmez değildir
aslan burcuyum :))) eğer farkında olduğunu düşünüyorsan ilişkilerde karşılıklı çabanın önemli olduğunu unutma. Ve en çok kendi mutluluğundan ve değerinden sorumlusun. Başka şeylere odaklanmak ve akışına bırakmak en mantıklısı gibi geliyor bana.yok açıkçası konuşmak istemiyorum ve kendisi de ne yaptığının farkındadır diye düşünüyorum. burcunuz ne bilmiyorum ama genel olarak ateş grubunda arkadaşlıktan yana kopmalar yaşanan bir zaman dilimiymiş
yani onu da sanmıyorum neden çünkü başka arkadaşlarıyla sürekli geziyor ya da ablasıyla kuzenleriyle vs. genel olarak mutsuz gözükmüyor 3 aydırBazen insan gercekten havasinda olmuyor sizinle ilgisi yoktur belki.
ben de aslan burcuyum demek ki gerçekten burçta var. evet çabasızlık yorar, tek taraflı da hiçbir şey yürümez.aslan burcuyum :))) eğer farkında olduğunu düşünüyorsan ilişkilerde karşılıklı çabanın önemli olduğunu unutma. Ve en çok kendi mutluluğundan ve değerinden sorumlusun. Başka şeylere odaklanmak ve akışına bırakmak en mantıklısı gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?