bu endişeye kapılman güzel.neden güzel çünkü bu seni harekete geçirecek.inan kardeşim yok da ondan böyle hissediyorum deme çünkü insana kardeşten de hayır yok.evlenince onlar da el oluyorlar.bence vaktiyle yuvanı kurman en doğrusu.inan bir eş çoğu zaman bırak kardeşi annenden babandan da yakın oluyor.senin ailen o oluyor akrabalar,kardeşler özel günlerde ortaya çıkıyorlar sadece.
bence annen baban hayattayken evlilik yap başında bulunsunlar.onlara bir şey olursa sahipsiz kalırsın kimse de sana yardım etmez.bak 500 lira vermemişler kaldı ki sana düğün masrafımı yapacaklar,hadi masrafı sen yaptın diyelim yalvar yakar mı çağıracaksın onları.ben senin yerinde olsam isteğimi aileme söylerim.
bence annen baban hayattayken evlilik yap başında bulunsunlar.onlara bir şey olursa sahipsiz kalırsın kimse de sana yardım etmez.bak 500 lira vermemişler kaldı ki sana düğün masrafımı yapacaklar,hadi masrafı sen yaptın diyelim yalvar yakar mı çağıracaksın onları.ben senin yerinde olsam isteğimi aileme söylerim.