- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Konu sizin konunuz, istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.Konuyu uzatıyor muyum?
Bir örnek vereyim.
Dün acı bir olay yaşadım ve bir komşuma anlatmak istedim ve aklıma onun daha önce benzer bir duruma eee ne olmuş ne var bunda dediği geldi ve anlatmaktan vazgeçtim yani iyi-kötü paylaşacak kimse yok.
Çok teşekkür ederim.Aklımda olacaksınız.Görüşmek üzere...Konu sizin konunuz, istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.
Sizi anlayamayacak insanlarla bir arada olmak zor. Şimdilik bize anlatın o zaman sıkıntılarınızı. Bunun için burdayız öyle değil mi?
Konu açmak istemezseniz özelden yazabilirsiniz bana dertleşmek istediğinizde. Bazen insan hiç tanımadığı birine daha rahat açılabiliyor.
Bu tür kenar köşede hayatlarda komşu önemli oluyor değil mi?Ama iyi komşu şans işi.bende şehir içinden biraz kenar bi yere gelin geldim ..
arkadaş yok,komşu yok,çok sıkıcı ..
çocuğumuzda olmuyor .. bazen cook bunalıyorum ..
Bu tür kenar köşede hayatlarda komşu önemli oluyor değil mi?Ama iyi komşu şans işi.
Arkadaşlarım uzak diye bana gelmek istemiyorlar onlar çağırdığında ben her seferinde gidemiyorum çünkü git-gel masraflı oluyor elbette arada sırada olurda öyle düzenli bir iletişim olamıyor.
Ben eskiden şehrin tam göbeğinde oturduğum için biliyorum sıkılınca bir tur atardım bir yerlerde çay içmek için oturur bir arkadaşı arardım o da bir çay içimlik gelirdi sonra herkes yine işine dönerdi.Şimdi benimle görüşmek isteyen önceden arayacak ben minibüz saatlerini aayarlayacağım bir çay içmek için en az 2 saat yol alacağım...vb.
Çocuk belki zamanla olur inşallah.
Canım eğer iyi bir evliliğin varsa bence katlandıklarına değer çünkü yalıda otursan ama kocanı sevmesen sahilde yürürken mutsuzluğunu düşünecektin şimdi arada birde olsa eşin ile sahile yada bir yerlere gidip vakit geçirmen bence insanı daha mutlu eder yani biliyorsun herşey tam olmuyor .Çocuk konusunda ümitli ol derim o zaman zaten sıkılmaya vaktin kalmaz.beni anlayan biri çıktı sonunda ..
merkezdeysen bi çıkıp sahilde yürüyordum ..
burda çıkmak dahi istemiyorum çıksan nereye ..
alıştığım,büyüdüğüm yer ahh ahh cok özlüyorum..
anneme gidince geri gelmek istemiyorum bazen ..
kocam iyi bir insan olmasa evli durmazdım ..
cok saolsun ii insan mutluyum onunla ..
kendi evim olmasa 5 dk durmam .. mecbur ..
Canım eğer iyi bir evliliğin varsa bence katlandıklarına değer çünkü yalıda otursan ama kocanı sevmesen sahilde yürürken mutsuzluğunu düşünecektin şimdi arada birde olsa eşin ile sahile yada bir yerlere gidip vakit geçirmen bence insanı daha mutlu eder yani biliyorsun herşey tam olmuyor .bence çocuk konusunda ümitli ol o zaman zaten sıkılmaya vaktin kalmaz.
Canım ben internet ortamında kendim ile ilgili bilgi vermeye çekiniyorum ama ben köydeyim yani senin ile aynı yerde değilizdir.insallah cnm 2 yıl oluyor olmadı nsip kısmet .. bebegim olsa sıkılmazdım eminim ..
eşim konusuda çok şanslıyım şükür saolsun .. senle aynı benzer durumlardayız .. sen hangi il desin :)
Evet gerçekten kimi insanlar köy hayatı için asla diyor ama sanırım siz henüz gençsinizdir yani bende 20'li yaşlarımda doğayı sevsemde köye yerleşmeyi düşünmedim hiç o yaşlarda.Tabii seviyorsanız ve alıştıysanız köy güzeldir ama ayy ne yalan söyleyeyim ben hayatta yapamazdım ,sessiz sakin yerler daha ürkütücü geliyor bana ,şehrin canlılığı sesleri,gürültüsü bile daha cazip :))
Canım ben internet ortamında kendim ile ilgili bilgi vermeye çekiniyorum ama ben köydeyim yani senin ile aynı yerde değilizdir.(
Aslında artık hızlı bir modernleşme var yani köylerde köy olmaktan çıkmak üzere burda ilçeler zaten hızla şehirleşiyor arka sokaklarda yol yok ama AVM'ler açılıyor her yer cafe-pub ama insanlar gene aynı.Yere tükürende var kaba saba konuşanda ne bileyim???anladım cnm ..
ben çok köy değil ilçedeyim ..
Aslında artık hızlı bir modernleşme var yani köylerde köy olmaktan çıkmak üzere burda ilçeler zaten hızla şehirleşiyor arka sokaklarda yol yok ama AVM'ler açılıyor her yer cafe-pub ama insanlar gene aynı.Yere tükürende var kaba saba konuşanda ne bileyim???
Güvenlik açısından şehir beni korkutmuyor çünkü yıllarca şehirde yalnız yaşadım ama bana sorarsanızda köy hayatı şehire göre daha güvenli çünkü küçük yerde tanınıyorsunuz ve aklında kötü düşünceler olan varsa da çevreden çekindiği için uzak duruyordur diye düşünüyorum.Çünkü yanlış yapan hem deşifre olup rezil olacak hem beni tanıdıkları için çekiniyorlardır.Ama şehirlerde kötüler kalabalıkta kaybolup gidiyor...Aksini yazan arkadaşlar olmuş ama bana yalnız yaşayan bir insan için şehir hayatı daha güvenli geliyor. Tabi güvenliği olan bir sitede yaşıyorsanız.
Köydeki evinizi kapatmak zorunda mısınız? Eviniz dursun, şehirde kiralık bir daire tutup bu hayatın yalnızlığınıza bir çözüm olup olmadığını deneyebilirsiniz.
Selamlar...
Çocuk konusunda neden içine kapandın ki?2 yıl demedin mi?Bu süre ümitsiz olmak için az bir zaman değil mi?Benim yıllar yıllar sonra doğal yollar ile çocuğu olan tanıdıklarım var.burdada şehir merkezine 7 km .. 15 dk ..
yürüyerek gittim bikaç kez ama çok yoruldum ..
arabayla gidiyorum genelde ..
arkadaşlarım uzak diyip gelmek istemiyorlar..
birde çocuk mevzusundan içime kapandım iyice ..
Çocuk konusunda neden içine kapandın ki?2 yıl demedin mi?Bu süre ümitsiz olmak için az bir zaman değil mi?Benim yıllar yıllar sonra doğal yollar ile çocuğu olan tanıdıklarım var.
Bu arada ben olsam yürürdüm zamanla alışırsın daha az yorulursun aslında çok uzak değilmişsin merkeze.
Ben var ya bazen günlerce kimseyle konuşmuyorum ya dışarı çıktığımda uzunca birşey anlatacak olduğum zaman nefesim yetmiyor.O kadar alışmışım ki susmaya,konuşurken ağız kaslarım zorlanıyor:))yalnızda yürümek sıkıcı ..
asılama oldum tutmadı ..
içim karardı yalnızlıktan..
nese dolu bir insandım ..
4 yıl olacak evleneli ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?