Ben yalnızlığa nasıl alışacağım?

Anlıyorum seni tabi uzulursun hayaller umutlar vsvs ama kabul edelim yanlis kisiyle ve haketmeyen biriyle. Hic uzulme simdiden boyle hakaretler ediyosa ileriyi dusunemiyorum beni dusun bende ilk kufurleri sevgililik donemmde duydum dedim ki sinirdendir cok takilmadim sonra evlendim daha beter kufurler duydum sonra bende basladim saydirmaya sonra oturdum ve dusundum bu ben degilim kendi yaptigi terbiyesizligi bana asilamaya basladi ve bende bitirme karari aldim gerci tek nedenim bu degil bir tanesi diyim :) yani demek istedigim kaptirma kendini yol ver gitsin hic konussma gorusme derler ya gozden uzak olan gonuldende uzak olur en fazla 3 ay

Cnm hepsini okuyamadim ama okuduklarim yetti. Neyin kafasını yaşıyor o mahluk insansı. Baya tahammülü yok çok değişik senden uzak olsun bence.

Yanlis anlama ama okurken guldum
Fantastik yol ne olaki bide annene sikayet edecekmis
Bence seni demoralize etmeye calismis sinavin kotu gecsin diye.hadi cabuk yetis diye gayret telas degil yaptigi moral bozmak.
Sal ipini gitsin

Son düzenleme:
Bi ton hakaret duymaktansa yalnız kalmayı tercih etmelisin ..sınava giderken neler saymış sana ve sen hala konum atıyor onunla muatap oluyorsun ..önce kendıne saygın olsun ..

Yanlis anlama ama okurken guldum
Fantastik yol ne olaki bide annene sikayet edecekmis
Bence seni demoralize etmeye calismis sinavin kotu gecsin diye.hadi cabuk yetis diye gayret telas degil yaptigi moral bozmak.
Sal ipini gitsin
Ya evet insan sınavdan önce bunu yapar mı ben zaten yetişme telaşındayım o beni daha çok strese soktu. Kötü niyetli bi davranış apaçık. Bi de yolda annemi aradım, x ararsa biz dün konuşmuştuk bu yoldan gidecekti hem geç kalırsa da kalır ne olacak ki ne bu tepkin noluyo sana falan de olur mu dedim. Tamam kızım sen takma sınavdan önce böyle şeyleri sınavına odaklan boşver dedi. Bi de kadına şikayet edip diyecekmiş ki bilerek geç kalıyor sınava gitmiyor. Gerizekalı ya. Kadın telaş yapacak ben bu kızı sabah okula gönderdim nereye gitti ne yapıyo bu diyecek. Bu kadar mı akılsız olur bi canlı. Anlayamıyorum.

Karşımda kaale alınacak biri yok ki durduk yere saldıran biri var tepkiler aşırı, güya kendisine saygısızlık yapıldığını iddia ediyor sebebi benim sınava geç kalma ihtimalim falan sence de komik bi olay değil mi. Yani ne diyebilirim ki cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur.

Kanim cekile cekile okudum. Allah sabir vermis sana gercekten. O sozlere nasil katlandin. Allah belani versin diyesm geldi cocuga da diyemedim ya la

Kusura bakma ama kendine bu muameleyi yaptıran yine sensin. Hepimiz emek harcıyoruz ilişkilerimize, burada 20 senelik evli olup eşinden ayrılan arkadaşlar var.Seni böyle ezmeye kalkan, hakaretler eden ömür törpüsü birisi ile hayat geçireceğine yalnız ol daha iyi. Merak etme bundan beterini istesen de bulamazsın zaten. Önüne daha ne seçenekler çıkacak bu kadar karartma içini.

Evet aptalsın çünkü böyle bir Ada'mla ilişki yaşıyorsun. Daha otobüsteki ilk Msj ile ayrılırdım brn olsam. Senin gibi bir kızın ne işi var öyle bir böcekle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…