Ben yalnızlığa nasıl alışacağım?

Sizde de ne sabir varmis ama.

O kadar hakareti unutmak,affetmek imkansiz olmaliyken siz hem affediyosunuz hem de edilden yeni hakaretlere tepkisiz kaliyosunuz,hayretler icindeyim ve uzuldum size.

Biraz kendinize merhametiniz olsun lutfen,cok yazik.
 

oha ohaaa yani manyak valla bu adam bebişim ben sana söyliyim yani anca köstek anca köstek başka bir halttan anladığı yok belliki boşver bunu yaa valla görüşme seni üzmekten başka birsey yapmadığı belli canım . yanlız nasıl bu tarz çeşit çeşit hakaret karşısında sakin kalabildin valla merak ettim banada öğretsene
 
Bir sürü laf saymış ve siz hiç bir şey olmamış gibi bütün lafları yutup nereye gittiğinizi mi haber verdiniz şaşkınlıkla okudum.
Umarım bir daha barışmak gibi bir hata yapmazsınız kendinizi önemseyin biraz.
 
hiç uzun uzun okumadım barıştık dedikten sonra,
kusura bakma anasına babasına küfür ettiren,küfür eden adamla hala yoluna devam eden evlat başına ne geliyorsa hak ediyordur.
 
Eski konunuzu okumuştum, namaz kılmadığınız için size küfürler , hakaretler savuran o adamla tekrar barıştığınıza inanamıyorum ve barışmanızın üstünden kısa bir süre geçmiş ve aynı adam size yine hakaretleri yağdırmış. Bunu neden yapıyorsunuz kendinize? Bu adamla değil bir ömür, bir saniye geçmez. İnşallah en kısa sürede kendinizi bu adamdan kurtarırsınız!
 
Tatlım bildiğin senin başarını kıskanıyor ve kendince seni ezmeye çalışıyor ve sen bu ezikle ömür geçirmeye razı mısın?
Kendine lütfen bunu yapma sen kendine saygı duy ki çevrendekilerde saygı duysun.
Bırak bu ergeni .
 
Evladim sen şu namaz klmana karisip sana ve ailene kufur eden cocukla napmam lazim diyen kiz misin.bulamadim eski konularini nereden bakilyor.ona gore cevap yazicam.boşuna kizmayim:)
 
Ayrılmakla en iyisini yapmışsın. Lafları zaten katlanılacak gibi değil. Bir iki hafta bocalarsın ama sonra ortama ayak uydurursun dert etme. Daha iyisini bulacağına inanıyorum.
 
Kuzum sen bunu çok mu arayıp buldun?
Alışman gerek yalnızlığa bu adamla mı ilişki yaşayacaksın yani saçma herif!
 
Diger yorumlari okudum simdi hakikaten oymuşsun..yani inanmak istemiyorum bi insanin hele genc kizin kendini bu kadr kucultmesini kendine saygisi olmamasini aklim almiyor bi turlu..sana hic bir nasihatte bulunmicam.nasihat alcak olsan o kadr insanin yazdgndan sora onlari gectim ana babanin hatrina gdip gurursuzca barismazdn..yaşin 20 ya var ya yok belli ki bu sékilde davrandigina gore..akli başinda hic bir kadin boyle davranmaz..sen o uniden cik bi hayati gor bu ve bunun gbi okuzlerdn kaziklari ye.ondan sora goreyim bi daha bakacak misin boyle tiplere..sen yasamadan anlayamayanlardansin belli ki..o yuzden bosuna buraya yazma bence kimseyi dinlemiyosun hepsini aci aci yaşayarak ögren..
 

Ahmak ve angut kelimelerinden sonrasını okumadım.

Bu salak sen namaz kılmıyorsun diye karışıp kendini Müslüman sanıp sana ve ailene hakaretler yağdıran mal değil mi?

Mal yani bildiğin.

Ben hic üzülmedim.

Ayrıl demistik. Hatta arkana bile bakmadan kaç dedik barışmışsın.

Demek ki hakketmişsin.

Hayırlısı be gülüm.

Bir de bu ne olduğu belirsiz insan hukuk mu okuyor. Kendine faydası olmayan insan hak ve hukuk savunucusu olacak öyle mi? Allah korusun. Bunlar okuyup avukat hakim savci olduklarinda ülkemin içine sıçıyorlar.

Neyse. Allahim sen koru.
 
Son düzenleme:
Sevdigim insan bana onu gectim aileme kufur edecek..gelip ozur dileyince barisacagim..kiyamet koptu bunlar oldu diyelim hadi barisinca yine kufur edecek ve ben aci cekecegim hala..yani kimseyi kinama derler ama ben pes diyorum artik.gece gece sinirlendim..nasil boyle hemcinsler var Allah im akil fikir feraset gurur ver nolur. amin.
 
Hukuk.okuyor ama kendini düzgün kelimelerle bile.ifade edemiyor hep karşısindakini asagilayarak eline ne gececek bilemedim
Suclama ve hakaret; ezik, kendini ifade edemeyen, özgüveni düşük, saygı eksikliği olan insanların işi
Susmak erdemdir, bu erdemi gosteren birinin karşısinda ezildikce ezilmis nereden saldiracagini bilememis
Kiz sen tıp okuyorsun elini sallasan ellisi :)
 
Daha şimdiden ah vahlara başladıysan barışırsin canım üzülme. Bire bir aynılarını yakın bir arkadaşım yaşadı. Onca hakaret ve asagilanmaya rağmen evlendi. Hala aynı tas aynı hamam. Günlük rutin hakaretin yer oturur.

O da başladı artık kocasına hakaret etmeye mis gibi geciniyorlar işte.
 
Niye bu kadar laf yapıyor ki. Bi de derler kadınlar laf yapıyo diye. Senin tercihin istersen yarıda girersin sınava. Her şeye laf yapan biri de çekilmez yani. İyi sen mantıklı birisin bir sey dememişsin bütün gün. Bende olsam patlardım. Güzel bir bölüm okuyorsun daha neler gelir önüne. Üniversiteden sonra iyikide olmamıs dedigim cok oldu. Simdi eşimle sükür mutluyum. Alışırsın zaman ver kendine daha cok yeni.
 
Bende de var öyle bi tane ama adam tam psikopat. Ağzını burnunu kırdı bi kere. Artık kız cevap da veremiyo korkudan.
 
Bende de var öyle bi tane ama adam tam psikopat. Ağzını burnunu kırdı bi kere. Artık kız cevap da veremiyo korkudan.

Ama üzülmüyorum ben artık onlara ya. Bile isteye evleniyorlar sonra ah vah. Geçmiş olsun. Bizimkilerin bir de bebekleri oldu en son geçen yaz patladım ulan çocuğunuz yarın size hakaret edecek,çünkü anası babası devamlı birbirine hakaret ediyor dedim. Aa haklısın diyorlar. Kavgadan besleniyor bunlar.
 
Yarısına kadar okudum ama iyi sabır varmış sende böyle hakaret ediyo ve sen gayet normal düzgün cevaplar veriyosun şaşkınım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…