ben yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum :(

siradanuye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
2.306
5.822
73
Merhaba hanımlar
Komşularımla iş arkadaşlarımla aram iyidir
Bi atölyede 5 ay önce yeni bi işe başladım orda çalışan bi bayan geldi ( 2 yıldır çalışıyormuş bu işte) bana bazı arkadaşlar hakkında birşeyler anlattı. Bende haliyle diğer arkadaşlara karsi biraz kendimi geri çekmek zorunda kaldım.
Bu arkadaş beni bikac arkadaşı çok benimsedi kendi tarafına çekmek için gurup oluşturmak istedi
Benim başka diğer arkadaşlarla sohbet etmem onu rahatsız ediyordu bunu dile getirip onlar şöyle onlar böyle kötü niyetli diyordu beni kendi safına çekmek istedi cekti de

Halbuki diğer arkadaşlar hic de onun söylediği gibi değillerdi .Ben onlardan küçük olduğum için bana çok iyi davraniyorlardi .İnanın onlarla sohbet etmeye bile çekinir hale geldim Arkadaşlar yanıma gelse sohbet etse aman onlar fena bana çok cektirdiler dedi arada bıraktı beni :KK43:

Diğer arkadaşlardan birisi benimle iletişim kurdu bikac aralarında geçen olayları anlattı. Aralarındaki olayı başlatan beni kendi safına çekmek isteyen arkadaş oldunu ogrendim

Bende bi arar aldım artık kutuplaşma olmasını istemedigimden arkadaşla arama mesafe koydum

Bu arkadaş benim ona karşı soğuk davrandigimi fark etti bana resmen hakaret etti
Karşılık vermedim sadece yaptığının çok ayıp olduğunu söyledim bende yetişkin bir insanım kiminle konusacagima senmi karar vereceksin dedim
2 hafta oldu konuşmuyoruz benim onu diğerlerine sattigimi düşünüyor
Ama kesinlikle ben onu satmadim arama mesafe koydum

Dogru mu yaptım yanlis mi size soruyorum hergün birlikteyiz onun safindakileri bana karşı doldurmuş whatsapta laf sokuyorlar nolarini sildim
sabah bi trip yaptı halen işe odaklanamadim nerdeyse işi bırakacağım :KK43:
Bugünden sonra nasıl bir yol izlemeliyim

Biraz uzun oldu okuyan herkese teşekkürler

Cevap veremezsem kusura bakmayın işteyim sonra tek tek cevap vermeye çalışırım

Her duyduğuna inanmamayı kötü bi tecrübe ile öğrenmişsin
Geç te olsa anlamışsın, zaten laf taşıyan birinden fersah fersah kaç
Pat yeni gelen personele gel cicim buraya sen bizim gruptansın diyen tip bas bas bağırıyor ne olduğunu da sen anlamamışsın

işe mi başladınız, ilkokula mı anlamadım. bu nedir ya? kompleksli, küçük düşünceli insanlar böyle davranır. hiiç çekingen olmayın, hakaret ederse karşılığını verin. o ne karışırmış size, ananız mı, babanız mı? gıcık olurum böyle işgüzarlara. dik durun, sinirlendiğinizi hiç belli etmeyin, istediğinizle konuşun, istediğinizle konuşmayın. bu ne ya millet iş mi yapacak, trip mi çekecek?

lise stajındayken benzer şey başıma geldi ve çok arada kaldım onlar müdürüme küfür ediyorlardı müdürüm onlar ne diyor anlat diyordu anlatsam kovulcaklar vebal almak istemiyordum dedikodu istiyordu müdürümde en sonunda ordan kurtuldum ama üç maymunu oynadım bitene kadar biraz daha soğuk oldum hepsine. yapcak birşey yok.

Kaç yaşında bu insanlar bu ne ya çocuk gibi ben konuşmuyorum sende konuşma demeler..asıl bu kişiyle hiç diyalog kurma tehlikeli biri belli ki
Yaşları 35 yaş üstündeler
Zaten kestim konuşmayı baktım beni dolduruşa getirmeye çalışıyor ilgilenmedim benim üstümde bişey kurmaya çalıştı kv gibi söz geçirmek istedi heralde

Her duyduğuna inanmamayı kötü bi tecrübe ile öğrenmişsin
Geç te olsa anlamışsın, zaten laf taşıyan birinden fersah fersah kaç
Pat yeni gelen personele gel cicim buraya sen bizim gruptansın diyen tip bas bas bağırıyor ne olduğunu da sen anlamamışsın
Evet doğru diyorsunda yeni başlayan biriydim önderlik yapacağına daha farklı şeyde kullanmak istedi kendimi cekincede sonuç böyle oldu

En nefret ettiğim insan tipi.

Ben konuşmuyorum diye, eşimin bile o konuşmadığım kişinin evine gitmesine karışmam. Hatta git, ben kötüyüm diye sen de olma derim.

Elin karısındaki cürrete baksana...

Hata sizdeki baştan onun lafına bakarak diğer tarafa mesafe koymanızdı. Haliyle mesafe koydum demişsiniz. Hata sizde. Size düşen ya hiç o dedikoduları dinlemeyecektiniz en başta yada size ne söylenirse söylensin,kendinizce bir yol çizecektiniz. Şuan onların arasındaki mevzu her neyse siz size ne taraf mantıklı geliyorsa oraya yöneliyorsunuz. Siz size yapılan muameleye bakın o mevzulara göre neden yol çiziyorsunuz?

Sen kimseyle samimi olma anlattığına göre orası işyerinden çok herşeye benziyor. Sen sadece işini yapıp kimseyle muhatap olmazsan zamanla görüceksin zaten kim ne kadar iyi. Ona göre bi yol izlersin.

Hata sizdeki baştan onun lafına bakarak diğer tarafa mesafe koymanızdı. Haliyle mesafe koydum demişsiniz. Hata sizde. Size düşen ya hiç o dedikoduları dinlemeyecektiniz en başta yada size ne söylenirse söylensin,kendinizce bir yol çizecektiniz. Şuan onların arasındaki mevzu her neyse siz size ne taraf mantıklı geliyorsa oraya yöneliyorsunuz. Siz size yapılan muameleye bakın o mevzulara göre neden yol çiziyorsunuz?
Ben hata mi kabul ediyorum zaten. Ama tanımadığım insanları neden bana karşı dolduruşa geçti ben tanımaya başlayınca zaten iş işten geçmişti

Artık ders olsun sana işte, sen de bundan sonra kimsenin lafıyla hareket etmezsin. İlk başta bir taraf seçtiğin için şimdi sana zorluk çıkartıyor.

Ben hata mi kabul ediyorum zaten. Ama tanımadığım insanları neden bana karşı dolduruşa geçti ben tanımaya başlayınca zaten iş işten geçmişti
İki taraf birbiriyle sorunluysa karakteri bozuk olan dolduruşa geçer.bu bilindik bir şey. Burada meseleyi yönlendiren sizin tavrınız olacaktı ben tanımadığım insanlar için bir şey diyemem deyip kapatacaktınız. Şu saatten sonra herkese mesafeli davranmalı gerekirse de karşınıza alıp konuşmalısınız. Benim sorunum yok samimi de değilim,oladabilirim bu sana saygı duymadığım anlamına gelmez ama ben hoşlanmam böyle yönlendirmelerden deyip kapatacaksınız mevzuyu.

İki taraf birbiriyle sorunluysa karakteri bozuk olan dolduruşa geçer.bu bilindik bir şey. Burada meseleyi yönlendiren sizin tavrınız olacaktı ben tanımadığım insanlar için bir şey diyemem deyip kapatacaktınız. Şu saatten sonra herkese mesafeli davranmalı gerekirse de karşınıza alıp konuşmalısınız. Benim sorunum yok samimi de değilim,oladabilirim bu sana saygı duymadığım anlamına gelmez ama ben hoşlanmam böyle yönlendirmelerden deyip kapatacaksınız mevzuyu.
Karakteri bozuk olan benmiyim burda ben iki tarafın ne etlisine ne sutlusune karıştım
Bu cümleyi bana yazdiysaniz eğer sessiz kaldım yaptığım yanlış oydu

Artık ders olsun sana işte, sen de bundan sonra kimsenin lafıyla hareket etmezsin. İlk başta bir taraf seçtiğin için şimdi sana zorluk çıkartıyor.
Zaten öyle kimsenin lafiyla hareket eden biri değildim boş bulundum heralde Çok iyi bir ders oldu
Bu zamana kadar böyle birisiyle karşılaşmamıştım şimdi zorluk çıkarıyor

Karakteri bozuk olan benmiyim burda ben iki tarafın ne etlisine ne sutlusune karıştım
Bu cümleyi bana yazdiysaniz eğer sessiz kaldım yaptığım yanlış oydu
Hayır sizi dolduruşa getiren taraf için dedim onu en baştan dolduran bayan için yanlış anlamayın :)

Kraldan cok kralcilik yapilmasini sevmiyorum, size karsi yapilan birsey varsa hakkinizi savunun tavriniz belli olsun ama digerlerine karsi objektif olun bir haksizlik varsa iki taraf icin bariscil davranin ve istende cikmayin bu iki tarafinda sesini kesecektir bir muddet sonra tavriniz net olsun hem sui zands bulunmak asla dogru degil

Back
X