Ben yanlış mı düşünüyorum

Konu sahibi isin sakasi bir tarafa ailenizin bulduğu adamla cinsellik konusmasaniz bile yasayacaginiz seyleri anlatma ihtimali var. Beni de rahatsiz ederdi mesela bu ihtimal. O yuzden direkt istemiyorum deyin gecin.

Iyi de onlar hemen bizi evlendirmeye çalışacaklar ben hızlı karar vermek istemiyorum her şeyi konuşmak istiyorum
Karşıdaki kişi dünden razı mı zannediyorsunuz. Bir tanışın da görün nasıl egolu olduklarını, çoğu emin olun sizden daha çok çekimser belirsiz davranış takınacak ve bu sizi daha kötü hissettirecek.İlgi görmeyince kendinizde sorun aramaya başlayacaksınız. Bunlar yüksek ihtimalle gerçekleşecek olasılıklar bilin istedim.

Her şey.örneğin cinsel beklentiler vs
1698163846490.webp

Akrabalarım beni evlilik için birileriyle görüstürmek istiyorlar.Ama ben çekiniyorum.Akrabalarimin düzgün birini getirceğine inanmıyorum konuşursam konuştugum adamin özel konuşmalarimizi akrabalara taşimasindan da korkuyorum.en sonki sevgilim beni aldatti şu an psikolojik destek görüyorum.hiç hazir hissetmiyorum ruhsal olarak
Bu işlerden doğru dürüst biri çıkacağını düşünmüyorum.hep abuk sabuk, iletişim kurmayı beceremeyen tipler oluyor.

Ben görücü usulü tanişmada cinsellik konularının bir iki görüşmede yavda sonrasında konuşulduğunu hiç duymadım.El ele tutuşma, öpüşme falan olur ama oturup performans konulu bir muhabbet dönmez.Eger size bu normal geliyorsa sıkıntı......
En iyisi kendi zevkinize göre kendiniz bulun......

Karşıdaki kişi dünden razı mı zannediyorsunuz. Bir tanışın da görün nasıl egolu olduklarını, çoğu emin olun sizden daha çok çekimser belirsiz davranış takınacak ve bu sizi daha kötü hissettirecek.İlgi görmeyince kendinizde sorun aramaya başlayacaksınız. Bunlar yüksek ihtimalle gerçekleşecek olasılıklar bilin istedim.
Aynen öyle oluyor.madem o kadar iyisin hoşsun kendin bulsaydın derler adama.görücü usulüne kalmış bir de ego kasıyor.sen de saf saf sanıyorsun ki beni beğenmiş gelmiş.yalvara yalvara zorla getirtiyorlar adamları.ondan sonra niye hayata karşı umudun yok.😔

Aynen öyle oluyor.madem o kadar iyisin hoşsun kendin bulsaydın derler adama.görücü usulüne kalmış bir de ego kasıyor.sen de saf saf sanıyorsun ki beni beğenmiş gelmiş.yalvara yalvara zorla getirtiyorlar adamları.ondan sonra niye hayata karşı umudun yok.😔
Ay lütfen kendimize değeri biz verelim. Ne demek onlar egolu diye umudum yok demek. salak insanların sevgisine ve değerine mi kaldık. Sağlığımız yerinde kendimüze yetiyoruz ilgi istek görmediniz mi 2 günde basın tekmeyi gitisn ki biraz hadlerini bilsinler boş tenekeler. Tek yaşayalım ama kendimizden duruşumuzdan ödün vermeyelim

Hazır hissetmiyorsanız görüşmeyin. İlerde birini tanımak isterseniz belki değerlendirirsiniz. Görüşeceğiniz kişilerin de illa konuşulan şeyleri akrabalarınıza yetiştirecek diye bir şey de yok. Zaten yeni tanıştığınız birine de özelinizi anlatmazsınız

hazır değilsen salla kimseyle tanıştırmasınlar
zaten tanıştırma işi bana tuhaf geliyor yani koca koca insanlar kendileri bulamamışta
milletin bulduğuna kalmış kala kala gibi hissediyorum
bende ihanete uğradım nerden baksan 1 senedir kimseyi almadım hayatıma
insan zor şeyler yaşayınca bi süre elini eteğini çekiyor bu işlerden
zaman içinde illaki toparlarsın o zaman sahalara geri dönersin

Back
X