ben yanlış mı yapıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebrusguner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tek kat az gibi sanki,ben 2 kat giydiriyorum külotlu çorap üstünede pijamasını...

24- 25 dercelerde iki kat giydirsem benim oğlum çok rahatsız olur,
önemli olan bebeğin üst kısmı yani göğüs kısmı ve ayakları onlar korunduğu sürece bacak kısmında tek kat bize yetiyor, zaten bebek nasıl alışırsa öyle istiyor ben çok sıcağa alıştırmadım, zaten çok terleyen bir bebek sık sık terleyip soğuyacağına az giydirip terlemesini önlüyorum, az yada çok olarak değerlendirmek yanlış bence önemli olan bebeğin alıştığı, istediği ve rahat ettiği kadar olmalı

ben sadece içine kısa kollu body, üstüne de ne giydiriosam işte. eşofman takım mesela. ayağında da sadece tek kat çorap.
gece yatarken de pijamalarını giyiyo, ayaklarını çıplak bırakıyorum. yorgan örtüyorum üstüne. tüm gece sıcacık. ne biliim, aayakları da hava alsın biraz diye geceleri giydirmiyorum.

ay ben ayaklarını çıplak bıraksam herhalde 24 saat gaz sancısı çekeriz mirmirmirmir offf yaz gelsin istiyorum biran önceeeeee şöyle ince ince giydirelim , sonra kollar bacaklar hep meydanda olsun ısıra ısıra yiyelim cokacimcoook

bende iki kat giydiriyorum
çoraplarımızda hep ayağımızda

nasıl açılıyo ki özel msj, bilmiom ben...

ayağına çorap giydirmediğimi düşünemiyorum kaldıki ben bile çorapsız yatamam kış günü,bebeğim hiç yatamaz çorap üzeri patikli alt giydiriyorum mutlaka ..

Eylül ben de hiç çorapla yatamam:) Ayağım ısınmaz çorapla yatınca sanki.

Walla ben önceleri bir soket çorap üzerine de ayaklı altlardan giydiriyordum.şimdilerde alttan soket çorap giydirmiyorum ama giydircem yine.
Külotlu çorabı alttan giydirmiyorum ev sobalı olduğundan fazla sıcak olur.

bende bir gun boyle bebgimden bahsedebilecekmiyim acabaaaaaaaaaaaa
dunyanin en mutlu insani hissederim galiba kendimi
kizlar hicbirseyi dert tasa etmeyin anne olmak inanilmaz bir sey bence
allahim sizlere bagislasin
bana nasip etsin hayirli ile insallah
cok duygulandim
bende istiyorummmmmmmmmmmmm

allah sana da bu duyguyu yaşatır inşallah..hayırlı zamanda..

allah sizede en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde tattırsın inşallah..a.s.

Olur inşallah canım seninde bebişin.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
sabırlı ol ve inan :ecrin_bebek:

asi74, olur canım olurrrr.. bende senin gibi olacakmı nasıl olur derken şimdi kucağımdalar..birazcık sabır...
Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sanada nasip etsin bu duyguyu..

bizim ev 21-23 derece arası değişiyor ben soket çorap bide incecik bi penye don giydiiriyorum ohhh seriiin serin yatıyo benim oğlan kafası bozulursa donla çorabıda çıkarttırıyo öle bezle durduğu oluyo gece çorabı ben çıkarmasam kendi çıkartıyor zaten.yaza niyetimizi aldık evden halılarıda kaldıracaz bezinide çıkarıcaz eminönü sapığı gibi sallaya sllaya gezecek inşallah:roflol:

Ya nasıl oluyor bu genetik bişey falan mı. Ben öyle bıraksam polipe çocuğu hastanelerden çıkaramayız Allah korusun. ıyice sarıp sarmalamadım ama zaten 4 aylık 2 kere grip oldu. Altını açınca bile hapşırıyor hemen.

Bir de gece emzirmeye kaldırdığınızda üzerini örtüyormusunuz ben ince bir battaniye ile örtüyorum çünkü hep terli oluyor.

juli tehlike çocuğun herhangi biyerde soğuk havada kalmasında değil tehlike çoçuğu terliyken veya vücudu çok çok sıcakken soğuğa bırakmakta.unutmayın ne kadar sararsanız sıcak tutarsanız en ufak soğukta çocuk daha fazla etkilenir.ben kendimden biliyorum çocukken alt fanilyalarıyla gezdirirdi annem her kış 20 iğne yerdim zatüriyebronsit ne istersen oldum.şimdi penyeyle dolaşıyorum grip bile olmam kolay kolay.annem duymasındamirmirmirmir ben gece penye kundağının içine koyuyorum terinide alıyo gece emzirirkende o kundakla alıveriyom kucağıma.battaniyesi polar o genelde belinden altında durur ben ne kadar göğsüne çeksemde

Hehehe ben de elleri dışarı çıkarıp göğsünü de kapatıyorum bi bakıyorum iki dakka sonra ta göğsün altına inmiş :)) Evet zaten ilk gribi eşimden bulaşmıştı. ıkincide eşim bakarken çok sarıp sarmalamış çocuk terlemiş ve üşütmüştü. Ben üstüne kolsuz atlet, uzun kollu bady bir de ince bir tişört giydiriyorum öyle terlemiyor. Özen gösteriyorum hatta terlememesi için çünkü dediğin gibi üşümesi kötü ama terlemesi çok daha kötü. Aynı sebepten hasta oldum öksürükten başıma ağrılar girdi.

Allah bebişlerimizi korusun yaza az kaldı sıkalım dişimizi az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…