Bide ne verdiniz ek gida ve anne sutu yoksa
Canım gecicek hiç merak etme benim çocukta geçtiyse herkeste geçer o derece şimdi 4 yaşında şükür herşeyi düzeldi 1 yaşında bi oğlum daha var ınan onun üstüne hiç dusmuyorum ilk oglumdaki gibi buda maşallah ben her çocuk benimki gibi zannederdim uyuyan çocuk duyunca inanamazdim 2 sene uykuya hasret olduğum için ama geçiyor gidiyor biraz sabır sadece akşam yatmadan banyo yaptir rezene icir rahatlatır uyumasina yardımcı olurGecicekmi sahiden sanki hep boyle olcak gibi.
Hamilelikte sakin olursaniz dogumda sonrasında çok faydasını görürsünuz ama gerçekten kimseyi takmayin iyi bi Dr olsunTeşekkürler böyle pozitif bir yorum için.
Konuları okuduğumda daha da korkuyorum, ne yaşayacağımı bilemiyorum çünkü.
Dediğiniz gibi rahat ve mutlu olmak her şeyden önemli galiba.
Hamileliğimde bir tane bile olumsuz etki yaşamamamı da buna bağlıyorum, demek ki böyle devam etmek gerekiyor her zaman.
Bnmki sikayet deil.Ben evladimdaki bu hal normalmi bunun gibi olan varmi veya donra duzeldilermi onu merak ettim.Annelim zahmetli bisey zaten rahat olmayi beklemiyorum.Uslubunuzu duzeltin ben cok zorluk yasadim ve bu psikolojiye geldimSiz bence cocugunuza degil kendinize uzuluyosunuz anne olmak kolay degil katlanmak zorudasin agzi var diili yok yavrunun demrk dovmek 7.5 aylk bebegin neresini dovuceksin ben sadece bebege uzuldum. Kendini onun yerine koy bence bir anne kendi dogurdu evladindan heleki bebekten bukadar sikaet eedemez kendine gell bence
Ben sabirsiz ve rahatina düskün bi insan deilim.Bu ilk defa veya bi kac defa olan bisey olsaydi tamam derxim ama hep boyle dogdugundan beri.Suan ayagimda zir zir zirliyo ve cok sinirleniyorum
Düzelir düzelir bu kadar sıkma kendini cnm bebeğin anneye ihtiyacı var heba etme kendini böyleBnmki sikayet deil.Ben evladimdaki bu hal normalmi bunun gibi olan varmi veya donra duzeldilermi onu merak ettim.Annelim zahmetli bisey zaten rahat olmayi beklemiyorum.Uslubunuzu duzeltin ben cok zorluk yasadim ve bu psikolojiye geldim
Uslubunuzu siz duzeltin hanfendin cunku 7.5 aylik bebegi dovmekten siz bahsetiyosunuz ben degilBnmki sikayet deil.Ben evladimdaki bu hal normalmi bunun gibi olan varmi veya donra duzeldilermi onu merak ettim.Annelim zahmetli bisey zaten rahat olmayi beklemiyorum.Uslubunuzu duzeltin ben cok zorluk yasadim ve bu psikolojiye geldim
Ayaktada salladim yatagindada pispisladim kucagimdada.Zaten her yolu denedigim icin uyumuyor diyorumayakta uyumak istemiyor demek ki..
al kucagina iki dolan evin icinde,sonra bi koseye otur oksayarak uyut.
birde devam sutu susatir..
sakin cocuga su vermemezlik yapma,ozellikle geceleri su ver emin ol faydasini goreceksin.
Dovdummu veya dovcem kesin akillanirmi dedim.Sadece o derece sinirlendigimi artik belirttimUslubunuzu siz duzeltin hanfendin cunku 7.5 aylik bebegi dovmekten siz bahsetiyosunuz ben degil
Bnmki sikayet deil.Ben evladimdaki bu hal normalmi bunun gibi olan varmi veya donra duzeldilermi onu merak ettim.Annelim zahmetli bisey zaten rahat olmayi beklemiyorum.Uslubunuzu duzeltin ben cok zorluk yasadim ve bu psikolojiye geldim
Ayaktada salladim yatagindada pispisladim kucagimdada.Zaten her yolu denedigim icin uyumuyor diyorum
Gözüm korktu şimdi...
Emmiyor olabilir, bu sizin anneliğinizle alakalı bir durum değil.
Tek aklıma gelen bebeklerin uykuya dalması için ses aletleri mevcut.
İşe yarıyor mu bilemiyorum ama ben kendim deneyeceğim, siz de bir araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?