- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
Allah size de versin inşallah. Ha bebeğiniz büyüdü ya da yoksa başka bir konuda sınasın bu dediklerinizi.Siz bence cocugunuza degil kendinize uzuluyosunuz anne olmak kolay degil katlanmak zorudasin agzi var diili yok yavrunun demrk dovmek 7.5 aylk bebegin neresini dovuceksin ben sadece bebege uzuldum. Kendini onun yerine koy bence bir anne kendi dogurdu evladindan heleki bebekten bukadar sikaet eedemez kendine gell bence
Yapmayin ne olur.bol sabir cekin ve bebeginize dua okuyun.duanin gucune cok inanirim.ablamin bebegide boyleydi.1 yasina kadar duzeldi.her cocugun gelisimi bir olmuyor ki.Dovmemek icin. kendimi zor tutuyorum su an kinamayin boyle zor cocuk yok.Su an aglayarak yazoyorum.Cok huysuz bisey
Ben bedenen yorgunlugu gectim ruhum beynim yoruldu .Yani anlatamam kimseye icimi.Bi bebek bi konuda zordur ama dier konularda iyidir.Mesela bi akrabamin bebegi bi ay buyuk bizden.Oda gece uyumuyo ama yeme emme konusunda sikinti yok.Bizim hepsi sıkıntili.Cekip gidesim geliyo bazen.
Bir bitemediniz ey bedduacilar!Allah size de versin inşallah. Ha bebeğiniz büyüdü ya da yoksa başka bir konuda sınasın bu dediklerinizi.
Canim seni anliyorum psikolojin bozulmus gercekten ilk baslar cok zor oluyoDovmemek icin. kendimi zor tutuyorum su an kinamayin boyle zor cocuk yok.Su an aglayarak yazoyorum.Cok huysuz bisey
Yoksa sen miydin? Yazdığım yeni üyeydi zaten. Sen neden bozuldun ki? Yorgun, bitkin bi annenin üzerine kim gitse aynını yaparım. Tek kişiye de çoğul konuşulmaz! Siz önce nasıl konuşulacağını öğrenin.Bir bitemediniz ey bedduacilar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?