- 27 Ağustos 2015
- 314
- 106
- 53
- 32
Canim benim 1 tane kizim var 2 yasinda bende bir anneyim ama benim hicbir zaman 7.5 aylik bebegime siddet uygulamak aklimdan gecmedi. Ve. Benim sinanmamda senon demenle olcak bisi degill. Ben sizin annelinizden sube edyirum aslinda siz soyle bi konu Acin hanfendicimmmmm siddet uygulamayi dusunen annelr.diyeeAllah size de versin inşallah. Ha bebeğiniz büyüdü ya da yoksa başka bir konuda sınasın bu dediklerinizi.
Yok canım ne dövmesi kınadığım için değil. Çocuk yaşına göre normal davranıyor. Gelişim süreçlerini takip edersen internetten gayet normal.bu arada belirteyim bizim şikayetçi olduğumuz birçok şey zeka belirtisi. Mesela gelişmiş damak tadı. Bak çocuk muz ve sütü ayırt edebiliyor diğerlerinden. Uyku problemi dedigimiz uzun süre uyumayan çocuk. Sürekli herşeyi ağzına sokan çocuk. Konuşmaya başlayınca sürekli ama sürekli konuşan çocuk. Yaramaz çocuk. Dahi çocuk nasıl anlaşılır diye gir nete ve gor bizim bebeklikte sorun çocuklukta yaramazlık dedigimiz birçok durum aslında zeka belirtisi.Dovmemek icin. kendimi zor tutuyorum su an kinamayin boyle zor cocuk yok.Su an aglayarak yazoyorum.Cok huysuz bisey
Ben gercekten anlamadim kadin ne konusyrCanim benim 1 tane kizim var 2 yasinda bende bir anneyim ama benim hicbir zaman 7.5 aylik bebegime siddet uygulamak aklimdan gecmedi. Ve. Benim sinanmamda senon demenle olcak bisi degill. Ben sizin annelinizden sube edyirum aslinda siz soyle bi konu Acin hanfendicimmmmm siddet uygulamayi dusunen annelr.diyee
Anlaya bilmen icin vicdanli biri olmaniz lazim hanfendiiiiiiiiiiiiBen gercekten anlamadim kadin ne konusyr
Ben gercekten anlamadim kadin ne konusyr
Kendi kendinizi mi alıntılayıp cevap veriyor sunuz. Bende onu anlamadım:)Anlaya bilmen icin vicdanli biri olmaniz lazim hanfendiiiiiiiiiiii
Canim benim 1 tane kizim var 2 yasinda bende bir anneyim ama benim hicbir zaman 7.5 aylik bebegime siddet uygulamak aklimdan gecmedi. Ve. Benim sinanmamda senon demenle olcak bisi degill. Ben sizin annelinizden sube edyirum aslinda siz soyle bi konu Acin hanfendicimmmmm siddet uygulamayi dusunen annelr.diyeeAllah size de versin inşallah. Ha bebeğiniz büyüdü ya da yoksa başka bir konuda sınasın bu dediklerinizi.
Ya kusura bkmyin nolur karistirmisim insanlik hali ameliyatliyimda sag elimden sol elle yazmak bogle oluyoKendi kendinizi mi alıntılayıp cevap veriyor sunuz. Bende onu anlamadım:)
Bitiremezler cnm bana ediyo bayan iste insanlarin kisiliklerini belli olyur napcaksnnBir bitemediniz ey bedduacilar!
Ya tatlim ugrasmana degmez senin bu anlayisin bazilarinda yok sen bence cok haklisin inan agzini yormaya degmezzNasil konusacagimi agzi bedduali kisilerden ogrenecegimi zannetmiyorumBana çemkirmek, beddua etmenizin ayibini örtmez. Sizin cocuklariniz sizden ne ogrenecek cok merak ediyorum, insanlarla iletisime gecmek yerine bela okumayi mi? Cok yazik, size ve sizin gibilere ay bak yine cogul kullandim
Dogdugundan beri gece uykusu olmayan surekli 5 dkkda bi uyanan ve beni asla emmeyrn simdide 7.5 aylik olduk hala ek gida kabul etmeyen bi bebek.O kadar mutsuzumki o kadar cok icim karardiki artik hic bisey duzelmiycek sanki.Defalarca konu actim bununla alqkali.Boylesi cocugu olan gormedim.Aldigim nefes bana hayat deil zehir oluyo sanki.Isyan deil. bnmki sadecw bi annelik endiseso.Bnmi beceremedim emzirmeyi her yolu denedim ya bnmi ogretemedim gece uykularini.Yada onunla ayni ay dogan amcasinin kizinin annesi cokmu iyi bi annede bu sorunlarin hic birini yadamiyo.Cocugum sadece devam sütu aliyo ek gidayi yemiyor sadece muz ve yogurt.Ben ne yapim bi akil verin.Nolcak sonum bnm.Duzelirmi bu cocuk bi gun yermi gece uyurmu.Ben omrum boyunca hep agliycakmiyim boyle.Icimi bile dokucek kimsem yok.Herkez derdime sevinir kime anlatim.ALLAH askina icimi rahatlaticak biseyler soyleyin.Annmde bile kalamiyorum
Ben sizi kale bile almiyorum .Hamdolsun ben evladima gayet duskünum hersryini elimden geldigunce iyi yapmaya calisiyorum.Buraya sadece icimi döktum ve tecrubeli annelerdende bilgi almak istedim.Cocugumu dovmeyi dusunuyorum diye bisey denedim ki (ALLAH muhafaza)sadece bi anlik sinirle yazdigim biseyCanim benim 1 tane kizim var 2 yasinda bende bir anneyim ama benim hicbir zaman 7.5 aylik bebegime siddet uygulamak aklimdan gecmedi. Ve. Benim sinanmamda senon demenle olcak bisi degill. Ben sizin annelinizden sube edyirum aslinda siz soyle bi konu Acin hanfendicimmmmm siddet uygulamayi dusunen annelr.diyee
:)Biraz guldum kusura bakmayin.Ben ettafimda boyle cocuk gormedim bide herkez bana aciyodu artik dedimki boylesi varmi diye.Rahatladim demekki boyle bebeklerde var yani bnmki normal ve sonradan iyi olduklarini duymak bayagi bi rahatlattiBuyuk kizimi 4 besikle buyuttuk. Oturma odasinda sepet besik,cocuk odasinda park yatak,yatak odasinda hamak gibi cingene besigi,ortalikta da puset vardi. Arada ayagimizla sallar,bazende memede kucagimda sallayarak emzirirdim..
Cok korkunc gunlerdi. Ek gida zaten tam bir fiyasko. Hicbir zaman akranlariyla esit veya onlara yakin olmadi. Suan 31 aylik ve daha 1 muzu tam bitirdigini gormedim. 12.2 kg.
Surekli mucadeleyle buyuttuk. Gecti cok sukur.
Simdi 1.5 aylik kizimla ugrasiyoruz. Cok sukur bu oyle olmadi. Ama yine de bazen cazgirlik yaptiginda cingene besigi kurtarici oluyor tavsiye ederim.
Hadi ya.Uzuldum durumunuza.ALLAH saglik versin evlatlsrimiza.O kadar doluydumki.Bu gece annm sabaha kadar salladi simdide bnde .Yasamayan bilemez3 yil oncesi aklima geldi birden urperdim.uyumayan yemeyen biberon dahi almayan emmeyen enjektorle besledigim minik kizim.hergun agliyordum ben uyumayacakmiyim hic diye.emin olun geciyor ama bebekligi hayatimdan silmek isterdim.doya doya heyecan yasayamadim.2.cocukmu asla.allah olmayanlara isteyenlere versin kizimada saglik mutluluk sukunet versin...uykusu duzene girer 2 yas 3 yas sendromlari baslar.....
Valla benim kızım 2gün önce 1yaşına girdi bizde geçtik o dönemlerden daha yeni yeni düzeliyor benin kızımda kabul etmedi ek gıdayı çığlık çığlığa geliyordu yemeği görünce bende kaşığı bıraktm ekmeği yemeğin suyuna bandırıp verdim öyle yedi bir süre sonra yemek yerken kendi eline kaşık verdim mama kaşığı yedirmeye başladım kaşığı kabul etti.uyku düzenini oluşturmak senin elinde önceden benim kızımda öyleydi,sonra uyku düzeni oluşturdum mesela benim kızım 10.30 gibi uyur akşam bazen süt için kalkar bazen kalkmaz 7gibi kalkar sabah 11gibi uyur öğlen 2gibi kalkar 5te 1saat daha uyku uyur 6da kalkar başkada uyutmam yani anlıycağın bir kaç gün zorlanırsın saat belirlemekte iki üç gün aynı saatde yatırdınmı kendi alışıyor saatinde uyku istiyor saatinde kalkıyor, ümitsizliğe kapılma anlıycağın sen kararlı olduktan sonra hallediliyor,bende öyleydim ama hiç pişman değilim iyiki kızım var çok şükürDogdugundan beri gece uykusu olmayan surekli 5 dkkda bi uyanan ve beni asla emmeyrn simdide 7.5 aylik olduk hala ek gida kabul etmeyen bi bebek.O kadar mutsuzumki o kadar cok icim karardiki artik hic bisey duzelmiycek sanki.Defalarca konu actim bununla alqkali.Boylesi cocugu olan gormedim.Aldigim nefes bana hayat deil zehir oluyo sanki.Isyan deil. bnmki sadecw bi annelik endiseso.Bnmi beceremedim emzirmeyi her yolu denedim ya bnmi ogretemedim gece uykularini.Yada onunla ayni ay dogan amcasinin kizinin annesi cokmu iyi bi annede bu sorunlarin hic birini yadamiyo.Cocugum sadece devam sütu aliyo ek gidayi yemiyor sadece muz ve yogurt.Ben ne yapim bi akil verin.Nolcak sonum bnm.Duzelirmi bu cocuk bi gun yermi gece uyurmu.Ben omrum boyunca hep agliycakmiyim boyle.Icimi bile dokucek kimsem yok.Herkez derdime sevinir kime anlatim.ALLAH askina icimi rahatlaticak biseyler soyleyin.Annmde bile kalamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?