BEN YAPAMIYORUM BU ANNELIGI

Allah size de versin inşallah. Ha bebeğiniz büyüdü ya da yoksa başka bir konuda sınasın bu dediklerinizi.
Canim benim 1 tane kizim var 2 yasinda bende bir anneyim ama benim hicbir zaman 7.5 aylik bebegime siddet uygulamak aklimdan gecmedi. Ve. Benim sinanmamda senon demenle olcak bisi degill. Ben sizin annelinizden sube edyirum aslinda siz soyle bi konu Acin hanfendicimmmmm siddet uygulamayi dusunen annelr.diyee

Buyuk kizimi 4 besikle buyuttuk. Oturma odasinda sepet besik,cocuk odasinda park yatak,yatak odasinda hamak gibi cingene besigi,ortalikta da puset vardi. Arada ayagimizla sallar,bazende memede kucagimda sallayarak emzirirdim..
Cok korkunc gunlerdi. Ek gida zaten tam bir fiyasko. Hicbir zaman akranlariyla esit veya onlara yakin olmadi. Suan 31 aylik ve daha 1 muzu tam bitirdigini gormedim. 12.2 kg.
Surekli mucadeleyle buyuttuk. Gecti cok sukur.
Simdi 1.5 aylik kizimla ugrasiyoruz. Cok sukur bu oyle olmadi. Ama yine de bazen cazgirlik yaptiginda cingene besigi kurtarici oluyor tavsiye ederim.

Dovmemek icin. kendimi zor tutuyorum su an kinamayin boyle zor cocuk yok.Su an aglayarak yazoyorum.Cok huysuz bisey
Yok canım ne dövmesi kınadığım için değil. Çocuk yaşına göre normal davranıyor. Gelişim süreçlerini takip edersen internetten gayet normal.bu arada belirteyim bizim şikayetçi olduğumuz birçok şey zeka belirtisi. Mesela gelişmiş damak tadı. Bak çocuk muz ve sütü ayırt edebiliyor diğerlerinden. Uyku problemi dedigimiz uzun süre uyumayan çocuk. Sürekli herşeyi ağzına sokan çocuk. Konuşmaya başlayınca sürekli ama sürekli konuşan çocuk. Yaramaz çocuk. Dahi çocuk nasıl anlaşılır diye gir nete ve gor bizim bebeklikte sorun çocuklukta yaramazlık dedigimiz birçok durum aslında zeka belirtisi.

Ben gercekten anlamadim kadin ne konusyr

Allah size de versin inşallah. Ha bebeğiniz büyüdü ya da yoksa başka bir konuda sınasın bu dediklerinizi.
Canim benim 1 tane kizim var 2 yasinda bende bir anneyim ama benim hicbir zaman 7.5 aylik bebegime siddet uygulamak aklimdan gecmedi. Ve. Benim sinanmamda senon demenle olcak bisi degill. Ben sizin annelinizden sube edyirum aslinda siz soyle bi konu Acin hanfendicimmmmm siddet uygulamayi dusunen annelr.diyee

Ya tatlim ugrasmana degmez senin bu anlayisin bazilarinda yok sen bence cok haklisin inan agzini yormaya degmezz

Benim kizimda oyleydi. 3 ayliktan beri beraber yatiyoruz memede uyuyor. 10 aylik ek gida almiyor, elinde bir seyler geveler arada.
Ama ben rahatim. Bosveeer modundayim. Yapilmamasi gereken herseyi yapiyorum yeter ki ben ve bebegim mutlu olalim.
Isterse 11 de uyusun. Ister daha da gec. Kural koymuyorum.
Ben yipraninca bebek de yipraniyor. Hic gerek yok.

Belkide nazar değmiştir bir hocaya götür bence, allah yardımcın olsun iyi anne değilmiyim düşüncesini de at kafandan zaman su gibi akıyor...

Bnm çocuğum yok ama görümcemin oğlu rezene çayını içmeye başlayınca çok değişti melek gibi bir çocuk oldu maşallah uykusuda güzel sen içiriyor musun bilmiyorum ama gaz probleminde huysuzluk yapıyor olabilir çay iyi geliyor

Yemek konusunda endişelenme bir gün mutlaka yiyecek sen pes etme hergün ver.
uyku konusunda ben hala bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorum biri üç biri iki yaşında olacak 2 ay sonra . Gece en az 4 kere kalkıyorlar emmiyorsa devam sütü ver ben küçük kızımı sadece hastanene 4 gün emzire bildim büyük kızım o doğduğunda 11 aylıktı ikisine yetişe bilmem için onu hiç emzirmedim☹
Biraz daha büyüsün herşey düzelecek inan umutsuzluğa kapılma birde her Bebek aynı değildir bebeğini yada kendini başkalarıyla kıyaslama o senin için sende onun için çok özelsiniz

3 yil oncesi aklima geldi birden urperdim.uyumayan yemeyen biberon dahi almayan emmeyen enjektorle besledigim minik kizim.hergun agliyordum ben uyumayacakmiyim hic diye.emin olun geciyor ama bebekligi hayatimdan silmek isterdim.doya doya heyecan yasayamadim.2.cocukmu asla.allah olmayanlara isteyenlere versin kizimada saglik mutluluk sukunet versin...uykusu duzene girer 2 yas 3 yas sendromlari baslar.....

Ben sizi kale bile almiyorum .Hamdolsun ben evladima gayet duskünum hersryini elimden geldigunce iyi yapmaya calisiyorum.Buraya sadece icimi döktum ve tecrubeli annelerdende bilgi almak istedim.Cocugumu dovmeyi dusunuyorum diye bisey denedim ki (ALLAH muhafaza)sadece bi anlik sinirle yazdigim bisey

Benim bebegimde boyle, 5 aylik ama hala uykusunu duzene koyamadi. Uykusu geldigi zaman cok huysuzluk yapiyor, agliyor ama uyutmama da izin vermiyor, uyutmak icin sallamaya basladigim an yikiyor ortaligi Zor ser uyutuyorum o da en fazla yarim saat suruyor.. Ayagimda ve besikte sallayinca uyumuyor, kucagimda gezdirerek pıspıslayarak zorla uyutuyorum. Dogdugundan beri cok aorunlu bir bebekti, kolikti yeni yeni gaz sancilari bitmeye basladi, o kadar uykusuz ve yorgun olurdum ki streste cabasi tabi 2 aylikken sutten kesildi mama kullaniyor ama asiri derecede istahsiz, normalde yemesi gerwken mamanin cok daha aZini tuketiyor onu da zorla, o uyurken yediriyorum. Uyaniklen yemiyor aglayip Zirlayip duruyor. Benimkinin de ayni Zamanda dogan bir kuzeni var, ama o cocuk resmen melek yiyip icip yatiyor annesine hicbir zorluk cikartmiyor. Yani demem o ki sadece senin bebegin boyle degil, evet kimi bebekler gercekten melek gibiler ama senin bebegin gibide cok var. Hepimiz bu yollardan geciyoruz, cok stres yapma sen kotu bir anne degilsin bebeginin huyu oyle, Allah bizlerin yardimcisi olsun

:)Biraz guldum kusura bakmayin.Ben ettafimda boyle cocuk gormedim bide herkez bana aciyodu artik dedimki boylesi varmi diye.Rahatladim demekki boyle bebeklerde var yani bnmki normal ve sonradan iyi olduklarini duymak bayagi bi rahatlatti

Hadi ya.Uzuldum durumunuza.ALLAH saglik versin evlatlsrimiza.O kadar doluydumki.Bu gece annm sabaha kadar salladi simdide bnde .Yasamayan bilemez

Valla benim kızım 2gün önce 1yaşına girdi bizde geçtik o dönemlerden daha yeni yeni düzeliyor benin kızımda kabul etmedi ek gıdayı çığlık çığlığa geliyordu yemeği görünce bende kaşığı bıraktm ekmeği yemeğin suyuna bandırıp verdim öyle yedi bir süre sonra yemek yerken kendi eline kaşık verdim mama kaşığı yedirmeye başladım kaşığı kabul etti.uyku düzenini oluşturmak senin elinde önceden benim kızımda öyleydi,sonra uyku düzeni oluşturdum mesela benim kızım 10.30 gibi uyur akşam bazen süt için kalkar bazen kalkmaz 7gibi kalkar sabah 11gibi uyur öğlen 2gibi kalkar 5te 1saat daha uyku uyur 6da kalkar başkada uyutmam yani anlıycağın bir kaç gün zorlanırsın saat belirlemekte iki üç gün aynı saatde yatırdınmı kendi alışıyor saatinde uyku istiyor saatinde kalkıyor, ümitsizliğe kapılma anlıycağın sen kararlı olduktan sonra hallediliyor,bende öyleydim ama hiç pişman değilim iyiki kızım var çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…