Merhabalar onceki konularimi bilenler bilir esimden bosanmayi dusunuyorum bunun icin para biriktiriyorum sebebi bana siddet uygulamasi ve esimin 8 yasinda kizinin benim 4 yasindaki kizima kotu davranmasi babasi ile beraber neyse esimle aramiz zaten kotu ama kizi bizimle kaldigi icin surekli banyosu bakimini ben yapiyorum en son 3 aksam once banyo yaptım tertemiz annesine gitti 2 gun kaldi annesi cocukla hic ilgilenmeyen yemek yapmayan bir kadin cocugu yikadigini hic gormedim neyse cocuk geldi kizimla ve benimle durmak istemedi babaannesine gitti babasida iste ben kizimla evdeyim babaannesi orada yikayabilirdi sorsan torunlari cok kiymetli oyle derler ama yikamamis ben kizimi yatiricam uyku saatinde esim beni ariyor babaannesi kizimi getirecek kac gundur yikanmiyor yikanmasi lazim yani dedim bu saatte ne yapabilirim neden annen yikamadi benim yapmam gerekiyormus bir ton laf soyledi annesi de o sekilde soylemis ben ne bicim insanmisim falan ben evli degilken bile bu cocugu yikayip okuluna goturen insanim bu laflari hakettigimi dusunmuyorum sanki cocugu ben dogurdum ustelik defalarca konusmamiza ragmen kiz benim cocuguma kotu davraniyor babasina benim uzerimden yalan soyluyor