ben yaptım siz yapmayın!!!!!

Seron_bitti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
118
242
103
42
9 yıllık evliyim 2 yıldır ailelerden farklı bir ilde yaşıyoruz 2 çoçuğumuz ile.kayınvalidemler memlekette küçük bir ilçede yaşıyorlar,ben evlendiğimizden beri her kış gelin bizimle oturun kışın soba yakmayın,kömür parası vermeyin diye yanıma çağırıyorum onları.her kış olmasa da 3-4 defa kışı geçirmek üzere yanımıza geldiler ama ben hep sonunda pişman oldum.hep iyi niyetim,verdiğim tavizler,yaptığım ekstra harcamalr göz ardı edildi.asıl önemli olan bunlar değil önemli olan ve beni son bikaç gündür ciddi anlamda rahatsız eden çocuklarımla arama giren mesafe.ne zaman bişeyi yasaklasam şunu şöyle yapın desem akşam işten eve gelince dediklerimin tam tersini yapmış oluyorlar,bende neden diye sinirlenince koşup kv kp ye sarılıyorlar.kızım wc e bile kv ile gidiyor çünkü o herşeye izin veriyor.verdiğim bütün eğitimler bütün görgü kuralları 2-3 ay içinde sıfır oluyor.ama artık bu sene son,bir daha gelin falan demiyeceğim.en iyi kv kp uzak olanmış tecrübe ile sabit.ben yaptım siz yapmayınnnnnnn

biraz abartiyorsunuz- cocuklar kac yasinda bilmiyorum ama genelde verilen egitim unutulmaz- birakin cocuklar nene ve dedelerine simarsinlar.
mum gibi olmalarina gerek yok. her nene dede torununu simartiyor. cocuklar cok iyi biliyorlar aradaki farki.
Yok emin olun bilmiyorlar. Konu sahibi çok haklı

Ayni ilde fakat ayri evlerde de yasasaniz gorusecektiniz ve cocuklariniz yine buyuk ebeveynlerinden yuz bulacaki. Abartiyorsunuz o yuzden. Ben haftada 1 anneme giderim veya onu alir bizde misafir ederim,oglum her seferinde asiri derecede simarir,normalde izin vermedigim seyleri ister,yapmazsam aglar,annem dayanamaz yap cocugun istedigini der vs vs.

biraz abartiyorsunuz- cocuklar kac yasinda bilmiyorum ama genelde verilen egitim unutulmaz- birakin cocuklar nene ve dedelerine simarsinlar.
mum gibi olmalarina gerek yok. her nene dede torununu simartiyor. cocuklar cok iyi biliyorlar aradaki farki.
çok uzun olur diye yazmadığım ayrıntılar var inanınki.bende mum gibiolsunlar istemiyorum zaten ama wc eğitimini bile hem oğlumda hem kızımda iki defa vermek zorunda kaldım.ne tesadüf ki sorunsuz bir şekilde tamamladığım kaka ve çiş olayı kv geldikten sonra gerilemeye başladı.5 yıl önce oğlum şimdi de kızım kakasını yapmamaya başladı.ve bu hep kv bizde kalmaya başlayınca oluyor.

9 yıllık evliyim 2 yıldır ailelerden farklı bir ilde yaşıyoruz 2 çoçuğumuz ile.kayınvalidemler memlekette küçük bir ilçede yaşıyorlar,ben evlendiğimizden beri her kış gelin bizimle oturun kışın soba yakmayın,kömür parası vermeyin diye yanıma çağırıyorum onları.her kış olmasa da 3-4 defa kışı geçirmek üzere yanımıza geldiler ama ben hep sonunda pişman oldum.hep iyi niyetim,verdiğim tavizler,yaptığım ekstra harcamalr göz ardı edildi.asıl önemli olan bunlar değil önemli olan ve beni son bikaç gündür ciddi anlamda rahatsız eden çocuklarımla arama giren mesafe.ne zaman bişeyi yasaklasam şunu şöyle yapın desem akşam işten eve gelince dediklerimin tam tersini yapmış oluyorlar,bende neden diye sinirlenince koşup kv kp ye sarılıyorlar.kızım wc e bile kv ile gidiyor çünkü o herşeye izin veriyor.verdiğim bütün eğitimler bütün görgü kuralları 2-3 ay içinde sıfır oluyor.ama artık bu sene son,bir daha gelin falan demiyeceğim.en iyi kv kp uzak olanmış tecrübe ile sabit.ben yaptım siz yapmayınnnnnnn

Aynı tecrübeyi paylaşan biri olarak şunu demek istiyorum, iyi niyetten maraz doğar lafı boşa değil.
İnsan kim olursa olsun, kime karşı olursa olsun ne kadar iyi niyet gösterirse, o kadar taviz yaratıyor.
Taviz de tavizi doğuruyor, oluyor herşey hallaç pamuğu.
Sonra herkes evli evine, dertler ile biz başbaşa kalıyoruz.

Yok emin olun bilmiyorlar. Konu sahibi çok haklı

vallah ben biliyordum. annem asiri dominat bir kadindi. düsünün koltuga uzanmam bile yasakdi (yatmak isteyen yataga diye beni bazen öglen ikide yatirirdi)
nenem tam tersi- saldim cayira tipinde simartirdi beni. ama annem odaya girdigi saniye ben asker modunda takilirdim- neneme bakip kikir kikir gülerdim.
ayni tecrübeyi cevremdede yaptim. arkadasim cocuklari bana simarir, benimle kudururlar ama annelerine mum gibiler.

son günlerde de memlekete dönerken kızı da götürelim bizimle kalsın,biz onu çok özlüyoruz demeye başladılar.kızıma sen gel biz hep orada gezeceğiz,seni her gün markete götürürüm demeler,benimle uyursun,bahçede oynarsın vs vs.ben de geçen gün bu muhabbete çok sinirlendim kızıma döndüm dedimki anne nerdeyse bebeği oradadır,yaz tatilinde hep beraber gideceğiz zaten.ama anlayan yok hala aynı muhabbet

son günlerde de memlekete dönerken kızı da götürelim bizimle kalsın,biz onu çok özlüyoruz demeye başladılar.kızıma sen gel biz hep orada gezeceğiz,seni her gün markete götürürüm demeler,benimle uyursun,bahçede oynarsın vs vs.ben de geçen gün bu muhabbete çok sinirlendim kızıma döndüm dedimki anne nerdeyse bebeği oradadır,yaz tatilinde hep beraber gideceğiz zaten.ama anlayan yok hala aynı muhabbet

bu götürelim kızı sözleri sinir bozucu 8 9 yaşından küçük çocuğun uzun süre anneden ayrı kalmasını ben doğru bulmuyorum

Iyılikten Maraz doğar demişler Vefadan anlamayana fazladan İyilik yapmak bilinki kendize yaptığınız Zülümdür

çok uzun olur diye yazmadığım ayrıntılar var inanınki.bende mum gibiolsunlar istemiyorum zaten ama wc eğitimini bile hem oğlumda hem kızımda iki defa vermek zorunda kaldım.ne tesadüf ki sorunsuz bir şekilde tamamladığım kaka ve çiş olayı kv geldikten sonra gerilemeye başladı.5 yıl önce oğlum şimdi de kızım kakasını yapmamaya başladı.ve bu hep kv bizde kalmaya başlayınca oluyor.
kendinizi doldurmayın bence rast gelmiş. iki cocugumda da 3 3.5 yaş civarı bu kaka tutma olayını yaşadık. Allah kolaylık versin ama bazı çocuklar yaşıyor bunu...

Konu sahibi herkes kaynana kayınbabadan uzak bir şehre kaçıp kurtulmak için senelerce uğraşıyor, siz ne güzel 2 yıldır farklı bir şehire geçmişsiniz kurtulmuşsunuz, oh deyip rahat bir nefes alıp çocuklarınızla eşinizle huzurlu yaşamaya bakcaginiza kalkip kaynana kayınbabanizi her kış evinize yatılı kalmaya çağırıyorsunuz. Ben eşimin ailesinin suratını ayda bir kez görmeye tahammül edemiyom, siz kalkmış uzun süre yatılı kalmaya çağırıyorsunuz. Allah aşkına size huzur mu batıyor anlamıyorum cidden

Bence birdaha böyle bir fedakarlık yapmayin. Ne gerek var otursunlar evlerinde onlar kömür az yakinca bunun size ne faydasi var? Sanki kıymet mi bilecekler

Back
X