ben yaptım siz yapmayın!!!!!

Bence birdaha böyle bir fedakarlık yapmayin. Ne gerek var otursunlar evlerinde onlar kömür az yakinca bunun size ne faydasi var? Sanki kıymet mi bilecekler
Katılıyorum asla kıymet bilmiyorlar. Ben eşimin ailesine o kadar fedakarlık yaptım zerre kıymet görmedim. Kötü gelin ben oldum

Çocuklar aradaki farkı bilir diyenlere katılmıyorum. Ben küçükken bir dönem babanne-dedemle birlikte yaşadık. Annemi hiç dinlemiyorduk. Mesela o gün çok fazla çikolata yedik ve annem artık yasak koydu diyelim hemen dedeme koşardık. (babanneme göre dedem daha yumuşak davranır, bize kıyamazdı) Bu en basit örnek sadece, çoğu şeyde annemin kuralları delinirdi ve annem çok üzülürdü.

Konu sahibi eğer kv kp memlekette çok zor durumda kalmıyorlarsa hiç çağırmayın derim. Anladığım kadarıyla çok yaşlı ya da düşkün değiller.

Ben genelde babanne annenenin şımartmalarına çocuklarında şımartmalarına göz yumuyorum zaten 3 4 ayda bir bir haftacık görüşüyorlar onuda diken üstünde geçirmek istemiyorum ama sürekli uzun süreli görüşsek farklı olurdu çağırmayın net!

Konu sahibi ben sizi çok haklı buldum.

Zaten bizi uyarmak için gelmişsiniz. Yani birdaha çağırmamanız gerektiğinin farkındasınız.

Uyarımı aldım gidiyorum :)

Umarım bir an önce çözersiniz

Her zaman sevgiyle büyüyen çocuğun sevecen ılımlı sevgilioldugunu düşünürüm öylede gözlemledim. Tabiki onları başka biride kırmasa siz kızınca ona sarilacaklar. Cocuk işte

Valla benimde annem gelince çocukların huyu bozuluyor.Ama o gidince fabrika ayarlarına geri dönüyorlar:KK70:Çocuklar genelde büyükler gelince böyle oluyor.Napalım biraz idare etmek lazım.Kadını torun sevgisinden mahrum edecek dwğilim ya:süslü:

Aslında haklısınız da, ama dedelerin ve nenelerin hayatta olup torun simartabilmesine de imrenmedim degil. Ben kendim yaşamadım, çünkü ben doğduğumda hepsi hayatta değildi. Anne olarak sizi iyi anlıyorum, ama çocuk olan tarafı da anlıyorum :

9 yıllık evliyim 2 yıldır ailelerden farklı bir ilde yaşıyoruz 2 çoçuğumuz ile.kayınvalidemler memlekette küçük bir ilçede yaşıyorlar,ben evlendiğimizden beri her kış gelin bizimle oturun kışın soba yakmayın,kömür parası vermeyin diye yanıma çağırıyorum onları.her kış olmasa da 3-4 defa kışı geçirmek üzere yanımıza geldiler ama ben hep sonunda pişman oldum.hep iyi niyetim,verdiğim tavizler,yaptığım ekstra harcamalr göz ardı edildi.asıl önemli olan bunlar değil önemli olan ve beni son bikaç gündür ciddi anlamda rahatsız eden çocuklarımla arama giren mesafe.ne zaman bişeyi yasaklasam şunu şöyle yapın desem akşam işten eve gelince dediklerimin tam tersini yapmış oluyorlar,bende neden diye sinirlenince koşup kv kp ye sarılıyorlar.kızım wc e bile kv ile gidiyor çünkü o herşeye izin veriyor.verdiğim bütün eğitimler bütün görgü kuralları 2-3 ay içinde sıfır oluyor.ama artık bu sene son,bir daha gelin falan demiyeceğim.en iyi kv kp uzak olanmış tecrübe ile sabit.ben yaptım siz yapmayınnnnnnn
Umarım geç kalmış olmazsınız. her kış çağırınca önümüz kış kendiliğinden çıka gelirler bence

9 yıllık evliyim 2 yıldır ailelerden farklı bir ilde yaşıyoruz 2 çoçuğumuz ile.kayınvalidemler memlekette küçük bir ilçede yaşıyorlar,ben evlendiğimizden beri her kış gelin bizimle oturun kışın soba yakmayın,kömür parası vermeyin diye yanıma çağırıyorum onları.her kış olmasa da 3-4 defa kışı geçirmek üzere yanımıza geldiler ama ben hep sonunda pişman oldum.hep iyi niyetim,verdiğim tavizler,yaptığım ekstra harcamalr göz ardı edildi.asıl önemli olan bunlar değil önemli olan ve beni son bikaç gündür ciddi anlamda rahatsız eden çocuklarımla arama giren mesafe.ne zaman bişeyi yasaklasam şunu şöyle yapın desem akşam işten eve gelince dediklerimin tam tersini yapmış oluyorlar,bende neden diye sinirlenince koşup kv kp ye sarılıyorlar.kızım wc e bile kv ile gidiyor çünkü o herşeye izin veriyor.verdiğim bütün eğitimler bütün görgü kuralları 2-3 ay içinde sıfır oluyor.ama artık bu sene son,bir daha gelin falan demiyeceğim.en iyi kv kp uzak olanmış tecrübe ile sabit.ben yaptım siz yapmayınnnnnnn
Şu da olabilir. Kayinvalidelerden bağımsız olarak cekirdek ailenizde anne-çocuk ilişkisinde iletişim konusunda sorun olabilir ve bu k valide gelince daha çok su üstüne çıkabiliyor olabilir mi?

Konu sahibi herkes kaynana kayınbabadan uzak bir şehre kaçıp kurtulmak için senelerce uğraşıyor, siz ne güzel 2 yıldır farklı bir şehire geçmişsiniz kurtulmuşsunuz, oh deyip rahat bir nefes alıp çocuklarınızla eşinizle huzurlu yaşamaya bakcaginiza kalkip kaynana kayınbabanizi her kış evinize yatılı kalmaya çağırıyorsunuz. Ben eşimin ailesinin suratını ayda bir kez görmeye tahammül edemiyom, siz kalkmış uzun süre yatılı kalmaya çağırıyorsunuz. Allah aşkına size huzur mu batıyor anlamıyorum cidden
haklısınız valla ne diyim

Back
X