- 4 Aralık 2017
- 212
- 32
- 13
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Yok hiç öyle durumları yok geç cevap atayım gibi düşüncesi olsa anlarım teşekkür ederim:)Bence sorun degil. Bazi insanlar devamli yazmaktan veya cep telefonu gezdirmeyi sevmez. Esim mesela calisirken nadir cep telefonuna bakabiliyor. Yani yazsam geri yazabilmesi saaatler alabilir. Bu bastan beri böyle . Bazilari kendilerini daha enteresan göstermek icin gec döner veya hic dönmez. Yani oyun oynarlar resmen. Öyle durum olmadiktan sonra kendinizi buna takilarak üzmeyin derim
Slm arkadaşlar nişanlım ben yazmazsam çok nadir mesaj atar ne yapıyorsun tarzı yazar. Ben mesaj atsam konuşuyoruz saatlerce uzun uzun ama hep ben yazıyorum konu buluyorum sorun edilecek bir şey mi sinirlendim bir yaniiiher sabah günaydın gün içinde arada yazdığı oluyor ben yazmadan hakkını yemeyim
Uzun süredir birlikteyiz 8 yıldır gibi bi süre ilk yıllar böyle değildiNişanlılıktan önce de mi böyleydi bu kişi?
Dursam o yazar zaten netValla ben onem veririm yazmaya.. seven erkek yazar yani: ( bak 4 gun yazma sonraki gun yazar hic bisey yokmus gibi:)) haha ama o 4 gun duramazsinki sen :)
Uzun süredir birlikteyiz 8 yıldır gibi bi süre ilk yıllar böyle değildi
Bende duramam 2 gun dursam 3. Gun yazarim yani maalesef : (Dursam o yazar zaten netama sorun durabilir muyum
Yan yana hiç bir sorun yok benden daha ilgili haftada 2 kez görüşebiliyoruz yetmiyor mesajda istiyo insan haniYüzyüzeyken muhabbetiniz nasıl?
Konuşacak şeyler buluyor musunuz?.
Adam belki mesajlaşmaktan nefret ediyor. Benim gibi.
Bir de anlamaz trip olduğunu yazmadığımda kalırımBende duramam 2 gun dursam 3. Gun yazarim yani maalesef : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?