Ben yazmazsam yazmıyor

Minnakkuzu09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
212
32
13
Slm arkadaşlar nişanlım ben yazmazsam çok nadir mesaj atar ne yapıyorsun tarzı yazar. Ben mesaj atsam konuşuyoruz saatlerce uzun uzun ama hep ben yazıyorum konu buluyorum sorun edilecek bir şey mi sinirlendim bir yaniii her sabah günaydın gün içinde arada yazdığı oluyor ben yazmadan hakkını yemeyim

Bence sorun degil. Bazi insanlar devamli yazmaktan veya cep telefonu gezdirmeyi sevmez. Esim mesela calisirken nadir cep telefonuna bakabiliyor. Yani yazsam geri yazabilmesi saaatler alabilir. Bu bastan beri böyle . Bazilari kendilerini daha enteresan göstermek icin gec döner veya hic dönmez. Yani oyun oynarlar resmen. Öyle durum olmadiktan sonra kendinizi buna takilarak üzmeyin derim

Yok hiç öyle durumları yok geç cevap atayım gibi düşüncesi olsa anlarım teşekkür ederim:)

Valla ben onem veririm yazmaya.. seven erkek yazar yani: ( bak 4 gun yazma sonraki gun yazar hic bisey yokmus gibi:)) haha ama o 4 gun duramazsinki sen :)

Bende buna dert midir diyorum
Yazmıyorsa yazma diyecemde sen istiyorsun yazmayı o istemiyor senin istediğini istemek zorundamı

Benimki de tam tersi sürekli yazıyo işim oluyo onu bile yaptırmıyo belki msj atmayı sevmiyo artık ben sevmiyorum mesela konuşmak daha iyi

Bazi insanlar boyle.
esimde msjlasmayi sevmez
sevgiliyken de boyleydi nisanliykende boyleydi evlendik hla sevmiyo:-( bzen napiyosun diye msj atarm arar iyiyim sn napiosn diye. Sevmiyo telefonla ugrasmayi bnde alistim artk. Bsi diyecegm zmn ariyorum

Nişanlılıktan önce de mi böyleydi bu kişi?

Yüzyüzeyken muhabbetiniz nasıl?
Konuşacak şeyler buluyor musunuz?.

Adam belki mesajlaşmaktan nefret ediyor. Benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…