- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
ama şey bu dediğim kişiler okumamış . eğitim hayatı lise mezunu olup evlendiler . Ama üniversiteden mezun olduğum sınıf arkadaşlarımdan 7 kişi evlendi. Uzun ilişkileri vardı ama . :)22 yaşındayım. Hiçbir arkadaşımın bebeği yok.
İtinayla mı seçtiniz o çevreyi?
Aşık da olursunuz, ayrılıp acı da çekersiniz daha yaşınız 43-53 değil. Ki 43-53 olsa da aşık olursunuz daha tekrar tekrar. Sakin olun aceleye ne gerek var? Hayatınızı kurun para kazanıp harcayın önce.
Ayran değildir hayrandır hem o.
aay bir atanırsam şu böyle masada bunlar inşallah aklıma gelmez ya taktım kafayı şimdi bu oğlana inşallah geçiçicidirYazmaktan yorulmayacağım size .ders çalışın Allah aşkına geleceğinizi düşünüp ders çalışın .konu açmak bunları düşünüp durmak size güzel bir gelecek sunmayacak
haklısınız bunları çok hayal ediyorum . :) Aman of bak şimdi bende üzüldüm kendi hallime23 yaşındasın daha bi dur, ne bebeği ne evlenmesi? ufkunu geliştir biraz , dil öğren hobi edin , turlara katıl.Avrupayı gezdin mi mesela sırtında çantayla? kendi paranı kazanıp ayaklarının üstünde durup biraz geliştir kendini sanki 50 yaşındaymış gibi karalar bağlaman şu yaşta çok saçma
Okumak da bir kıstas ama okumadan da kendini pek çok alanda geliştirmek bir seçenek. İnsanlar onu tercih etmiş olabilirler ama bunu kendinize ölçü almanız yanlış bence. Önceliğiniz kendi kendinize yetmek yaşamak olmalı.ama şey bu dediğim kişiler okumamış . eğitim hayatı lise mezunu olup evlendiler . Ama üniversiteden mezun olduğum sınıf arkadaşlarımdan 7 kişi evlendi. Uzun ilişkileri vardı ama . :)
derdim o çocuk bana aşıkmı acaba. Ya anlatmak istediğim neden beni kimse sevmediiiAz önce bir başka kadın konu açmıştı 33 yaşındayım, çocuğum yok vs diye. Siz gelmiş 23 yaşındayım diyorsunuz. Cidden derdin bu mu bu yaşta ya?
Ders çalışsan bu konular kafanda yer etmeyecek zaten geçicidir kesinlikle . Bana kızma ama böyle konu açarak boş boş hayal kurup oturarak atama zor oluyor. Lütfen emek ver lütfen çalış sonra gel günde 100 konu aç ama şimdi değil. Sınava giren kişi sayısı günden güne artıyor bunun bilincine varmanızı öneririmaay bir atanırsam şu böyle masada bunlar inşallah aklıma gelmez ya taktım kafayı şimdi bu oğlana inşallah geçiçicidir
Bi yere yetişmeyeceksin sakin ol. Her mesaj atana kapılarını sonuna kadar açarsan yol geçen hanı olur orası. Kapılarını kapat. Kendini dinle biraz gerçekten içeri girmek isteyen ısrarla çalar kapıyı ve girer içeri. Sen sürekli, bu da gol değilz bu da gol değil deyip duruyorsun.Şimdi benim yaşım 23 evet 23 ama arkadaşlarımın bir çoğunun bebeği bile var. Hani asla imrenmiyorum ama istediğim tek şey artık o aşkı iliklerime kadar tadabilmek.Üniversite 1 de bir çocuğu çok sevdim.1 sene beraber ilişki yaşadığım insan kendi sınıfından bana arkadaşım diye tanıttığı kız ile hala sevgili ve ihanet etti. Kendimi toparlayamadım bir süre .. Sonra biri çıktı karşıma aradan 1.5 sene geçmişti bende hoşlanıyordum ondan ve ilişkimiz başladı tam 3 sene birlikteydik ama aşşağılamalar, nankörsün demeler, hediye diye promosyon kutuları yollamalar(tabi hakkını yemeyeyim çikolata,çiçek çok aldı) ama sonra onunla üniversite bitince sürekli tartışır olduk. Bir gün dedem hastanede yatıyordu bende yanında kaldım habersizce başka ilden benim yanıma gelmiş. Beni hastanenin bodrum katına çağırıyor. Dedim ben oraya gelmem normal hastanenin içindeki koltuklarda sabahladık. Yani sonra bana diyorki ben senin için taa başka ilden yanına geldim..Asıl diyeceğim şu.. Bu ilişkim bitti evet ve dün üniversiteden aralıklarla konuştuğum bir erkek yazdı ders çalışmaların nasıl gidiyor diye, bende cevap verdim ve bana mesaj gönderip geri sildi mesajını daha güzelini yazdı.. Sınıfta fazla konuşmazdık. Bir kaç ay önce kafede kendi oturuyordu bende gördüm onu aslında oda beni gördü . Bir kaç gün sonra mesaj atınca dedimki bugün seni gördüm bana diyor ki 'Aa, ben seni farketmemişim iş görüşmesine gidecektim dedi.' Örneğin 3 ayda 1 kere mesaj yazıyor çok nadir. Dün doğum gününü kutladım facebooktan doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun dedim. Bana teşekkür ederim,beraber nice mutlu senelere yazmış. Ya etkilenmek istemiyorum ama okul zamanı bir arkadaşım demişti bu çocuk senden hoşlanıyor diye gönderdiği bir mesajı görmüştük. Gerçekten merak ediyorum . Neden ben şimdi ayrangönüllülük yapıyorum ya. Yazmıyor evet ama arada yazıyor .. Sanırım ben aşkı o duyguyu asla bulamayacağım tadamayacağım
Yarıdan sonrasını okumadım valla kusura bakma bahsettiğin çocuk kim bilemiyorum. 23 yaşı çok genç kimse o yaşlarda ciddi düşünmek zorunda değil, duygusal birine denk gelmemişsiniz demek ki. Benim arkadaşım 26 yaşında daha ilk kez onu seven sevgilisi oldu. Ne var bunda? Erkenden sevince bi şey olmuyor, daha yaşayacak uzun bir ömür var:derdim o çocuk bana aşıkmı acaba. Ya anlatmak istediğim neden beni kimse sevmediii
teşekkür ederim olsun :) O günleri bende merakla bekliyorum bakalım :)Yarıdan sonrasını okumadım valla kusura bakma bahsettiğin çocuk kim bilemiyorum. 23 yaşı çok genç kimse o yaşlarda ciddi düşünmek zorunda değil, duygusal birine denk gelmemişsiniz demek ki. Benim arkadaşım 26 yaşında daha ilk kez onu seven sevgilisi oldu. Ne var bunda? Erkenden sevince bi şey olmuyor, daha yaşayacak uzun bir ömür var:
gerçekten şu an kitaplarım önümde ve benim yaptığıma bak ya... en güzeli bundan sonra sosyal medya hesabımı kapatmakDers çalışsan bu konular kafanda yer etmeyecek zaten geçicidir kesinlikle . Bana kızma ama böyle konu açarak boş boş hayal kurup oturarak atama zor oluyor. Lütfen emek ver lütfen çalış sonra gel günde 100 konu aç ama şimdi değil. Sınava giren kişi sayısı günden güne artıyor bunun bilincine varmanızı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?