Ben yine toksik biri olmaya başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
reklam gibi olmasın, herhangi bir bağım yok şu sayfaya ve kadına bir göz atmak ister misiniz?

bu kadın bir süredir bağış usulü yoga ve mindfulnes eğitimleri veriyor. benim bir arkadaşım da ödemeyi yapacak durumda olmadığında katılamayacağına inanıyordu, bağış usulüne dönünce katıldı ve çok fayda gördü.
hatta birkaç video paylaştı benimle de kısa kesitler halinde. çok güzel bir yaklaşımla faydalı şeyler anlatıyor.
bu dönem kaydını kaçırdım, bir sonrakine ben de katılacağım.

psikologlar dinliyor evet ama bu tarz bir yaklaşım yok onlarda.

belki denemek istersiniz diye paylaşmak istedim. çünkü o motivasyonu sağlamak için belirli bir itici güç gerekiyor.
AA hemen bakayım çok teşekkür ederim

Kadınlar kulübünün güzel hanımları nasılsınız? Benim derdim yine yeniden kendim... Eskiden aşırı takıntılı, insanları darlayan, anlamsız hareketleri olan biriydim. Ve de toksik bir ilişki sahibiydim.

Bir dönem çok güzel toparladım kendimi. Kilo verdim spora başladım kendimi geliştirdim. Ama şimdi yine eskiye dönüyorum hatta döndüm diyebilirim. Aşırı takıntılı, insanları hayatından çıkaramayan, durup durup küs olduğum kişileri arayıp yazan, kafamda sürekli bişeyler kuran, telefon asla elinden düşmeyen, kendine yatırım yapmayı bırakmış biri oldum. Beni alenen istemeyen insanlara karşı bile böyle yapma felan demeye başladım. Ben kendimi geliştirmek değiştirmek huzurlu biri olmak istiyorum. En çok da kafama bişeyler takmamak, sürekli insanlara yaranmaya çalışmayan biri olmam kendimi geliştirmek istiyorum. Bu yolda bana yol arkadaşlığı yapmak isteyenler ve tavsiye vermek isteyenler var mıdır bana bir el atalım kendime getirelim beni nolur.
İyileşme bi günde ya da bi sürede olmaz.kendinizi başa dönmüş gibi hissetmeyin.grafik inişli çıkışlı ama bütüne baktığımızda yukarıya doğru bi ivme olduğunu görürüz.kendinize yüklenmeyin farkındasınız zaten. Sadece o tetiklenme anlarında kendinizi sakinleştirme becerilerinizi geliştirmeye odaklanırsanız herşey daha kolay olur

Aslında çok sık insanlarla kavga eden biri değilimdir. Bu dönem hayatımda bazı değişiklikler oldu ve bir kaç insanın gerçek yüzünü gördüm ve onları öyle kabullenmek yerine sürekli kendimi sevdirmeye çalıştım baktım olmuyor siz bilirsiniz gibisinden bişiler dedim ama sürekli kafama takılıyordu.
Ama dediğiniz gibi bir kişiye yaptıklarım tamamen bi mevzu çıksın da hayatımda bi değişiklik olsun gibisindendi. O kişi bana hayatımda istemiyorum seni diyordu sen bilirsin ne uğraşcam ya diyip 10 gün durup tekrar bir yerden yazıyordum. Hemde en sonunda yalan bile söyledim. Bu ataklar kendimi yalnız hissedince ve sıkılınca geliyor.

Mesela birisiyle bir konuyu tatlıya bağlayamamışsam o konuyla ilgili yazarım

Dikkat çekmek için mi yapıyorum bundan tam emin değilim. Asla böyle değil niye yapayım ki diyemem. Ama bence bu daha çok çocukken sürekli eleştirilip sen kötüsün vera eksiksin vera denildiği için birinin hakkımda kötü düşünmesi beni kötü biri gibi görmesi çok üzüyor. Hiçbir şey olmadan durup dururken bana küsen insanı bile 10 kere aradım neden küstün nişey mi yaptım diye.

Kesinlikle benim bir hobi kendime yatırım yapacağım bişeyler bulmam gerekir.
Sıkılmakla barışmanız gerekiyor.sıkıldığınız anlarda kafanızı dağıtmak için bişeyler yapmadan o sıkılmanın içinde kalmanız lazım.yani sıkıla sıkıla oturacaksınız:) ama bi süre sonra anlayacaksınız ki alt tarafı gece uyuyup da sabah geçen sıkılmak için kimlere tahammül ediyormuşsunuz kafayı takıyormuşsunuz:) azıcık sabırla sıkılmaya alıştırın kendinizi

AA hemen bakayım çok teşekkür ederim

dönüşüm uzun soluklu bir süreç. önemli olan şu an sizin pes edip kenara çekilmemeniz. zaten işin özü bence şu: hiçbir zaman up modda olamayız. hayatımızda her zaman türlü sorunlar olabilir, biz her zaman olgun ve doğru davranışlar sergilemeyebiliriz. fakat farkına varabilirsek bir sonrakine kendimizi hazırlayabiliriz, olumsuz duygu ve tutumlardan uzaklaşabiliriz.

Öncelikle yalnız vakit geçirmeyi öğrenirseniz sizi sevmeyen insanlara da mecburmus gibi hissetmezsiniz. Yalnızlığı dert edindiğim ama buna alışmak zorunda olduğum bir dönem geçirdim. Binbir film izledim binbir kitap okudum. Hazzetmedigim mutfağa girip yemekler yapmayı denedim. Artık çevremi genislettikten sonra buna alistigimi farkettim. Misafirin çok duranini sevmiyorum dışarda da çok durunca evime gitmek istiyorum:)
Bende öğrensem iyi olacak yani sosyal faaliyet ve hobiler için harakete gecmek zor geliyor.fazlası yoruyor.ama yapmayinca evde de bunaliyor insan nasıl dengelenir bilmem

Bende öğrensem iyi olacak yani sosyal faaliyet ve hobiler için harakete gecmek zor geliyor.fazlası yoruyor.ama yapmayinca evde de bunaliyor insan nasıl dengelenir bilmem
Kişisel gelişim kısmında kendime bir topik açtım orda bir tablo yaptım günler ve hedeflerim sizde orda kendinize ait tabloyu oluşturabilirsiniz isterseniz böylece kat ettiğiniz mesafeyi de gözlemlemiş olursunuz

Kadınlar kulübünün güzel hanımları nasılsınız? Benim derdim yine yeniden kendim... Eskiden aşırı takıntılı, insanları darlayan, anlamsız hareketleri olan biriydim. Ve de toksik bir ilişki sahibiydim.

Bir dönem çok güzel toparladım kendimi. Kilo verdim spora başladım kendimi geliştirdim. Ama şimdi yine eskiye dönüyorum hatta döndüm diyebilirim. Aşırı takıntılı, insanları hayatından çıkaramayan, durup durup küs olduğum kişileri arayıp yazan, kafamda sürekli bişeyler kuran, telefon asla elinden düşmeyen, kendine yatırım yapmayı bırakmış biri oldum. Beni alenen istemeyen insanlara karşı bile böyle yapma felan demeye başladım. Ben kendimi geliştirmek değiştirmek huzurlu biri olmak istiyorum. En çok da kafama bişeyler takmamak, sürekli insanlara yaranmaya çalışmayan biri olmam kendimi geliştirmek istiyorum. Bu yolda bana yol arkadaşlığı yapmak isteyenler ve tavsiye vermek isteyenler var mıdır bana bir el atalım kendime getirelim beni nolur.
Aynı şeyleri yaşıyorum. Yol arkadaşı olabiliriz.

Tetikleyen ne oldu onu bulun ve çıkarın hayatınızdan .Yani durduk yere olmamıştır eminim .Kendinize sahip çıkın .Terkedilme yalniz kalma korkunuz var sanırım .Bi üstüne gidin bakalım duygularınızın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X