Neden eşinle ayrı uyudunuz ki
belli ki kayınvaliden patavatsız,
telefonu kapatınca deseydin sende ''Annecim neticede senin beğendiğini değil kendi beğendiğini aldı oğlun''
baktın o inceden giydiriyo lafı, sende aynını yap..
sandalye yitip içeri gitmek, küçük bir kız çocuğu gibi
kendinizi gözüne gözüne sokun,
işine gelsedeeee gelmesedee, o istesedeeee istemesedee
oğlu sizi seviyo
bunu sokun o kadının kafasına
Ayy... Bu kadınlarin kalbi niye kararmis ki boyle ya inanilir gibi değil .. Hic isleri gucleri yok mubareklerin anca fitne fesat.
sizlerde is işten geçmiş ama bana böyleleri denk gelmez inşallah :))
eşim uzun kendıleride hep o boylarda uzun ince tabiri caizse manken gibi istiyolarmış olmamıs ben 160 boyundayım eşim 189 ve biz mutluyuz severek evlendik eşimin gözüne sokuyolar sureklı boyumu bende memnunum halımden esımde anlatamadık bi turlu artık üzüyor benı
valla anlık gelişti şimdi ha diyince çıkmadı vallahahah :) koptum valla.
Benim kayinvalidem de devamli oglullarim da ogullarim, benim evlatlarim gibisi yoktur der. Devamli ne kadar sansli oldugumu sevgili ogluyla evlendigim icin dile geitirir duru. Tamam esim hakkaten iyidir ama kayinvalidemin bu kibirinden biktim. Sence ben ne demeliyim ?
valla anlık gelişti şimdi ha diyince çıkmadı valla
yalnız benim görümce ile kaynana da ben varken benim herifi ağız burun yiyolar gözlerimin içine baka baka bende onlarla bir gülüyom valla g*tü yiyen yesin der gibi ,bakıyolar kıskançlık emaresi yok çekiliyorlar köşelerine
boşver çok sallama bacım ya da çok dert ediyorsan kuyumcu eskici ilişkisini hatırlat..hani kuyumcu seyyar satıcılar gibi bağırır mı hayır neden malı kıymetli pahalı...malı ucuz olan bağırır gibisinden ...hadi bu da benim sana akşam indirimim olsun:), neyse ben dusuneyim bu konu uzerinde o zaman dermisim :)
Ya herkes evladini sevicek tabi, isterse geri alsin oglunu valla umrumda olursa da, ki severim esimi. Ama iste bazen abartinca ovunmeyi ne desem de sussa artik diye dusunuyorum.
boşver çok sallama bacım ya da çok dert ediyorsan kuyumcu eskici ilişkisini hatırlat..hani kuyumcu seyyar satıcılar gibi bağırır mı hayır neden malı kıymetli pahalı...malı ucuz olan bağırır gibisinden ...hadi bu da benim sana akşam indirimim olsun
Tuuttum bunusende bir gün sofrasında aç telefonunu arkadaşınla ,arkadaşının kaynanasını çekiştir sivri dilli yılan diye ekle sonra kaynanaya dön kusura bakma ben açık sözlüyüm sen başımın tacısın de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?