ben yokmuşum gibi davrandı

tam olarak kayınvalidemi tasvir ettiniz aynen oyle .

eşin naptı diye sormus arkadaşlar cvp vereyim zaten ben o sözleri duyunca şok oldum eşimle gözgöze geldik eşim ben masadan kalkarken elimi falan tutmaya çalıştı kaynanamda bunu gördü içerde ne geçti tam olarak bilmiyorum ama kaynanam eşimin beni tutmaya calışmasına bozuldu ve emınım eşim anne naptın falan diyince hem benim yanıma geldi hemde eşimin yanındayken siz beni yanlış anladınız dedi ve kızlar bunları yapan emekli öğretim üyesi biliyormusunuz ne yazıkki herşey okumak değil işte

şu günün tamamaını ottan b*ktan araştırmalara adayan İsviçreli bilim adamları kaynana genlerininim kaçıncı kromozoma tekabül ettiğini bulsa da lanet olası İsraile gerekli antikoru yapması için başvursak ,cahilide öğretim üyeside aynı fabrikasyondan çıkıyor baksanıza

hahah ay sen çok yaşa

açıksözlülük değil terbiyesizlik bu. sen yanıbaşındayken söylemesi de bana göre artniyet. eşinin annesini bu konuda uyarması ve annesinin bu konuda ağzını açtırmaması lazım. aaaa böyle şey mi olur ya hayret bir şey!!!

Bi kaç ay sabret arkadaşım, henüz çok yeni evlisin.
Zaman içerisinde hem diyaloğunuz oturacak (sen de ona sokmak için güzel cümleler hazırlayacaksın) hem de bu kadar sık yanyana gelmeyeceksiniz.
Biraz sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…