- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve bugün ben de içimi dökmeye karar verdim. Eşimle ailesi yüzünden çok kavga ediyoruz. Eşimle kredi çekip 95 bin liraya araba aldık. Biz araba alınca kaynım ve eltim çekemediler. Eşimin abisi babalarından kalan yarım evi tamamladı. Hatta merhum babasının eski bir evini satıp kendi evini en lüks şekilde yaptırırken bizim evimiz yarım kaldı. Ev üç katlı ve memlekette. Şimdi abisi eşime evini ben yaptırdım sen bana bir kuruş vermedin diye söylenince eşim de abisi sussun diye aldığımız arabayı ona verdi. Abisinin eski arabası da bize kaldı. Ben tabi çıldırdım ama bir araba için eşimden ayrılmak istemedim. Ailesine çok soğuk davranmama rağmen eltim ve kaynım bize yatılı kalmaya geldiler, sesimi çıkarmadım. Resmen yiyecek adam arıyorlar. En son olay haftasonu patlak verdi. Ben İstanbul'a gittim iş için eşim de ailesinin yanına gitti. Benim gece döneceğim belli, ertesi gün Ales'e gireceğim beyefendi ailesinin yanından ayrılmamak için gelmedi beni almaya. Evim ve havaalanı çok uzak ve evim kuytu bir yerde. Gecenin bir yarısı yürüyerek ağlaya ağlaya eve gittim. Ertesi gün Ales'e girerken de bayağı bir zorlandım. Eşime ayrılmak istediğimi söyledim, yine eve gelmiş. Aileme de söyledim. Eşim evden gitmek istemiyor, ben de evimden ayrılmak istemiyorum. Eşimin evden ayrılmasını Nasıl sağlayabilirim? Okuduğunuz için teşekkürler.