BEN YORULDUM HAYAT TÜKENDİM...ALDATMA:(

Birşey becerir gibi şu işlere kalkışıyorlar ya
Madem becemiyorsan yapma bak hemen de yakalanıyorsun
Allah'ın sopası yokki.
Size gelince bence bir tatil vb. çıkın 1 hafta. Önce bir kendinizi toplayın.Bosanmaya da karar vermişiniz.İşlermlere hemen başlarsınız gelince.

Kafamı toparlamam lazım lanet olsun ben ona çok emek verdim en çok ona üzülüyorum değermi tek geceye, paylastigin kocaman bir hayat o askida duran monta diyorki benimdi kuyruklu yalan bildiğin siyah deri mont bel üstünde biten bide utsnmadan soyluyo adamın üstünde mavi kapşonlu yarim kol mont var gözümun gördüğünu inkar ediyo kafayı yiyecem

Ah be canım keşke baştan alkol problemi olan biriyle evlenmeseydin, artık olan olmuş, bundan sonra kendini toparla ve hata yapma inşallah.
Mecbur üzüleceksin ama geçecek, artık doğru adımlar atarak daha fazla üzülmezsin inşallah .
Çocuk varmı

Allah yardımcın olsun kardeşim çok zor bir durum. Deli oluyorum böyle erkeklere ya. Böyle bir derdin varmış bir kişi sana yetmiyormuş ne diye evleniyorsun kadının hayatını zehir ediyorsun. Ben anlayamıyorum bunları kadın yapsa namus davası olur ama erkektir yapar diye bir ayet inmedi!.
Çocuk var mı peki?

Alkol tüm kötülüklerin anasıdır diye boşuna dememişler gerçekten de ...
Allah yardımcın olsun zor bir süreç ama kesin tavrını koy ayrıl sonuçta evlilik mutlu olmak için yapılır alkol alan birini çekmek için değil

Vakit kaybetmeden bosanin.
Acik ve net.
O adamin yaninda 1 salise dahi nefes almayin.
Kalınacak gibi değildi ama çok zorladim düzelir belki diye ileri gitti geri gelmedi 3 defa hastaneye yatırdım alkol yüzünden ve o kadar zorluklara katlandım ailesi biçime dedi çekildi kenara

Yok çocuk şükürler olsun inan 3 senedir cehennemdeyim ama cennet kapısındaymisim izlenimi verdim aileme araları soğur diye ailem muhafazakar bilseler yüzüne bakmazlar ben herşeye katladım ama o napti kocaman bir hiç oldu benim için

Alkol deyince midem kalkıyor o kadar kötülüğünü girdumki o alkolün inanamazsınız içince birde tribe giriyor dokunuyor ama hala vazgeçmedi sizde ben onun dünyasıydım Allah beni ona hediye göndermişti ağzına içenlere lafım yok şimdi kızarlar banada benim eş misfettesi başka yerine içiyor

Inanın ben böyle olacağını bilsem yanından geçmezdim ona üzülmüyorum sadece o emeklerim gitti şu an ona ağlıyorum omun için çok hız yaşı döktüm değmez Allah çıkarsın HAKKIM HELAL DEĞIL ASLA HER IKI CIHANDADA

Olsun artık böyle düşünme, olan olmuş, zararın neresinden dönersen kardır. Artık bundan sonrasını kurtarmaya bak. Senin emeklerini o bilmemiş ama Allah biliyor, inşallah o emeklerine karşılık Allah daha güzel şeyler nasip eder sana maddi manevi

Amin çok bunaldim çok Allaha isyan etmiyorum asla verdiyse bu derdi vardır bi bildiği sadece avazım çıktığı kadar sesim kisilana kadar haykırmak istiyorum

Ne kadar fedakarlık yaparsanız yapın. Yapmasaydin olur..
Hakkında hayırlısı olsun

Ailene yaptıklarını bir bir anlat
Bugüne kadar sustuklarini arkanda dururlar bu insan musvettesini hayatindan at gitsin

Amin çok bunaldim çok Allaha isyan etmiyorum asla verdiyse bu derdi vardır bi bildiği sadece avazım çıktığı kadar sesim kisilana kadar haykırmak istiyorum
Kendini suclama sakin ol.eger eminsen otel kadin vs bosanirsin ama kendini uzmene degmez

En iyisi onu o kirli dünyasında bırakıp kendinize güzel ve aydınlık bir hayat kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…