BEN YORULDUM HAYAT TÜKENDİM...ALDATMA:(

Onu diyorum ya canım bu kadar zavallı haliyle başına konan talih kuşunu anlayamadı demek ki akıllanması için daha da belaya batması gerekiyor sen kurtar kendini ama en az hasarla. Hatalı olan sen değilsin sakin kalmaya ve kendini yıpratmamaya çalış lütfen.

Sakin bırakmıyor şu an sülûk gibi kapıya yapisti 2 saat oldu hala kapıda yalvarıyor açmam o kapıyı kimin yanında kalıp gönlünü hoş ettiyse oraya layık bundan sonra biraz daha zorlarsa polis çağıracam

Seni asla bırakmam diyen kişi en başta depar atarak giden kişidir. Uzuntune care olamaz şu an kimse, zaman gerekiyor, yeni insanlar tanıman gerekiyor, yeni ortamlar... tabii bu hemen olmayacak ama yapmam diyenden korkarım ben. hayatta herkes her seyi yapabilir, kimse kimseye ölümüne bağlı değil, başkası ayırmasa bile ölüm ayırır. Sonra o giden kişinin üstüne başkaları gelir...gider... unutulur... Yani demem o ki insan aslinda unutmuyor alışıyor yokluguna. Kimseyle olmasa bile, hayata küsse bile, o insan hayatında yok. Peki sen onunla öldüm diyorsun? O gidince sen de git o zaman. Bunu yapamazsın çünkü sevgi o kadar ağır basmaz. Yapılani asla unutma sadece unutmus gibi yap o seni daha da güclendirir. Acının tez vakitte gecmesi dilegiyle, ancak bu devirde herkesten her seyi bekle.

Çok doğru insan nelere alışıyor sadece yaşadıklarımı hemen unutmak istiyorum be biran önce çıkıp gitmek istiyorum anne babam ayrı şehirde yoksa çoktan gitmiştim sevgi falan umrumda değil inanın buraya yazsam okumakla falan bitmez emeklerime üzülüyorum neden kendime bunu yaptım su testisi su yolunda kırılıyormuş

Inanın bundan sonrası daha fazla alkol olacak fütursuzca içecek hayattan beklentisi kalmamış ondan daha güçlü ve baskın karakterliyim hakaretini sorunlarını sineye çektim ama iş aldatmaya dayandı artık dönüşü yok

Allahım sizi feraha çıkarır inşallah. Güçlü olun kanmayın ona. Onun düştüğü bu karanlık çukurda onunla yaşamak zorunda değilsin. Kendine düzgün bir hayat kur. Allah bundan sonra karşına iyi insanları çıkarsın..

Amin rabbimden tek dileğim bu kimseye yaşatmasin benim yaşadıklarımı bitmez tükenmez sonu yok sadece istetidigim sıcacık içten mutlu bir yuvaydı

Allah yardimcin olaun. Guclu olmaya calis bir konuda cok yanlis yapmisin ailene beden hic sezdirmedin kotu aliskanliklarini keske soyleseydin en azindan onlarda nasil damatlarini olduklarini bilirdi birden bu olay olunca simdi dortdortluk tanigin icin kucuk bir seyde senden bilcekler .

Sok geçirecekler en çok bu tedirgin ediyor beni çok üzülecekler soylememdeki amaç düzelecek hep bu gözle baktım kötü bilmesinler sürekli onları arafta bırakmak istemedim

Çekmeyin sineye.. Sorunlu insanla ömür geçer mi?!

2. evlilik ve bittiğinde millet ne der,inzivaya çekilirim,hayattan elimi eteğimi çekerim,böyle olması gerekir diye düşünmeyin.
Çıkıyor olduğunuzu,birlikte yaşadığınızı falan düşünün. Siz beraberliği nikahlanıp yaşamışsınız. Elalemin lafı mı önemli,sizin mutluluğu yaşamanız mı?
Hayata 1 kere geliyoruz. Mutluluğu kovalayın.. Size de gülecektir hayat,inanın..

Son düzenleme:

Banlanmış birinin marketteki dekolteli koz hikayesini okurken yorumunuzu görmüştüm şimdi de bu paylaşımı. Çok üzüldüm. Msların hepsni okuyamadım son durum ne oldu acaba merak ettim? Geldi mi eve?

Banlanmış birinin marketteki dekolteli koz hikayesini okurken yorumunuzu görmüştüm şimdi de bu paylaşımı. Çok üzüldüm. Msların hepsni okuyamadım son durum ne oldu acaba merak ettim? Geldi mi eve?
Geldi ama eve giremez onu görünce kusarım kapıda 3 saat bekledi gitti çok hastaymış ölüyormuş bayılmak üzereymiş msjlar atiyor bende Allah versin başka kapıya

Sok geçirecekler en çok bu tedirgin ediyor beni çok üzülecekler soylememdeki amaç düzelecek hep bu gözle baktım kötü bilmesinler sürekli onları arafta bırakmak istemedim
Istr yanlis yapmisin esinin nasil biri oldugunu onlarda bilmelilerdi simdin durduk yere oldu sanacaklar sizdende bilebilirler esiniz inkar etse

Istr yanlis yapmisin esinin nasil biri oldugunu onlarda bilmelilerdi simdin durduk yere oldu sanacaklar sizdende bilebilirler esiniz inkar etse
En büyük hatam ama işte yine onları düşündüm sonuçta yaşlı insanlar akılları hep bende olacak tedirgin olacaklar diye inkarda etse herşey ortada az çok tahmin ediyorlar sordular ben yok dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…